Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לבסוף את השמן והתוסף שהומלצו לי.

תזכורת:

שמן Liqui Moly 10w-40 5Liter

תוסף 44k

האם קניתי את המוצרים הנכונים? (לפני שאני אשתמש בהם...)

מצורפת תמונה.

ושאלה נוספת, איך כדאי לי להשתמש בתוסף? כי כל אחד אומר משהו אחר.

באיזה ריכוז? וכל כמה זמן? (הפרסי אמר לי כל 10 אלף ק"מ :shock: )

אגב, שניהם אצל הפרסי ב-150 ( 90 השמן, 60 התוסף)

די טוב לא :?:

פורסם

אכן קנית את המוצרים הנכונים.

תרשה לי להודיע לך מראש שה44K לא יפתור את בעיית התיקתוקים בניגוד למה ששמעתי שכמה אנשים אמרו לך.

הפרסי צודק בעיקרון, אסור להשתמש ב44K יותר מדי בגלל שזה יכול לגרום נזק לחיישנים ולאי אילו רכיבים רגישים במנוע.

אופן השימוש ב44K: לחכות שמיכל הדלק יהיה כמעט ריק (נורה דולקת), להגיע לתחנת הדלק, למלות את התוסף, למלות דלק (מיכל מלא), ליסוע בכל טווח הסל"ד (באופן יחסי - אל תגמור לי את המיכל דלק במנתק... :lol: ) ולנסות לגמור יחסית מהר את המיכל דלק.

זהו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אין קשר לתקתוקים.

תקתוקים זה שסתומים וזה יפתר השבוע, ככל הנראה ב"ליטל".

התוסף זה כי המנוע מעט מצלצל.

אמרו לי שדלק 98+קיי44 יסיים את העניין ברוב המקרים.

בקשר לתוסף - הפרסי אמר אבל שכדאי לשים את התוסף על חצי מיכל ואפילו רבע כי ככה הריכוז שלו יהיה גבוה יותר.

אתה בטוח שתוסף אחד על מיכל מלא?? :roll:

תודה ניגר.

פורסם

חצי מיכל יספיק.

רצוי ליסוע קצת יותר חזק מכרגיל

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אז תרשה לי לדווח לך שגם כיוון שסתומים לא יפתור בהכרח את בעיית התיקתוקים... אבל כיוון שסתומים זה בכל מקרה מעשה מבורך.

בעיות צילצולים יפתרו (בהנחה שהרכב תקין) עם מעבר לאוקטן 98/99. באמת מומלץ לנסות קודם עם 44K, אולי הבעיה תיפתר ותוכל להישאר עם אוקטן 95 אם אתה מרושש משהו...

אופן השימוש ב44K הוא שנוי במחלוקת.

יש כאלה שממלאים מיכל מלא, יש כאלה שחצי מיכל, יש כאלה שאומרים ליסוע עם זה על מיכל כמעט ריק ויש כאלה שמזריקים את זה בעזרת אינפוזיה לסעפת היניקה במנוע. אני לא רוצה להתחיל פה מלחמת עולם שלישית בעניין ה44K (היו פה כבר כמה כאלה...) אז אני רק אומר שאני מעדיף להמעיט את השימוש בתוספים למיניהם ואם כבר נוצר הצורך להשתמש בהם (כמו במקרה שלך) אני מעדיף לעשות את זה תוך נקיטת זהירות מירבית.

לכן קיבלת ממני את ההמלצה שלעיל.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

יש לציין שהשמן הוא מעולה, אני קניתי באותו מחיר לפני כחצי שנה ורק לאחרונה הוא התחיל להשחיר, קח בחשבון שישאר לך בערך 1.5 ל' לאחר החלפה. למה לא קנית פילטר שמן אצל ג'אן בהזדמנות שכבר היית באזור?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
למה לא קנית פילטר שמן אצל ג'אן בהזדמנות שכבר היית באזור?

האמת שלא חשבתי על זה....... :?

מומלץ? מה המחיר בערך? ואיפה זה ז'אן אגב?!

פורסם
למה לא קנית פילטר שמן אצל ג'אן בהזדמנות שכבר היית באזור?

האמת שלא חשבתי על זה....... :?

מומלץ? מה המחיר בערך? ואיפה זה ז'אן אגב?!

ג'אן זה ברחוב המסגר (ליד הסוכנות של קמור לכיוון התחנה המרכזית)

בקשר למחירים תציץ כאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14204&highlight=

פורסם
יש לציין שהשמן הוא מעולה, אני קניתי באותו מחיר לפני כחצי שנה ורק לאחרונה הוא התחיל להשחיר, קח בחשבון שישאר לך בערך 1.5 ל' לאחר החלפה. למה לא קנית פילטר שמן אצל ג'אן בהזדמנות שכבר היית באזור?

טעות בידיך ידידי,

אם השמן התחיל להשחיר רק לאחרונה, זה אומר שהוא לא עושה חלק מהעבודה שלו,

שהיא לנקות שאריות פיח מהמנוע.

פורסם

טעות בידיך ידידי,

אם השמן התחיל להשחיר רק לאחרונה, זה אומר שהוא לא עושה חלק מהעבודה שלו,

שהיא לנקות שאריות פיח מהמנוע.

התכוונתי להשחיר ממש..

את צבעו המקורי הוא איבד אחריי כ חודשיים

הרמן.

• תוכן חדש...