Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך מידע על Rover R25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם יש למישהו או הייתה לו או מכיר באופן קרוב מישהו הנוהג ב Rover R25 ? (דגם מ 2002)

מעוניין לקבל כמה שיותר פרטים על הרכב כמו:

אמינות, עלות אחזקה, רמת שירות במוסכים, צריכת דלק, נוחות, פרקטיות ובעיקר חסרונות או מחלות

אופייניות שצריך לבדוק לפני שקונים.

תודה ונסיעה בטוחה.

אלי

פורסם
שלום לכולם.

האם יש למישהו או הייתה לו או מכיר באופן קרוב מישהו הנוהג ב Rover R25 ? (דגם מ 2002)

מעוניין לקבל כמה שיותר פרטים על הרכב כמו:

אמינות, עלות אחזקה, רמת שירות במוסכים, צריכת דלק, נוחות, פרקטיות ובעיקר חסרונות או מחלות

אופייניות שצריך לבדוק לפני שקונים.

תודה ונסיעה בטוחה.

אלי

אני בעלים של R25 משנת 2002, 1.8 סטפטרוניק. אם היית מחפש הודעות על R25 היית מוצא הרבה מידע. על כל פנים, הנה סקירה קצרה:

אמינות = אם טופל במוסך מורשה כמו שצריך, בד"כ אין בעיות. מחלות ידועות הן סאן רוף (תבדוק שלא דולף) ואטם ראש מנוע (המוסך יוכל להגיד לך מה מצבו). גם אם הן קיימות, שתי הבעיות לא נוראיות משום שהן עולות 1000+ לתיקון. קרא בהודעות קודמות שלי פרטים נוספים.

עלות אחזקה = כמו במזדה לנטיס שהיתה לי קודם. קרא הודעה על קויל שהחלפתי, שם היבואן רצה מחיר שערורייתי והזמנתי בדואר מאנגליה. לא יודע למה דווקא על החלק הזה גבו מחיר מופרז בארץ. שים לב שמשום שרובר פשטו רגל יש למעשה (למיטב ידיעתי) רק יבואן חלפים אחד, ולכן הוא לפעמים גובה מחיר יקר, אם כי אין מחסור (ולא צפוי מחסור בעשור הקרוב) של חלפים.

רמת שירות במוסכים - המוסך המרכזי בת"א מצוין. לא מכיר אחרים.

צריכת דלק = 1:11 בנסיעה מעורבת.

פרקטיות = מאוד. 5 דלתות. מצד שני, עוד אין לנו ילדים אז הנושא לא נבחן לעומק.

נוחות = טובה מאוד. הרכב אוחז את הכביש ואת הנהג כמו שצריך, אך הנסיעה לא רכה כמו בסיטרואן. ניתן אפילו לכוון את הכרית של הגב התחתון, בנוסף לכיוון המשענת, ההגה וכו'.

אני ממליץ לבדוק במוסך המורשה, שמכיר את הרכבים האלה, ולא במכון בדיקה (אני לא בדקתי במכון).

אני מאוד מרוצה מהרכב ומאחל לך הנאה שלמה. אנא קרא את הודעותיי הקודמות ביחס לרכב ואם יש לך שאלות נוספות פנה אלי בה"פ.

איל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפקטור האמיתי ברכישת ה-R25/200 הוא המחיר.

סה"כ כמו שכתב לך בעל הרכב מעל, זהו רכב טוב בגדול, נעים מאוד (ל-200 הייתה בעייה של שריפת ראשי מנוע, לא יודע אם גם ב-1.8 זה ככה).

הוא לא כ"כ סחיר - אל תתפשר על רכב שהוא לא במצב חדש דנדש! אחרת תיתקע.

אל תתפשר על תוספות, ג'אנטים סאנרוף וכו'.

והמחיר - צריך להיות משמעותית נמוך מהמחירון. (בעיקר ב-200, שבה ידוע שיש לא מעט רכבים שמוצאים למכירה מעל שנה).

• תוכן חדש...