Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישל ובעצם כולם

יכול מאד להיות שאני מבין את זה אחרת , או מסתכל על זה אחרת .

כמו שאני רואה את זה , הוא פשוט מזלזל במשתתפי הספורט הזה היום לעומת משתתפי העבר , שלמעשה מדובר בכמעט אותם אנשים .

הוא טוען בין השורות בעצם כי מי שמתחרה בראלי-קרוס הוא יותר טוב , אולי יותר גבר...

זה ממש לא משנה .

לכל מי שהשתתף בארוע , ואני לא הייתי שם , הרבה יותר קל לבוא ןלנסות להיות לצידו ולו רק בגלל האכזבה מהארוע עצמו ....

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי אני לא חושב שעצם השתתפותי באירוע הדבר השפיע עלי לגבי מה שכתבתי .

לגבי השאלה - "מי יותר גבר ?" נכון שראליקרוס אכן דורש הרבה יותר אומץ, ואולי בגלל זה הוא לא הגיע להישגים, אבל עזוב , לדעתי לא צריך להתייחס יותר מדי ברצינות לכל פליטת פה .

שבוע טוב ושקט

(חזרתי הביתה אחרי כמה ימים לידך בנתניה)

מישל

פורסם
אם מדברים על הבטלר הזה אז גם הכתבה שהוא עשה על PSI הייתה ללא שום אינפורמציה או ידע או תיחקור אלא אך ורק להכפיש וולכלך .

דובי

אם אתה גדלת על אותו טיפוס אז תסלח לי אבל ....

דדי , מספיק לקחת את זה אישית. הוא התייחס לעובדה ש-PSI הייתה האכסניה לשרשור התאונה ב-GTI. הכתבה התייחסה אל המחדלים של הנהג - לא אל המחדלים של PSI.

פורסם

שמר

אני לא לוקח אץ זה אישית כי אילו הלכלוך היה על קארס אז הייתי מתלהם גם כן !

זה שהילד אדיוט לא אומר שכולנו גם כן וזה מה שאמר ה"כתב" רק במילים אחרות (ולא משנה מאיפה פורום/עדה/דת ...אנחנו)

דדי

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

יאללה, מספיק ...

שכל אחד יקח את התובנות שלו מכל אירוע, ושכולם יעשו הכל למען הספורט וההנאה, מי שלא עושה, לא טועה.

ליאור (שגם למד דבר או שניים מאטלר, בימי "טורבו")

נ.ב: מישל, תיזהר שם בחוץ מהקטיושות :evil:

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דובי

עם כל הכבוד, ההתחמקות שלך מלהתנצל על ההערה שלך שנגעה לגילו של אטלר, לא מוסיפה.

בני

(בן 58 )

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כתבה חדשה של אטלר על ההיסטוריה של עצמו:

http://www.kvishim.co.il/kvishim/Articles.asp?id=506&m=1

הוא פשוט מעולה :)

בין כתבי הרכב הטובים ביותר שידעה הארץ.

מה גם שהכתבה הספציפית הזו מעולה ממש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ועוד משהו מצחיק.

אטלר מתגורר בצפון תל-אביב ומדי יום הייתי חולף ליד הסיטרואן ויזה הלבנה שלו.

לאחר שקראתי בכתבה על הסוזוקי סוויפט חשבתי לעצמי, בעודי נוסע על האופנוע, שמעכשיו צריך לראות מה זו הסוזוקי הזו ו...

לפני שהספקתי להבין אני רואה את א.אטלר יורד לו ועומד להיכנס לסוויפט שלו.

עצרתי לידו, הצגתי את עצמי ופתחנו בשיחה מוטורית על אהבתו החודשה לסוזוקי ואהבתנו המשותפת לאלפא-רומיאו, קיבלתי מחמאות על כך שיש לי אלפא-75 והיה ממש נחמד.

אגב, זו לא פעם ראשונה שאני נפגש עימו.

לפני מספר שנים, לצורך הכנת הכתבה על אשקלון 1970, שגם שם השתתף, נפגשנו לכוס קפה, פגישה שהתארכה ל-4 שעות.

יום טוב וחמים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אטלר הוא איש של ניגודים. איש מריר ומלא שנאה, ועם זאת בעל חוש-הומור שנון ונדיר. אחד הכותבים הכי מוכשרים שאני מכיר. מישהו שהיה אולי יכול להיות חבר אמיתי אם לא היה שואב הנאה כל כך רבה מלשמוח לאידו של האחר. מעין בלתי נדלה של סיפורים, עם חוש נהדר לספר אותם; כזה שיודע להוסיף נופך של לא-ממש-אמת והתוצאה, גם כשאתה יודע שהיא מצוצה מן האצבע, משעשעת להפליא. וכן, הוא מבין המון במכוניות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...