Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמעת כמו חיה אכזרית ביותר...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נננניייירררראאאההה לללייי שששהההרררסססתתייי אאתתת הההמממקקלללדדתת עעעםםם הההכמממווויווותתת ררררירררר שששיייצצצצאאאווווללליייי ממממממההההפפפפהההה.............

פשוט אדיר..אני עדיין רועד..

זו הנעה כפולה.. אני צודק?

פורסם
לא..., אני לא חושב ככה :nono: (זה לא אצבע משולשת!).

עוז מבחינתי זה כן אותה לא יכול להיתווכח איתי על זה!

לסורוק האיש והסימלון :wink: אם אני לא טועה זוהי סילביה.

פורסם
מיצובישי סילביה? זה דגם חדש ?

תגובה ל2 - לא

תגובה ל3 - גם אני חושב ככה

תגובה ל4 - מזה פרמצקית? וזה ניסאן סילביה.

תגובה ל5 - אם כבר, פורק גדישה, וכשאתה אומר, דומה לסיליקה, אתה מתכוון לתמונה שצירפת או לרכב בסרטון? כי בכל מקרה אף אחד מהם לא דומה, אלא אם זה סילביבה מקלקליה.

תגובה ל6 - אכן

תגובה ל7 - אני לא מאמין שמישהו ממש הצליח, אבל אם הצלחתי אז בסביבות ה1100כ"ס.

תגובה ל8 - תנגב, דרך אגב, אתה בטוח שזה ריר? זה נראה כמו משהו אחר.. טוב לא משנה, ולגבי הנעה הכפולה, סביר להניח שלא, ניסאן סילביה בעיקרון הנעה אחורית, אם הרכב עבר שינוי במערכת ההנעה שלו, לצערי אני עדיין לא יודע להגיד.

תגובה ל9 - סביר להניח שאתה לא טועה.

תגובה ל10 - מיצובישי סילביה? :shock:, אתה לא רציני.. נכון?

-

תגובה ל11 - אהבתי את התגובות שלך לשאר התגובות חחח

תגובה ל12 - מה אתה עונה לו בכלל, תראה איזה ילד עילג, משעמם לו ב3 וחצי לפנות בוקר

תגובה ל13 - תגובה 11 קורעעעעעעע תמשיך ככה.

תגובה ל14 - תודה גבר, אני משתדל

תגובה ל15 - טוב די נמאס לי אני מפסיק

-

לילה טוב,

עמרי.

פורסם

מה אתם מתלהבים אפשר לחשוב פעם ראשונה אתם שומעים אותו עם טורבו על ה-DYNO

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מיצובישי סילביה? זה דגם חדש ?

מה קשור מיצובישי?

XENON לא העלה תמונה של אותו רכב שבסירטון, הרכב שמופיע שם הוא ניסן סילביה.

• תוכן חדש...