Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום כיצאתי מהבית לכוון האירוע, באתי להדליק את המערכת והיא פשוט לא עבדה ! הרדיו דיסק מנגן, הסאב עובד אבל הרמקולים לא עובדים ..

אמרתי נו טוב נבדוק את זה בבית .. באמצע הדרך מרוב דאגות החלטתי לפרק את הדלת ולבדוק אם זה מה שאני חושב שזה ... הקרוס, ולעצרי ! זה כן ..

כאשר אני מנתק את הקרוס השמאלי המערכת עובדת יופי, אני מחבר את ה + לקרוס, עובר למינוס "ואופ" באותו רגע המערכת משתתקת ושני הזוגות רמקולים לא עובדים ..

שחיברתי רק + המוזיקה עבדה ואמרתי לעצמי טוב נשאיר את זה ככה ונחכה שנגיע הבייתה וחיברתי חזרה ונסעתי כאשר רק ה + מחובר ( בלי מינוס מהמגבר!!! וכן זה עבד..) אחרי שמיעה של בערך 25 שנ' המערכת השתתקה וכיבתי אותה ולא טרחתי לנסות ולהדליק שוב ..

בעיה מוזרה אני חייב לציין.. למישהו יש דעות ? השערות ?

תודה רבה, שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

תבדוק טוב שחיברת נכון את הכניסות והיציאות נכון בקרוס כלומר את היציאה של מיד חיברת למיד את היציאה של טוויטר חיברת ל טוויטר ואת הכניסה מהמגבר חיברת למגבר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מה אתה מסטלבט? :wink:

הכול חובר כראוי, באחריות ... הצד השני עובד פיקס ...

בגלל זה זה מוזר לי .. ותאמין לי שחשבתי לרגע כמוך ובדקתי את כל החיבורים שוב ובדקתי פעמיים את הכבלים שהרצתי .. ואין טעות.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני ממש רציני,הגיע אלי פעם בחור עם בעיה דומה לשלך כשהתחלתי לבדוק מה הבעיה גיליתי שה"חכם" הזה חיבר את המיד לכניסה של המגבר ואת היציאה למיד הוא חיבר למגבר,לאחר שהחלפתי בין החוטים בקרוס הכל היסתדר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה באמת נשמע הגיוני האמת,

תודה בכל מקרה אבל כנראה אצלי זה לא המקרה..

אם יש למישהו איזה שהוא רעיונות אחרים שאולי יעזרו לי אנא..

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

שימי.

תפרק את הקרוס. תכניס אותו הביתה.

ותעבור בעדינות על כל ההלחמות בפנים. (_רק עם אתה יודע איך)

יש סיכוי שזה יעזור.

אבל לפני זה.

תנתק את החוטים של הרמקולים מהקרוס. ותפעיל. עובד. מצויין

תחבר את המיד. עם לא עובד תבדוק את החוטים שהולכים למיד.

עם עובד. תחבר את הטיווטר. ועם אז לא עובד. תבדוק את החוטים שלו..

ותחזור אלינו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

AudioRider שימי,

תיבדוק שאחד החוטים ו/או אחד מהרמקולים לא מקצר לגוף הרכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
שלום,

ונסעתי כאשר רק ה + מחובר ( בלי מינוס מהמגבר!!! וכן זה עבד..) אחרי שמיעה של בערך 25 שנ' המערכת השתתקה

.

מר שימי , יש לך קצר במערכת ,

איך אתה חושב שרמקול יכול לעבוד רק עם + ?

מי סוגר את המעגל ? נכון , הקצר סוגר את המעגל.

1.תבדוק איפה הקצר .

2.תקווה שלא שרפת את המגבר או הרמקולים.

3. אם יש תקלה -לא ממשיכים להפעיל עם קצר או בעייה חשמלית,

הנזק רק יהיה רב יותר.

ZZR

פורסם

ניתקתי את הצד הימני לגמרי, חיברתי לפי השלבים כמו שאלי אמר ולבסוף זה עבד חלק..

אני שומע משהו כמו 20 דק' (?) ולבסוף המערכת מתכבה לבד! וזהו שוב הרמקולים לא עובדים..

אני מבין שזה לא הקרוס ..

אממ.. טוב מחכה לי המון עבודה מחר ( לפרק את כל החוטים ולהתקין מחדש, ובלי חפיפות), אני ייעדכן לאחר מכן.. תודה על הכול.

* לעז' הלך לי השבת לבניית פודי הפיבר, שבוע הבא בע"ה.

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

עדכון:

עברתי על כול החוטים ברכב, דגש על הכול!

של הרדיו דיסק,של המגברים, של הרמקולים של כל דבר שקשור במערכת, הסתכלתי סביב החוטים שהם לא קרועים לכל האורך שלהם וכו .. הכול היה בסדר, ההתקנה שלי טובה, וניתקתי את הכול וחיברתי שוב ..

וגיליתי שהכבל פלוס של המגבר של הרמקולים היה רופף (מאוד), חיזקתי אותו וחיברתי אותו כמו שצריך, והכול עובד..

אבל זה עדיין לא מסביר איך זה שהרמקולים עבדו לי (ראו למעלה) כאשר רק הפלוס מחובר .. (בקרוס).

בכל אופן, הכול עובד כרגע, אני מקווה שאין לי קצר במערכת ושבאמת זה היה רק הכבל + של המגבר ושהכול יהיה בסדר מעכשיו .. אני ייעדכן אם יהיו שינויים.

תודה על הכול,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

תנתק את הכבלים מהמגבר, ותבדוק עם רב-מודד שאין קצר לשלדה,

בין המגבר לקרוס , ובין הקרוס לאלמנטים.

זה עבד לך אתמול עם כבל אחד , של ה+ , כי ה- (מינוס) הגיע מהגוף בצורה לא מבוקרת.

היה קצר , בוודאות.

ומכיוון שתקלות לא נעלמות לבד, לפי דעתי זה עניין של זמן עד שתשרוף משהו.

ZZR

פורסם

"תנתק את הכבלים מהמגבר, ותבדוק עם רב-מודד שאין קצר לשלדה,

בין המגבר לקרוס , ובין הקרוס לאלמנטים" - אין לי רב מודד לכן איני יכול לעשות זאת ..

אולי אני יכול ללכת למתקין מקצועי ושהוא יבדוק לי? על דבר כזה הוא ייקח תשלום?

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

רחובות? קצת רחוק לי .. אני מחדרה.

מה כן, אני ייקח למתקין מקצועי, אם הוא ייסחף עם המחיר,

אאלץ לקבל את עצתך ואגיע לרחובות אם לא, אנחנו נפגש במפגש הבא.

תודה לכולם,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...