Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה... לא נעים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהנסיון שלי, עם שמן לא מתעסקים

אם אני פוגש כתם שמן אני מחזיק חזק ומקווה לטוב

או באמת: אם יש לי מרווח להאט אני עושה את זה עד כמעט מהירות גלישה וממשיך לאט עד יעבור זעם

אם לא, ניתוח של התנהגות רכב בכתם שמן היא קלה מאוד: הרכב יתנהג בפראות וכמעט כמו על קרח יחליק ללא שום קשר להתנגדות הנהג (היגוי).

שוב, תלוי בכמות השמן ובאופי הכתם עצמו, אבל עדיין. כשיש שמן, צריך להזהר.

אני יודע, אני שמן!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיקון קטן: על כתם שמן מדווחים לכיבוי אש.

איתמר.

השבוע היה כתם שמן בכל הכביש הראשי בעירי (לאורך 200 מטר) דווח למוקד העירוני, ומכבי האש נשלחו לטפל בנושא.

אם המוקדנים יעילים הם יטפלו בנושא, ולא ישלחו אותך לגורם המטפל, פשוט יעבירו את ההודעה הלאה להמשך טיפול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דבר ראשון - נקלעת למצוקה מכל סוג שהוא וישר ניסית את מה שלמדת, זה מצוין ומאוד מעודד.

עשרות נהגים אחרים שעברו קורסים נקלעים למצוקה וישר האינסטינקטים נכנסים לפעולה (ובד"כ האינסטינקט גורם לך לעשות את ההפך ממה שצריך) וכל הקורס שווה לתחת.

כמובן שיש הבדלים תהומיים בין הכביש למסלול, גם בתגובות של הנהג.

בקורס שמכשיר אותך למסלול, אין סיכוי שבמהלך תת היגוי תיגע בברקסים, מקסימום לא תצליח להשטלת על המצב ותגיע למלכודת חול.

בכביש לימדו אותך את התיקון הנכון ובמידה ולא עוזר, ישר לבלום כדי שלא תיכנס באיזה עמוד או רכב שבא ממול.

באוטו המדובר באמת צריך להיות שומכר קטן כדי להשטלת על העניינים, במיוחד בכתם שמן.

טוב שניסית לצאת מהעניין כמו שלימדו אותך והרבה יותר חשוב, טוב שיצאת בשלום ללא פגע.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כתם שמן זה לא גזירה סופנית מהשמיים, שאם מגיעים אליו, אז גזר הדין הוא ברור.

השאלה העיקרית, לדעתי, היא: איזה מרווח בטחון אתם נותנים לעצמכם בנהיגה? אם אתם נוהגים באופן קבוע כך שכל שינוי בתנאי הדרך או הפתעה מצד משתמשים אחרים בדרך יביאו אתכם אל מעבר למגבלות שלכם ושל הרכב, אז אתם מזמינים צרות, וצרות כשמזמינים אותן, באות. אני זוכר לפחות ארבע החלקות על כתמי שמן, עם אופנועים שונים, שסיימתי ללא התרסקות. אותה הגעה אל הכתמים האלה בתנאים של ניצול 100 או 90 אחוז מהיכולות של האופנוע ושלי, היתה מביאה אותי ללא ספק למגע כואב עם הכביש.

כנ"ל היו לי מקרים מסוגים שונים עם מכוניות וג'יפים. לא בכל הפעמים יצאתי מזה טוב ותמיד המסקנה היא אחת: תנו לעצמכם ולסובבים אתכם בכביש אפשרות לטעות בלי להסתכן בענישה מיידית וכואבת.

פורסם

כל מילה בסלע !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כתם שמן זה לא גזירה סופנית מהשמיים, שאם מגיעים אליו, אז גזר הדין הוא ברור.

השאלה העיקרית, לדעתי, היא: איזה מרווח בטחון אתם נותנים לעצמכם בנהיגה? אם אתם נוהגים באופן קבוע כך שכל שינוי בתנאי הדרך או הפתעה מצד משתמשים אחרים בדרך יביאו אתכם אל מעבר למגבלות שלכם ושל הרכב, אז אתם מזמינים צרות, וצרות כשמזמינים אותן, באות. אני זוכר לפחות ארבע החלקות על כתמי שמן, עם אופנועים שונים, שסיימתי ללא התרסקות. אותה הגעה אל הכתמים האלה בתנאים של ניצול 100 או 90 אחוז מהיכולות של האופנוע ושלי, היתה מביאה אותי ללא ספק למגע כואב עם הכביש.

כנ"ל היו לי מקרים מסוגים שונים עם מכוניות וג'יפים. לא בכל הפעמים יצאתי מזה טוב ותמיד המסקנה היא אחת: תנו לעצמכם ולסובבים אתכם בכביש אפשרות לטעות בלי להסתכן בענישה מיידית וכואבת.

אתה צודק....

אבל קל להגיד

שוב חוזר הנושא של האסטרואיד....

אין טעם להתכונן לבוא האסטרואיד בבנית מקלטים וציפוי הבית בעופרת יצוקה

לחיות בפחד(יחסי) ולהתכונן כל הזמן לבוא הסכנה, לא נשמע לי יעיל בכלל

אני באופן אישי לא חיי ככה... אולי אחרי שאני אפגוש את הכתם שמן הראשון שלי אני אחשוב אחרת

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

בלי להכיר אותך, אני מרשה לעצמי להניח שבתי בת ה5 חוותה בחייה יותר אתגריים מוטוריים ממה שהממוצע האנושי יחווה בכל חייו, וסביר מאוד שגם אתה כלול בסטטיסטיקה הזו.

על טרקטורון היא כבר רוכבת, ג'יפ (חשמלי :-D ) פרטי כבר יש לה, היא כבר התנסתה בבניית וריתוך מתקונים להיילקס שלי, ועל אתגרי השטח שהיא חוותה בחייה הקצרים, קצרה היריעה מלהרחיב :wink:

אני דוגל בהעברת החיים בצורה חוויתית כמה שיותר, אבל זה בא ביחד עם חשיבה קדימה, וזהירות. אין סתירה. הזהירות תאפשר לך לחוות הרבה יותר לאורך יותר זמן. בכל מקרה, ואת זה אני מניח שלפחות 90 אחוז מהנוכחים כאן לא יאהבו, אני לא רואה את הכביש הציבורי כחלק ממקור הפאן בחיים. רוצה להנות במסלול סגור? מצוין! בשטח? עוד יותר טוב! יצא לי בעצמי להשתתף פה ושם בתחרויות, כנהג וכנווט. אל תעשה את זה על אותו כביש שהמשפחה שלי עלולה להימצא בו.

פורסם

תאמת אני טיפוס שדיי עושה שטויות (לא עם האוטו)

וחוויתי מספיק אתגרים בחיים שלי שכבר נגמרה לי אספקת האדרנלין

אני לא אומר אל תזהר שים ז** על הכל ויאללה יהיה מה שיהיה...

זה לא מה שהתכוונתי.

אני מתכוון שלא צריך לתת לפחד ולזהירות להוביל אותך בחיים אלא ללוות אותך.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...