Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסכניק אמר לי שנוזל בלמים זה כמו יין שרק משתבח אם השנים ואין צורך אף פעם להחליפו האם

יש אמת בדבר או לא?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

המוסכניק שלך בחור מאוד מצחיק , ממש מתאים להשתתף ב"ארץ נהדרת" ..

מומלץ להחליף את הנוזל כל שנתיים -..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

יין משתבח עם השנים כשהוא סגור בבקבוק שלו.

ברגע שפתחת את הבקבוק - זהו.

נוזל בלמים סופח מים במהלך השנים, מה שמשפיע לרעה על תכונותיו. יש להחליף לפי הוראות היצרן, בד"כ כל 2-4 שנים ללא קשר לק"מ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סופח לחות מהאוויר ויש להחליפו כול שנתיים ולא 4 ואלה שרוצים לשמור על מערכת הבלמים ויכולת בלימה טובה יחליפו כול שנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה רוצה בלימה טובה יחסית תחליף כל שנה וחצי ככה וזהו.

פורסם

ההחלפה עצמה פשוטה יחסית לאדם מיומן, ונעשית ע"י פתיחת ברגי ניקוז ופמפום כל הנוזל מהמערכת תוך כדי מילוי נוזל חדש למיכל. לא אמור לקחת יותר מ10 דקות. (רבע שעה כולל פירוק גלגלים).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...