Jump to content

איתןב

  • הודעות

    16
  • כאן מאז:

הנקודות של איתןב

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. צביקה,עמית,hagit121,shorty8 אני רוצה להודות לכם על הנכונות לעזור...יפה מאוד מצדכם. צביקה,זה מה שאני מתכוון לעשות בהקדם האפשרי,לבדוק נזילות ולתקנם.
  2. חצי,מעט פחות אפילו. אני לא מבחין בסימני מים על מדיד השמן. השאלה שלי איפה אני צריך לחפש כאשר יש מחסור מים במיכל העיבוי, ואילו ברדיאטור אין מחסור. אולי אני לא מבין את דרך סירקולציית המים....
  3. על פי המד חום היא לא מתחממת יתר על המידה...
  4. שלום רב. מה יכולים להיות הגורמים לחוסר מים במיכל העיבוי בעוד שברדיאטור אין חוסר? לציין שאני נאלץ להשלים מים כל שלושה ימים לערך. מדובר במיצובישי לנסר 93 . תודה מראש.
  5. שלום רב. האם מי מזגן טובים לשימוש ברדיאטור? תודה איתן
  6. שלום לכולם. איך ניתן לזהות גומיות שסתומים אם הם האורגינאליות/או הטובות יותר...למיצובישי לנסר? ידוע לי שיש צבעים,האדומות והירוקות. תודה מראש! איתן
  7. שלום לכולם. אני בדרך להחלפת גומיות שסתומים במיצובישי(143אלף ק"מ, 1993) שלי, ולכן אני מבקש ממכם המומחים כמה טיפים,הצעות,רעיונות כדי שלא אפול בפח,וכדי שלא יעבדו עליי. מה לבדוק,לראות,לבקש לעשות או לא לעשות? תודה מראש! איתן
  8. החזרתם לי מעט את הצבע ללחיים. אם זה יסתכם רק בגומיות אז דרשיני,אני כבר עשיתי את החישובים איך ומאיפה להשיג כסף לרכב חדש.
  9. אורן,תודה רבה על תגובתך. באיזה סדר גודל של הוצאה כספית מדובר בשני האפשרויות,והאם זה סביר תקלה כזאת כבר ב 143 אלף קילומטרים?
  10. שלום לכולם. ברשותי מצובישי לנסר 93, עם 143 אלף קילומטר. לאחרונה אני שם לב להתחזקות העשן לבן אפור וריח חזק. האם אני על סף הוצאה כספית על המנוע? ברור לי כבר שמדובר במנוע שכבר עייף,השאלה עד כמה? מנסיונכם,האם ניתן להצביע חד משמעית מה צריך לעשות במנוע? אשמח לקבל גם סדר גודל פחות או יותר של ההוצאה הכספית לתיקון. תודה מראש! איתן
  11. רפי,כן הוא היה על הכוונת שלי! ומנסיון?
  12. שלום לכולם. אני מבקש אם זה אפשרי בפומבי...המלצה למוסך אמין וזול בפ"ת, כדי לעשות טיפול 10 אלף למיצובישי. תודה. איתן אגב,אם יש למישהו אינדיקציה לגבי מחיר הטיפול,אני אשמח לקבל.
  13. אני משתמש במחט של זריקה,מזרק,ובתוך המזרק חומר מסיר אבנית של הקומקומים. ואז מחדיר את החומר לתוך החריר,ולאחר כ 5 דקות הכל פתוח כחדש. איתן.
  14. אני מוסיף שמן בין טיפול לטיפול,רק שלא ממש שמתי לב כמה ובאיזה תדירות. שאני אבין,ה 10W40 טוב יותר? איזה שמן שמים לנו בטיפולי ה 10 אלף?
  15. תודה על התגובות. עכשיו אני באמת בדילמה....המנוע בינוני. האם ניתן בכלל להוסיף שמן אחר בעוד שהאגן מלא בשמן שונה?
×
×
  • תוכן חדש...