Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מצובישי לנסר 93, עם 143 אלף קילומטר.

לאחרונה אני שם לב להתחזקות העשן לבן אפור וריח חזק.

האם אני על סף הוצאה כספית על המנוע?

ברור לי כבר שמדובר במנוע שכבר עייף,השאלה עד כמה?

מנסיונכם,האם ניתן להצביע חד משמעית מה צריך לעשות במנוע?

אשמח לקבל גם סדר גודל פחות או יותר של ההוצאה הכספית לתיקון.

תודה מראש!

איתן

פגשו אותי פה אם בראש שלכם לא רק מכוניות ואופנועים....:wink:

http://www.forum.freshreef.com/forum/default.asp

• ספונסר פורום
פורסם

עשן לבן כחלחל מהאגזוז מעיד על שמן שנשרף,

הסיבות לשריפת שמן מנוע הן טבעות דחיסה(רינגים) שחוקים,גומיות מובילי שסתומים יבשים,או פריצת אטם ראש.

בצע בדיקה קלה, הנע מנוע ותן לו להתחמם, בקש מאדם נוסף שישב ברכב וייצב את המנוע על 3000 סל"ד+- למשך חצי דקה, באם העשן ממשיך לצאת ללא הפסקה,הבעיה היא ברינגים.

אם מפסיק, בקש ממנו לעזוב גז ולתת גז בפתאומיות לאחר 4- 5 שניות,(עזיבת הדוושה בפתאומיות גורמת לתת לחץ גבוה יותר בסעפת היניקה,שמושך את השמן דרך המובילים) אם יוצא ענן עשן,הבעיה היא בגומיות מובילי שסתומים.

בכל מקרה זה כרוך בהוצאה כספית.

אורן בן סימון

• ספונסר פורום
פורסם

בבקשה, 143 אלף ק"מ לא אומרים כלום,הכל תלוי בצורת הנהיגה ובתכיפות\איכות הטיפולים ברכב

החלפת גומיות מובילי שסתומים אפשרי לבצע ללא פרוק ראש מנוע,בהערכה גסה עלות של 500 שקל+-

במידה וטבעות דחיסה שחוקות,ישנו צורך בשיפוץ מנוע מלא, כמה אלפי שקלים,אני הייתי שוקל החלפה למנוע מיבוא במקרה הנ"ל.

אורן

פורסם

לפעמים דווקא הקילומטרז' הנמוך הוא הסיבה לתקלה לכן על תסתכל על כך שהאוטו עבר 140 אלף אלא על כך שהוא עבר 140 אלף ב13 שנים. מכך אני מבין שהיו לא מעט ימים בהם הרכב סתם עמד בחנייה. כאשר גומי עומד זמן רב ללא שימון הוא מתייבש...

בנוסף גם ריבוי נסיעות קצרות בעיר על מנוע קר עשוייה לגרום לשחיקה מהירה של המנוע.

יום טוב גם לך

פורסם

מחלה ידועה של הלנסר הם גומיות השסתומים שמתות הרבה לפני שהמנוע מתחיל להרגיש רע :)

התופעה - שמן נשרף בכמויות - כלומר יש איבוד שמן וצריך למלא שמן, וכמובן, המנוע מעשן.

מעבר לזה אין מה להתרגש - אם לא מפריעה לך צריכת השמן והעשן - אין סיבה לדאגה.

כדי לתקן את זה צריך לפתוח את הראש, או להוריד אותו, להחליף גומיות שסתומים ולבצע כיוון מחדש.

לרוב - כשעושים את זה שווה גם לעשות טיימינג על הדרך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה בעיה במיצובישי גלנד החלפתי גומיות שסתומים והבעיה נפטרה עצתי היא לפני שאתה הולך להשקיע ברינגים תנסה להחליף קודם גומיות שסטומים

• תוכן חדש...