Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחדשתי בפיג'ו XS106 :-P

לאחר שעשיתי לה בדיקה יסודית הרכב נמצא ברכב טוב.

רק מה שנשאר לי לעשות זה כיוון פרונט וכיוון שסטומים, לפי הבדיקה ישנם רעשים מהשסטומים וצריך לכוון אותם.

הייתי מעוניין לקבל מאותם אנשים שיש להם קצת ידע בנושא או עבר עם פיג'ו, כמה אמור לעלות כיוון שסטומים ברכב? כמה זמן כל התהליך אמור לקחת? מקום אמין לביצוע העבודה? (באיזור המרכז)

בתודה מראש

שי

פורסם

תתחדש במנוע פיזו אין כיוון שסתומים ,השסתומים הידראולים ,וכנראה צריך להחליף גומיות שסתומים אם הרעש מפריע לך ,אופציה נוספת אם הרכב לא עבר הרבה קילומטראז לנסות לעשות שטיפת מנוע פנימית בחומר טוב ולאחר מכן להחליף פילטר שמן ושמן מנוע חדש רצוי סינטטי מלא ולקוות לטוב בלי לפתוח את ראש המנוע לצורך החלפת גומיות שסתומים תנסה למשוך ללא החלפת גומיות שסתומים .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

הרכב עבר 108000 ק"מ.

מה מומלץ לבצע?

מה אני אמור לומר למוסכניק?

האם אני יכול לבצע זאת לבד?

בתודה מראש

שי

• ספונסר פורום
פורסם
תתחדש במנוע פיזו אין כיוון שסתומים

בטח שיש כיוון,

השסתומים הידראולים הם לא,

וכנראה צריך להחליף גומיות שסתומים אם הרעש מפריע לך איך הגעת לדיאגנוזה הזאת שגומיות מרימי שסתומים גורמות לרעש???,אופציה נוספת אם הרכב לא עבר הרבה קילומטראז לנסות לעשות שטיפת מנוע פנימית בחומר טוב

אין צורך! רוב החומרים בשוק גורמים להתייבשות מחזירי שמן וגומיות במנוע

ולאחר מכן להחליף פילטר שמן ושמן מנוע חדש רצוי סינטטי מלא ולקוות לטוב בלי לפתוח את ראש המנוע לצורך החלפת גומיות שסתומים

אפשרי להחליף גומיות מרמי שסתומים ללא פירוק ראש מנוע

תנסה למשוך ללא החלפת גומיות שסתומים .

לפותח השרשור, גש למוסך,בקש מהמכונאי לבצע כיוון שסתומים(לאחר שוודאתם שהרעש נובע מהשסתומים,מכוני בדיקה נותים לציין זאת כמשפט כסת"ח)

צריך להיות ברכב שלך יניקה 0.20 מ"מ קר פליטה 0.40 מ"מ קר

במידה ואין לך ידע בסיסי עדיף לגשת למוסך

העלות לא יקרה,

אורן

פורסם
לפותח השרשור, גש למוסך,בקש מהמכונאי לבצע כיוון שסתומים(לאחר שוודאתם שהרעש נובע מהשסתומים,מכוני בדיקה נותים לציין זאת כמשפט כסת"ח)

צריך להיות ברכב שלך יניקה 0.20 מ"מ קר פליטה 0.40 מ"מ קר

במידה ואין לך ידע בסיסי עדיף לגשת למוסך

העלות לא יקרה,

אורן

שלום.

מוכרך אני לציין את הידע שלך יפה מאוד אבל!!!

על תמהר להסיק מסכנות ולמה? אחת הבעיות העיקריות הם שכאשר מישהוא שואל שאלה טכנית ולא מוסר פרטים מדויקים של הרכב הדבר יכול להטעות.

ברוב דגמי הפזו' 106 יש כיון שסטומים אבל יש כמה דגמים שהמרמים הידראולים.

מה שאני מציע זה שהשואל ימסור אינפורמציה מלא על הרכב ואז יקבל תשובה אמיתית.

הפרטים הדרושים הם! סוג הרכב, שנת יצור, נפח מנוע, ודגם מנוע ,בלי זה הכול בילבול ביצים.

לאיש השטח.

ניראה לי שאתה טוב בשטח אבל במכונאות עוד יש לך מה ללמוד!!!

"במנוע פיזו אין כיוון שסתומים ,השסתומים הידראולים ,וכנראה צריך להחליף גומיות שסתומים אם הרעש מפריע לך "

רק תסביר לי מה הקשר ביין רעש מהשסטומים לגומיות מובלי שסטומים?

לגבי כיון שסטומים תרשה לי להגיב! בכול ה106 מנוע TU יש כיון שסטומים הכול שקשוקה

למעט שני דגמי מנועים שבהם יש מרמים הידראולים.

אני מציע שתהיה יותר רגוע בתגובות ועל תטעה אנשים בתשובות שגויות שאלולות לגרום להם נזק כמו הרעיון של שטיפת מנוע פנמית.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני אוליי אתה צודק אך הבן אדם רשם פיזו 106 דגם XS היה לי חבר אם רכב זהה למודל זה וברכבו השסתומים היו הידראוליים וגם אצלו היה רעש מהשסתומים ולאחר שהוחלפו גומיות השסטומים הרעש נעלם

יתכן ואני לא מכיר את כל הרכבים ויש לי מה ללמוד בשטח המכונאות עוד הרבה אבל אמרתי מניסיון של חבר התיחסתי לדגם שהבחור רשם XS בתחילת ההודעה .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
בני אוליי אתה צודק אך הבן אדם רשם פיזו 106 דגם XS היה לי חבר אם רכב זהה למודל זה וברכבו השסתומים היו הידראוליים וגם אצלו היה רעש מהשסתומים ולאחר שהוחלפו גומיות השסטומים הרעש נעלם

יתכן ואני לא מכיר את כל הרכבים ויש לי מה ללמוד בשטח המכונאות עוד הרבה אבל אמרתי מניסיון של חבר התיחסתי לדגם שהבחור רשם XS בתחילת ההודעה .

שלום.

תקשיב טוב בחור.

איין שום קשר ביין גומיות מובלי שסטומים לביין רעש מהשסטומים . זה פשוט לא נכון לא יתכן ושגוי!!!

גם אם יחליפו 30 פעם גומיות זה לא זה מה שישתיק את הרעש.

מה שישתיק את הרעש מהשסטומים הוא כיוון שסטומים בלבד!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני צודק, רעש יכול להיות מכיוון לקוי, או חופש במובילים.

בשום אופן לא מגומיות.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שלום.

מוכרך אני לציין את הידע שלך יפה מאוד אבל!!!

על תמהר להסיק מסכנות ולמה? אחת הבעיות העיקריות הם שכאשר מישהוא שואל שאלה טכנית ולא מוסר פרטים מדויקים של הרכב הדבר יכול להטעות.

ברוב דגמי הפזו' 106 יש כיון שסטומים אבל יש כמה דגמים שהמרמים הידראולים.

מה שאני מציע זה שהשואל ימסור אינפורמציה מלא על הרכב ואז יקבל תשובה אמיתית.

הפרטים הדרושים הם! סוג הרכב, שנת יצור, נפח מנוע, ודגם מנוע.

פיג'ו 106 XS

שנת יצור 97 (MK2)

נפח - 1600

דגם מנוע - איפה אני יכול לראות את הדגם המדויק?

ואם זה עוזר אז אני אציין שהרכב אוטומט.

שוב מישהו יכול להמליץ לי על מקום אמין שאני יכול לעשות את זה את אצלו?

ומחיר משוער יעזור לי גם.

תודה מראש

שי

• ספונסר פורום
פורסם

שלום שי

המנוע שלך הוא בעל קוד מנוע "nfz"

והמידות הם כמו שאמרתי קודם,

מנוע קר

יניקה-0.20 מ"מ

פליטה-0.40 מ"מ

כיוון שסתומים היא משהוא שכל מכונאי אמור לדעת לעשות וזו לא תורה מסיני,ישנו מכונאי מעולה שענה לך בשרשור זה,"בני.ל"

אורן

פורסם
שלום שי

המנוע שלך הוא בעל קוד מנוע "nfz"

והמידות הם כמו שאמרתי קודם,

מנוע קר

יניקה-0.20 מ"מ

פליטה-0.40 מ"מ

כיוון שסתומים היא משהוא שכל מכונאי אמור לדעת לעשות וזו לא תורה מסיני,ישנו מכונאי מעולה שענה לך בשרשור זה,"בני.ל"

אורן

אוקיי אז עכשיו שאני יודע שהשסטומים אצלי הם לא הידראולים, מישהו יכול לומר לי מחיר משוער?

ומקום אמין באיזור ר"ג לביצוע העבודה?

• תוכן חדש...