Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה מפגש.... שמחתי להכיר את שאר חברי הפורום היה קצת חם ואפילו יבש בהתחלה אבל לאט לאט הגיעו דיי הרבה והיה סבבה...

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן זה נשמע כמו שזה נראה...:-D

ל'

IMG_0582 (Large).JPG

IMG_0583 (Large).JPG

IMG_0584 (Large).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שמחתי להכיר את כולם בפעם הראשונה. אנשים מעניינים. אשמח להגיע שוב.

כמו ש lanosforce ציין , עוד המון כיוונים חסרים למערכת שלי, כרגע בכלל לא רע אבל לאט לאט אני מאמין שהכל ישתפר. תודה לכול העוזרים בדבר.

פורסם

מערכת חדשה, בניה חדשה.

עכשיו יש סיבה לחייך, תתחדש:mm_yeah:

ל'

IMG_0596 (Large).JPG

IMG_0597 (Large).JPG

IMG_0598 (Large).JPG

IMG_0599 (Large).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל מזל טוב לכבוד המומולדת! ותודה שעזרת לנו להגיע... בלעדיך ההגעה היתה נמשכת הרבה יותר זמן!

פורסם

מקשיבים להרצאה של עופר

תודה Alexa, תודה R8082

ל'

IMG_0593 (Large).JPG

IMG_0594 (Large).JPG

IMG_0595 (Large).JPG

פורסם

איך לא, "מהיר ועצבני"8-)

ל'

IMG_0591 (Large).JPG

IMG_0592 (Large).JPG

פורסם

כרגיל נרגילות כמה עצוב ולא מיקצועי

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם
כרגיל נרגילות כמה עצוב ולא מיקצועי

תגיד לי מה אתה רושם הודעות כדי להגדיל את המונה??? :) אם אין לך משהו מעניין להגיב על המפגש אז אנא תחסוך מאיתנו......

בברכה.

פורסם

תגידו מה שתרצו לגבי הנרגילות

דעתי האישית חבל לבזבל את האויר תנו לאצים לנשום והחור באוזון לא חבל על העולם?

לגבי המונה אם הייתי יכול לקנות בזה במכולת הייתי מנסה להגדיל אותו ככה אני לא רואה טעם בזה

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

• תוכן חדש...