Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנו לי עצות איך אני מחליף את המשאבת מים בפיאט אונו 1100 כי אני צריך לפרק גם את הטיימינג וזה קצת מסוכן כי אם אני מחזיר בטעות שן אחת למקום אחר הלך הכל...

והאם אפשרי לסמן בצבע את מיקום השן ומיקום החגורה כך שאני ידע איפה זה היה.?

פורסם

טיימינג זה דבר רגיש אני ממליץ לך לא לגוע , גש למוסך תן להם להתעסק עם הטיימינג.

ומנסיון אני אומר את זה.

מן הסתם שזה לא רק משאבת מים שצריך להחליף,

תמיד מוצאים עוד דברים הנחוצים להחלפה. (תושבות וכו'..)

פורסם

אם אני לא טועה, במנועי "פייר" באונו 45 ו- 60, אם נקרעת רצועת התזמון לא קורה כלום למנוע מלבד זה שהוא מתכבה ואי אפשר להניע, כך שאין לך יותר מידי ממה לחשוש.

פורסם
אם אני לא טועה, במנועי "פייר" באונו 45 ו- 60, אם נקרעת רצועת התזמון לא קורה כלום למנוע מלבד זה שהוא מתכבה ואי אפשר להניע, כך שאין לך יותר מידי ממה לחשוש.

טעות, אם רצועת טיימינג נקרעת כאשר שסתום פתוח, יגרם נזק סופני למנוע. פגישה של בוכנה ושסתום פתוח תמיד גורמת לנזק. בוכנה שבורה, שסתום עקום, תושבת שסתום, מוביל שסתום נזק בראש מנוע ועוד ועוד.

פירוק משאבת מים זה לא סיפור גדול.

אני ממליץ לך להשיג ספר רכב ולעבוד איתו. להכין את כל הכלים והחלקים מראש על מנת שלא תתקע עם משאבה מפורקת וחוסר של חלק (אטם או בורג) ואז... סע באוטובוס למוסך או לחנות חלפים... מעצבן.

על גלגל הטיימינג ועל הגוף יש שתי נקודות, כשהבוכנה (מספר 1) בנמ"ע בתחילת פליטה, אז הנקודות צריכות להיות אחת מול השניה. אני לא בטוח ב 100% תבדוק בספר. לא סיפור גדול. חשוב לבדוק את המותחן.

בהצלחה.

פורסם

אתה לא טועה, מנועי פייר של פיאט הם non interference engine ואין מפגש בין שסתומים לבוכנה בשום מצב.

על מנוע כזה שווה להתנסות בהחלפת רצועת תיזמון.

פורסם

היו בפיאט אונו גם מנועי 1100 סמ"ק, בדגם אונו 55, שהיה לפני האונו 60 עם מנוע 1100 FIRE.

בדגמים המוקדמים הללו אם נקרעת רצועת התזמון או לא מורכבת נכון עלול להיות מפגש אלים בין השסתומים לבוכנות. במנועים אלו מש' המיים היא חיצונית עם הנעה של רצועת מנוע המניעה גם את האלטרנטור.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
איך אני מוצא את הסימונים שלפיהם אני מכוון את הגלגל של הרצועת טיימינג.
הסימונים שלפיהם תכוון.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
טיימינג זה דבר רגיש אני ממליץ לך לא לנגוע , גש למוסך תן להם להתעסק עם הטיימינג.

ומנסיון אני אומר את זה.

מן הסתם שזה לא רק משאבת מים שצריך להחליף,

תמיד מוצאים עוד דברים הנחוצים להחלפה. (תושבות וכו'..)

קופיקו לא שיערת בוודאי שחזית את העתיד, ואין לך מושג כמה צדקת. פותח השרשור הסתבך כצפוי, משום שהוא לא שמע לעצתך הידידותית,ועכשו הוא מחפש ספר הדרכה בעברית, משום שמדריך היינס, הוא בשפה

שהוא לא שולט באנגלית, והוא בקושי שולט בעברית.

ראה שרשור חדש שהוא פתח בנושא, ואני חוזה שהוא יפתח עוד כמה כאלה...

ולא אני לא שמח לאיד.

בהצלחה?!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...