Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , האוטו המדובר הוא , טיפו 1.4 שנת 93 בעל קרבורטור .

הבאתי מנוע מיבוא , הורכב ונראה שהכל בסדר , אבל קיים רעש של שסתומים , רעש חלש אך עדיין נוכח וקיים , מה ניתן לעשות לגבי זה , כלומר האם אפשר לכוון את השסתומים וכמה זה עולה ?

כמו כן ,האם יש מקום בצפון (ליד כרמיאל) אשר מומלץ ושאינו יקרן ?

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

תקתוק של שסתומים לא תמיד מעיד על תקלה או משהו שהוא לא בסדר , כל עוד השסתומים מכוונים הם עושים את העבודה שלהם ... אלא אם הגומיות שסתומים גמורות ואז צריך להחליף או שחבל ...

או ניתן להוסיף תוספי שמן למיניהם שיכולים להשקיט את המנוע ...

ים long time no

פורסם

מישהו מהצפון (ליד כרמיאל) יכול להמליץ על מכוון שסתומים אמין ולא שוחט ?

פורסם

איזה שמן אתה משתמש כי אצלי בפונטו גם היה רעש מהשסתומים כשהשתמשתי ב10/40

שמתי שמן 15/40 והרעש נפסק אולי זה יעזור גם לך.

פורסם

אני משתמש גם ב10/40 חצי סינטטי , יכול ליהיות אצלך בפונטו מרימים הידראולים , אני חושב שבטיפו אין מרימים הידראולים לשסתומים . תקנו אם אני טועה .

פורסם

בפונטו לא נראה לי שיש מרימים הידראוליים לפחות לא בשלי. זה הולך עם דיסקות כאלה שבעזרתם מכוונים את המידה הרצויה.

פורסם

אף אחד לא מכיר בצפון (כרמיאל , עכו , קריות ) מישהו מומחה ואמין אשר יכול לכוון שסתומים במחיר סביר ? :roll:

• תוכן חדש...