Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפשוף בחנייה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקרה שקרה לי בדרך מהעבודה לפני כמה שנים...

עמדתי ברמזור אדום, כאשר לפתע הגיע רכב מאחור. אני ראיתי אותו מגיע, וראיתי שהוא לא מביט קדימה כי הוא דיבר עם הילדה שלא היתה חגורה מאחורה והיתה "תלויה" בין המושבים הקידמיים...

בקיצור, הוא ניכנס בי, אמנם במהירות אפסית, אבל ניכנס... הילדה נפלה... :?

עצרנו אחרי הרמזור בצד, לא ניגרם לאוטו שלי שום נזק, ואצלו התעקם המיספר טיפה...

דיברנו טיפה, ראיתי שהביטוח שלו בתוקף, והוא התנצל...

לפני שניפרדנו לשלום (לא לפני ששאלתי אותו למה הילדה לא קשורה :evil:) הוא שלף 150 ש"ח ונתן לי אותם....

יש אנשים שהם בסדר, ויש כאילו שחוש הצדק שלהם הוא עקום...

גש לאיש, בקש לדבר איתו, תציע לו איזו פשרה, כי לא שווה להפעיל את הביטוח, בנוסף אם הפגוש די סרוט, נסה להגיע איתו לאיזו פשרה כספית... 100-200 ש"ח זה נישמע הוגן לשני הצדדים... הרי ברור שאם הפגוש שלו שרוט למישעי הוא לא ירוץ לתקנו, ומצד שני הוא ישמח למלא את הארנק בקימעה מרשרשין...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...