Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

I have never understood why the sexual urge of men and women differ so much.

One evening last week, my wife and I were getting into bed...

The passion starts to heat up, when she eventually said, "I don't feel like it, I just want you to hold me."

I said "WHAT??!! What was that?!"

So she says the words that every husband on the planet dreads to hear..."You're just not in touch with my emotional needs as a woman enough for me to satisfy your physical needs as a man."

She then responded to my puzzled look by saying, "Can't you just love me for who I am and not for what I do in the bedroom?"

Realizing that nothing was going to happen that night, I went to sleep...

The very next day I opted to take the day off o f work to spend time with her.

We went out to a good lunch and then went shopping at a very big department store. I walked around with her while she tried on several different very expensive outfits.

She couldn't decide which one to take so I told her we'd just buy them all.

She wanted new shoes to complement her new clothes, so I said "Let's get a pair for each outfit".

We went onto the jewelry department where she picked out a pair of diamond earrings.

Let me tell you...she was so excited. She must have thought I was one wave short of a shipwreck.

I started to think she was testing me because she then asked for a tennis bracelet when she doesn't even know how to play tennis. I think I threw her when I said, "That's fine, honey."

She was almost nearing sexual satisfaction from all of the excitement.

Smiling with excited anticipation she finally said, "I think this is all dear, let's go to the cashier."

I could hardly contain myself when I blurted out, "No honey, I don't feel like it."

Her face just went completely blank as her jaw dropped with a baffled "WHAT?"

I then said "Honey! I just want you to HOLD this stuff for a while. You're just not in touch with my financial needs as a man enough for me to satisfy your shopping needs as a woman."

And just when she had this look like she was going to kill me, I added, "Why can't you just love me for who I am and not for the things I buy you?"

Apparently I'm not having sex tonight either.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אין לי כוח לתרגם.. אולי יותר מאוחר...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זה לא חדש אבל יעיל בתור לקח לכל אלה שמדי פעם מאיימות בתקופת יובש.

החשיבה שלי אומרת שהנשים שעושות דברים כאלה, או שהן חושבות שהן "נותנות" לנו ויחסי המין נועדו בעיקר לספק את היצר שלנו ואז שכרון הכח משתלט עליהן מדי פעם, או שהבעיה האמיתית באמת נמצאת אצלנו - לא משתלטים מספיק על היצר שלהן... :loco:

למזלי, אשתי מכירה בכך שזה עושה טוב לשנינו ואין טעם לחפש שליטה בזוגיות באמצעות יחסי המין.

או שהיא פשוט נהנית לפחות כמוני (10 שנים ועוד לא שמעתי תלונה רשמית...).:yum::mm_yeah:

בריאות לכולם!

פורסם

תרגום זריז...(אני עייף מת):

אף פעם לא הבנתי למה הדחף המיני של גברים ונשים שונה כל כך.

ערב אחד, לפני שבוע, שאני ואישתי נכנסנו למיטה.

האווירה התחילה להתלהט, שהיא לבסוף אמרה: "לא בא לי סקס היום, אני רק רוצה שתחבק אותי"

אמרתי "מה????", מה זה היה?

ואז היא אמרה את המילים שכל בעל בכוכב מפחד לשמוע: " אתה פשוט לא בקשר עם הצרכים הרגשיים שלי כאישה מספיק בשביל שאני יוכל לספק את הצרכים המיניים שלך כגבר".

ואז היא הגיבה לפרצוף שעשיתי באומרה: "אתה לא יכול פשוט לאהוב אותי בזכות מי שאני ולא בזכות מה שאני עושה במיטה?"

בהבנה ששום דבר לא עומד לקרות הלילה, הלכתי לישון.

למחרת אותו יום, טרחתי לקחת יום חופש מהעבודה, כדי לבלות קצת זמן עם אישתי.

הלכנו לארוחת צהריים טובה, ואז הלכנו לקניות בחנות גדולה.

הלכתי איתה בזמן שהיא מדדה כמה תלבושות יקרות במיוחד.

היא לא הצליחה להחליט מה לקחת, אז אמרתי לה שניקח את כולם!

היא רצתה נעליים חדשות כדי שיחמיאו לתלבושות החדשות, אמרתי: בואי נקנה זוג נעליים לכל תלבושת.

הלכנו לאיזור של התכשיטים, ששם היא בחרה זוג עגילי יהלומים.

תן לי לספר לך..... היא התרגשה כל כך, היא בטח חשבה שאני גל אחד לפני הגל הגדול.

התחלתי לחשוב שהיא בוחנת אותי בגלל שהיא בקשה מחבטי טניס, והיא בכלל לא יודעת לשחק טניס...!

אני חושב שריציתי אותה כשאמרתי: "זה בסדר מותק".

היא כמעט הגיעה לריצוי מיני מכל ההתרגשות.

בחיוך עם ציפיה נרגשת היא לבסוף אמרה: " אני חושבת שזה הכל יקירי, בוא נלך לקופה"

בקושי הצלחתי להחזיק את עצמי כשאמרתי: " לא מותק, לא בא לי היום"

הפנים שלה היו פשוט ריקים מהבעה, כשהיא פתחה את פיה ואמרה: מה????

ואז אמרתי: "מותק, רק רציתי שתחזיקי את הדברים האלה קצת. את פשוט לא בקשר עם הצרכים הכלכליים שלי מספיק, בשביל שאני אוכל לרצות את צרכי הקניות שלך.

ואז, שהיה לה את המבט הזה כאילו היא עומדת להרוג אותי, הוספתי ואמרתי: " למה את לא יכולה פשוט לאהוב אותי בזכות מי שאני ולא בזכות מה שאני קונה לך"

ככל הנראה.... סקס אני לא יקבל הלילה....

-סוף-

אני לא מאמין שתירגמתי את זה..... איזה בזבוז זמן פוטנציאלי לשינה

תהנו...הטבה חד פעמית

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...