Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חמוד אתה.

יש איזה גודש שמתחבר ל 12 וולט. לא יודע את שמו.

כן שואב אבק לרכב.

אולי תבינו כבר שאם תחליטו לייצר מזגן שיעבוד על מצת, הוא יוכל לקרר בקושי פחית קולה.

וגם זה לטמפרטורה לא נמוכה מידי.

פורסם

בדיוק. מזגן של אוטו צורך כ 1500W, כלומר כפול בערך ממזגן קטן לחדר. המצבר של האוטו יכול לעמוד בכמות החשמל הזו, אבל הוא יגמר מאוד מאוד מהר. כאילו שאתה מחזיק את הסטרטר ולא עוזב.

פורסם

זה נשמע לי דווקא רעיון לא רע, אולי אם מצמידים אותו לפרצוף יש אפקט של קור.

בשביל מה בעצם אני צריך לקרר את כל חלל הרכב?

אולי אפשר גם להזרים את האוויר איכשהו ישירות לתוך החולצה, כמו המזגן שיש בטנקים- זה ימנע כתמי זיעה .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
זה נשמע לי דווקא רעיון לא רע, אולי אם מצמידים אותו לפרצוף יש אפקט של קור.

בשביל מה בעצם אני צריך לקרר את כל חלל הרכב?

אולי אפשר גם להזרים את האוויר איכשהו ישירות לתוך החולצה, כמו המזגן שיש בטנקים- זה ימנע כתמי זיעה .

אתה גונב רעיונות אה?

תאמת...אפשר לדעתכם לבנות מזגן כזה לבד?

כאילו מזגן רגיל אבל מוקטן תוצרת בית.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

חבל לכם על הזמן.

בקושי יש מפזר חום מיניאטורי שמתחבר לשקע מצית, וגם זה עלוב לחלוטין (הספק מקסימלי שאפשר לשאוב מהשקע הזה בלי שהפיוז יישרף או החוטים יינמסו הוא פחות מ-200W, עשירית ממפזר חום ביתי)

ולגבי מצנן (שמבוסס על אידוי מים) - מכשיר חסכוני ומעולה, מומלץ ביותר - באיזורים יבשים (כלומר אחוזי לחות נמוכים) כמו הנגב.

באיזור גוש דן עם 80% לחות המצנן הזה יעיל בערך כמו מאוורר פשוט. כלומר חבל על המאמץ בכלל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם יש כזה דבר, אז הוא כנראה מבוסס על העיקרון של המקרר לרכב: מנגנון אלקטרוני להסעת חום מצד אחד של הפלטה לצד השני.

כמובן שתצטרך מכשיר הרבה יתר גדול בהספק, והצד הפולט חום צריך להיות מחוץ לרכב ומקורר אויר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...