Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריסT-SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אופפפ התלבטות קשה גם אם להחליף את הראלי וגם לאיזה רכב...

אני עדיין לא סגור ה על העיצוב של היאריס היא נראית קצת מוזרה ביינתים...

והקליאו לא יודעת אם כבר שווה להחליף את הראלי בשבילה

משהו פה לא ברור לי....

למה את מחליפה את הראלי?

אם יש לך את התקציב הקליאו טובה פי כמה וכמה מהראלי. חזקה יותר, בטוחה

יותר, מאובזרת יותר, יפה יותר, ואני מעריך שגם אמינה יותר מהראלי (לא חוכמה

גדולה להיות יותר אמין כאשר משווים חדש לרכב בן 10 + -) החסרון העיקרי הוא

שהקליאו גם נושחת יותר.

לגבי העיצוב - לכי תראי את היאריס בסוכנות, נראה טוב? נמשיך משם. לא נראה טוב

נמצא משהו אחר. את יכולה גם לקבוע נסיעת מבחן לקליאו. או לבקש מאחד מבעלי

הקליאו פה שיקח אותך לסיבוב. ההבדל מול ראלי דור 1 הוא ע-נ-ק.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוף עדי.. את יודעת שאבא שלי הציע לי את הטי ספורט שלו במקום שאני יקנה אוטו משל עצמי.. אם רק היית אומרת היינו מתחלפים עכשיו...

(לא יעזור אני שונא יפניות)

וואלה, דודשלי הציע לי את הסקייליין GTR שלו וגם לא הסכמתי (גם אני שונא יפניות)

:p

לא הבנתי איפה הבדיחה

פורסם

כמו שאמרתי לך במפגש ואני אצטרף לגיא ה ט-ספורט היא גם יפה וגם אופה. (וגם בעלת אחריות שזה מה שהבנתי גם מאוד חשוב לך)

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אוף עדי.. את יודעת שאבא שלי הציע לי את הטי ספורט שלו במקום שאני יקנה אוטו משל עצמי.. אם רק היית אומרת היינו מתחלפים עכשיו...

סוריי לא ידעתי וגם עכשיו אני לא ממש יודעת ת אם אני יחליף...

איזה שנה היא הייתה?צבע?יד?קמ?

פורסם

סוריי לא ידעתי וגם עכשיו אני לא ממש יודעת ת אם אני יחליף...

איזה שנה היא הייתה?צבע?יד?קמ?

חח.. כבר לא אקטואלי

היא היתה 03 מטאלית עם טיפטיפה קילומטרים

פורסם
ולמה מכרתם אותה כל כך מהר ?לא הייתם מרוצים?ייצא לך לנהוג עלייה?

יותר מידי מכוניות במשפחה... כן כן אנחנו מהמשפחות השפויות ש-2 מכוניות מספיקות

פורסם

עדי, על מה את מדברת???????????

את לא בטוחה שאת רוצה להחליף את הראלי בקליאו ספורט או ביאריס?????? :shock:

אז ככה , כמו שאמרו קודמיי - הקליאו עדיפה פי כמה וכמה.

מול היאריס, עדיין עדיפות ליאריס היא לא יותר איטית מהראלי בשום צורה שהיא, היא מהנה מאוד לנהיגה (תשאלי את יוגב מהפורום...אח שלו קנה כזו לפני חודש).

המשוואה שאת מנסה ליצור כאן היא שגויה. לראלי אין שום עדיפות על אף אחד מהרכבים שהוזכרו כאן.

לטעמי, למרות שאני לא יודע איזה נסיון נהיגה יש לך, אני חושב שהיאריס תהיה עדיפה. הקליאו מאוד מסוכנת לנהג חסר נסיון, ואני חושב שיהיה די חבל לרסק רכב כזה.

בכל מקרה, קחי נסיעות מבחן על שני הרכבים ותחליטי... אני במקומך הייתי הולך על היאריס.

בהצלחה.

:-)

פורסם

יש סיבה מיוחדת שבגללה את מוכרת את הראלי?

ובלי קשר..

את היאריס בכללי אני לא הכי אהבתי. נהגתי על יאריס רגילה, ומבחינת מנוע והכל היא חמודה (ברור שבזה היא שונה לגמריי מה T SPORT). אבל מה שלא אהבתי בכלל זה הצורת ישיבה שלה. כל תא הנהג, לדעתי, על הפנים מבחינה ספורטיבית. טיפה גבוה מדיי. ו...לא יודע...פשוט לא אהבתי.

חוץ מזה שאני לא הכי אוהב את הצורה שלה.

אישית, הקליאו ספורט, במליון אחוז. אבל כמו שאמרו פה היא הרבה יותר מסוכנת כי היא גם הרבה הרבה יותר חזקה... למה פשוט לא להישאר עם הראלי עוד כמה חודשים ואז להחליף לקליאו ספורט?

ואם בכל זאת את רוצה לקנות עכשיו, תבדקי את היאריס אם היא מתאימה לך. אם כן - מזל טוב.

אגב, אל תעזי למכור את הראלי שלך לפני שאני יספיק לעשות איתך סיבוב קטן בשכונה שלנו. :twisted:

עדיין לא יצא לנו לנסוע אחד ליד\אחרי השני, ולכן לא ראיתי עדיין את הראלי שלך נוסעת...ואני מת לראות אותה... :wink:

Back to the original - NC again.

פורסם

דבר ראשון לדעתי היאריס T הרבה יותר חזקה מהראלי ,

עם כל הכבוד לראלי , המנוע זאת לא הנקודה החזקה שלה , ביחוד שהולכים ראש בראש נגד ה - VVTI המצוין של טיוטה .

היאריס גם מציעה פי 1000000000 יותר אמינות ו 3 שנים אחריות , נקודה מאד מאד חשובה ברכב ספורטיבי .

לגבי ההתנהגות כמובן שהראלי עדיפה , ותנוחת הישיבה הגבוהה ביאריס אכן מפריעה .

בכל אופן לא הייתי ממליץ לך על הקליאו ספורט , גם היא חזקה מדי ומסוכנת וגם היא פשוט לא אמינה , קליאו רכב לא אמין , נקודה . ( לא אמין בכלל ולא אמין במיוחד שמשווים לטיוטה ) .

בקיצור , אם את יכולה להוציא 100K תוציאי את זה על היאריס ותהיה מאושרת .

נ,ב : את יכולה לשאול את נבו , אח של יוגב מהפורום , לדעתי הוא כבר קיבל את היאריס T שלו .

פורסם

וואלה, דודשלי הציע לי את הסקייליין GTR שלו וגם לא הסכמתי (גם אני שונא יפניות)

:p

לא הבנתי איפה הבדיחה

הגיוני... :|

עדי לטעמי היאריס יפה אפילו מאוד היא לא משדרת כוחניות וזה מה שאני אוהב אבל שוב על טעם ועל ריח ....

הקליאו יותר טובה ממנה בביצועים וספורטיביות אבל אני משער שהיא לא יותר מהנה כמו שגיא אמר תעשי נסיעת מבחן תחליטי :)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

REDR לפי מה אתה קובע שהקליאו לא אמינה

על פי סיפור של חבר של הדוד של ההוא או לפי עשרות אלפי קילומטרים שעברת עם הרכב???

אם יש לך ניסיון עם "חוסר האמינות" של הרכב אני ישמח לשמוע על זה

אני לא בא להתקיף אותך סתם מתעצבן שעונים לפי שמועות ולא לפי ניסיון ואני יותר מתעצבן

כי פגעת בקליאו :lol:

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

טוב כנראה שהשתכנעתי אני אצלצל לקבוע נסיעת מבחן ויעדכן אותכם בכל אופן תוד לכל מי שהגיב :lol

פורסם
טוב כנראה שהשתכנעתי אני אצלצל לקבוע נסיעת מבחן ויעדכן אותכם בכל אופן תוד לכל מי שהגיב :lol

היי עדי

שקלת בנוסף ליאריס גם לקחת נסיעת מבחן על 206 XS?

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

היי עדי

שקלת בנוסף ליאריס גם לקחת נסיעת מבחן על 206 XS?

שי

גם מעל התקציב וגם מתחת לביצועים...

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...