Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליפות העולם בראלי חזרה מדרום אמריקה לאיטליה , ראלי סרדיניה .

הראלי הזה נחשב "צעיר" באליפות העולם , לאחר שבמשך שנים ובאופן מסורתי הראלי האיטלקי היה בסן-רמו .

ראלי סרדיניה , שימש במשך שנים כחלק מאליפות אירופה וקיבל בשנים האחרונות שדרוג .

מדובר על ראלי עפר שבחלקו מהיר מאד ובחלקו איטי טכני .

מרקוס גרונהולם מוביל בסיום היום הראשון עם הפורד פוקוס WRC ב-35 שניות על יריבו הגדול סבסטיאן לאוב , לאחר שניצח את שלושת הקטעים הראשונים של היום ובחירת צמיגים נכונה יותר .

ב-2 הקטעים שאחרי זה ניצח לאוב וגרונהולם חתם את היום בניצחון נוסף .

סולברג , סובארו ...זוכרים , יש אחד כזה . כרגע כמו שזה נראה אפילו פטר סולברג לא רוצה לזכור שהוא שם ...2 פנצ'רים , החלקה מהדרך ולאחר מכן פנצ'ר נוסף גרמו לסולברג להפסיק את היום ולהתחיל היום , בשבת שוב , לאחר קנס של 5 דקות , סופר-ראלי זוכרים...?

בסוף היום הראשון הירבונן עם הפורד השנייה ממקום שלישי , סולברג האח רביעי , סורדו חמישי וג'ג'י גאלי המקומי כרגע שישי .

diapo_103.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

STAGE 8 וכל הראלי משתנה לו פתאום .

מדובר ב-STAGE הארוך של הראלי וראשון הסובלים , מרקוס גרונהולם .

באחת הקפיצות הוא פגע ברכב ואיבד לחץ שמן , משם הדרך לפרישה כבר לו היתה רחוקה .

לאוב , שלחץ בשלב הזה אף הגדיל את הפער ונראה שזו היתה התפנית של היום , התפנית של הראלי .

מירקו הירבונן , התקוות שנשארו לפורד , ממוקם שני , אבל לאחר שעף מהדרך ב-STAGE ה-9 ואיבד 40 שניות , נראה כי בינתיים הקרב אבוד , דגש על בינתיים , הפער בינהם ...כ-2 דקות .

התקווה המקומית ואולי הנהג המלהיב ביותר כיום ב-WRC , ג'יג'י גאלי כרגע שלישי עם הפיג'ו שלו , בראלי האחרון שלו בינתיים העונה , נגמר התקציב ...

galli-arge-z-welc-3_300406.jpg

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

סוף היום השני והצרפתי בקסארה הכחולה והזקנה...סוגר את היום ביתרון של - 2 דקות ו-17 שניות .

בקטע העשירי הוא טיפה הוריד רגל מהגז אבל ב-11 ו-12 הוא שוב לחץ .

וזה מה שהוא אמר לאחר מכן -

"I tried to slow down, but I don't know how to do it," said Loeb. "It was difficult

and I was not in a good rhythm. So now I just try to drive fast. It's no problem."

דניאל סורדו , תקוות הראלי מספרד ממשיך להרשים ולטפס במעלה הדירוג , את היום הוא סיים שלישי לאחר בעיות התחממות בצרפתית של ג'יג'י גאלי האיטלקי .

1148138155.jpg

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

סבסטיאן לאוב מנצח שוב , בפעם החמישית השנה , וברציפות , הישג מדהים לכל הדעות שגם הופך את הנווט שלו דניאל אלנה , לנווט בעל מספר הנצחונות הגדול ביותר בהיסטוריה .

לאוב נהנה מראלי מושלם (שמעתי מישהו אומר כרגיל...? ) בעוד גרונהולם וסולברג לא שרדו את המאבק .

גרונהולם פרש וסולברג בסופו של ראלי מסיים תשיעי וללא ניקוד .

מי שראה את הפרצוף של סולברג ביורוספורט מבין מה הוא מרגיש .

שני בראלי , ובתוצאה הטובה ביותר בקריירה שלו , מירקו הירבונן , עם הפוקוס .

שלישי , וכבר ממש לא מפתיע , בטח שלא אותי , דני סורדו עם קסארה נוספת ורביעי , עם קסארה שלישית פונס .

גאלי , שנלחם על המקום השלישי במשך יומיים נאלץ לפרוש בגלל ההתחממות של הפיג'ו , מאכזב , במיוחד בראלי הביתי שלו וגם בגלל שנגמר לו הכסף וכנראה שלא ישתתף יותר השנה .

בגלל הפרישות של קבוצות רשמיות מהאליפות השנה , אנחנו זוכים כמעט כל ראלי לפגוש נהגים אנונימיים בלוח התוצאות , והפעם זה יוסי ולימקי , אלוף אסיה-פסיפיק בראלי , עם מיצובישי פרטית , שסיים חמישי .

דובי

1.jpg

1.jpg

2.jpg

• תוכן חדש...