Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטות באוטו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כמה חודשים קניתי אאודי איי 3 שנת 98 בצבע כחול כהה..ולא יודע איך לא יודע למה לא ראיתי את כל השריטות שאני רואה היום..והאוטו מלא מלא שריטות,פיצוצים בצבע ובקיצור הצבע במצב רע חבל על הזמן..

זה מגיע למצב שאני כבר מזניח את האוטו ולא מנקה אותו כי בכל מקרה האוטו לא נראה ממש נקי גם אחרי ניקיון בגלל כל השריטות..לא מכות בפח הפח בסדר גמור אין מכות אבל יש שריטות כאילו אנשים עשו את זה עם מפתח בכוונה ומלא חריטות על האוטו..

מה אתם ממליצים לי לעשות?

הייתי בכמה מקומות שהם עושים פוליש ווקס וכל מיני כאלה והם אמרו לי שאין מה לעשות הם לא יכולים לפתור לי את הבעיה והפתרון הייחיד בשבילי זה צבע..

אבל אם עושים צבע לאוטו זה מוריד לו מהערך ,זה נכון גם לגבי אוטו שנת 98 ? הרי בכל מקרה האוטו שרוט והצבע לא נראה טוב...

אפשרות אחרת היא למכור את האוטו ולקנות אחר אבל לא בא לי להיכנס לזה עכשיו אחרי שחיפשתי כל כך הרבה זמן אוטו ובסוף מצאתי לא בא לי להיכנס לסיפור הזה שוב..

אז מה אתם ממליצים לי??

תודה רבה רבה רבה לכם מראש ושבת שלום.

פורסם

יכול להיות שאת השריטות עשו אחרי שקנית, והן לא היו בזמנו.

אם לא טיפלת בצבע, יכול להיות שזה מה שגרם לפיצוצים וכו', כל עוד מדובר ברכב שבדקת היטב, ולא מדובר בצביעה בשקל (אחרי תאונה וכו').

יתכן ופוליש לא יעזור מפני שהשריטות מגיעות עד לפח, ואז אפשר להשתמש ב"עיפרון" צבע, לא בטוח שיעזור בהרבה, אבל אפשר לנסות.

תנסה לעשות אח"כ פוליש למטאלי ווקס, אולי זה ישפר את המצב.

אם לא יעזור כנראה שצבע הוא הפיתרון היחיד.

אם אתה צובע את הרכב, תצלם אותו לפני, ותראה לקונה שידע שלא מדובר בתאונה.

לגבי החלפת הרכב - לא מחליפים רכב טוב, בגלל שהוא לא במצב חיצוני טוב - תטפל בחיצוני והכל יהיה בסדר. :)

בהצלחה.

פורסם

אתה חושב למכור את הרכב בגלל שיש לו שריטות??

צביעה מחודשת של הרכב ממש לא תפחית מערכו, כל עוד הצביעה לא נעשת במסגרת תיקונים לאחר תאונה.

זה שאתה עכשיו מזניח את הרכב ממש לא עושה לו טוב. צבע כהה הוא צבע שמחייב טיפול יסודי בכדי לשמור עליו לאורך זמן.

חוץ מזה למה אתה כל-כך מתבאס משריטות? לכולנו יש כאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם על התשובות..

ואני מפחד שהערך של האוטו ירד כי הצבע עכשיו של האוטו זה הצבע המקורי של האוטו..האוטו לא עבר תאונות בכלל לפי הבדיקה, והוא עדיין עם הצבע המקורי שלו בגלל זה אני מפחד לצבוע..

שאלה אחרת..יש מקומות מסוימים שיש בהם שריטות ופיצוצים, אם אני יבקש לצבוע רק את המקומות האלה יראו הבדלים משמעותיים בצבע? בדרך כלל אני יודע שיש הבדלים אבל אם יצבעו לי את האוטו לפי מספר הקטלוגי של הצבע ואחרי כמה זמן אני יעשה פוליש ווקס עדיין יהיו הבדלים? כי נראה לי מוגזם לצבוע את כל האוטו כי אני לא צריך את כל האוטו אלא רק מקומות מסוימים...מה אתם אומרים?

פורסם

מניסיון.

צביעה של מקומות מסויימים זה מכוער, עדיף להשאיר את זה כמו שזה.

אם אתה מתכוון למכור וגם אם לא, צבע את הרכב, זה שזה עושה לך נאחס לראות אותו כל יום ככה,רק זה שווה את הצביעה, לא לצבוע בגלל שביום שתרצה למכור אולי יחשדו שהייתה תאונה וכו, זו שטות גמורה, גם אני צבעתי את הרכב סתאם כי התחשק לי , לרכב לא הייתה נקודת חלודה אחת או פגיעה, כלום, ממש כלום, אז לא לצבוע בגלל שאולי משהו יציק לך בשעת המכירה זה טימטום.

שום פוליש ושום ווקס לא יעזרו לך.

תיגש לקבל הצעות מחיר לצביעה ופחחות מינימלית.

תצלם את הרכב לפני ואחרי, מה הבעייה?

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד..

רק שאלה אחרונה...

מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב לצבוע את האוטו באיזור ראשון לציון?

פורסם

מנסיון שלי....תצבע את הרכב במקום שהרוב ימליץ לך עליו ואל תלך למישהו זול ולא מוכר. עדיף להשקיע עוד 1000 מעל מה שהצבעי הזול יבקש ולא להצטער אחרי זה!:idea:

• תוכן חדש...