Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי אפשרות לשייך את השאלה לפורום ספציפי, אני מקווה שזה המקום:).

מישהו מכיר דרך\שיטה\תוכנה לסנכרן אלבום מוזיקה שמוקלט כרצועה אחת?

כלומר לחלק את הקובץ לרצועות כמו בדיסק המקורי?

אני משתמש בNERO 7 פרימיום.

אודה לכל העונים ומקווה שיש פתרון:).

תודה מראש לכולם,

ניר

under construction..

פורסם

לעניות דעתי לא ניתן לצרוב דיסק בצורה כזאת ולתפעל אותו כדיסק מקורי כך שיהיה ניתן לעבור בין השירים..

תחילה יש לפצל את הקובץ למספר קבצים שכל קובץ מהווה שיר נפרד..

פורסם

בדרך כלל לקבצים כאלו של דיסק שלם מגיע בנוסץ קובץ מצורץ של כמה קילובייט (OUE) שכשאתה צורב המיידע שיש ב CUE יודע בזמן הצריבה איפה כל שיר מתחיל וניגמר והנ'ל ניצרב כטראקים ניפרדים ולא כאחד

אם לא הורדת את ה CUE שלו אז תוכל עם NERO WAVE EDITOR לחלק אותו ידנית (יש לך את התוכנית הזו ב התחל>תוכניות>NERO>

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על התגובות אך אני משוכנע שקיימת תוכנה שעושה זאת כי כבר הייתה לי פעם כזו רק שאני לא זוכר את שמה.

ואת התוכנה עורך של נרו אני לא ממש מכיר...

under construction..

פורסם

קיימת תוכנת FREEWARE בשם "CUE SPLITTER" שמפצלת קבצי בעזרת הCUE שלהם:

בבקשה:

http://www.shareup.com/CUE_Splitter-download-35697.html

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...