Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חיישן maf נמצא בין קופסאת פילטר האוויר למנוע.

EGR יושב בין סעפת היניקה לסעפת הפליטה.

קו---------------------------------------

פורסם

אהלן

אני לא מציעה לך לנסות לנקות את המד כמות אויר כי יש לי נסיון מר אם הדבר.

קראתי ב www.alfa156.net שלאחר ניקוי הMAF צריך להיות שיפור בסחיבה וצריכת דלק עדיפה אאבבלל לאחר הניקוי והחזרת ה MAF נדלקה מנורת ה CHEK ENGINE והתברר שהMAF תקול.

לאחר כמה בירורים הנה המחירים של החיישן: (החיישן של BOCSH אני לא יודע איזה חיישן יש לך)

המרכזי 2700 ש"ח

"לדיקו" יבואני בוש 3000 ש"ח

מ.י.ר חלפים 4560 ש"ח (מי שענה לי לטלפון נקב בסכום הדורש משכנתא הזה כאילו מדובר ב 50 ש"ח)

תיקון במעבדת רכב ממוחשב 1800 ש"ח

רפי לין קישר אותי למישהו שהיה לו את החיישן הזה נ 950 ש"ח אך הוא נמכר

בסוף בחור מאוד נחמד מפורום של אלפא הביא לי חיישן כזה חדש ומקורי מאנגליה ב 950 ש"ח

בקיצור תחשוב טוב טוב לפני שאתה נוגע בחיישן הזה.

פורסם

בוקרה, אכן טמונה סכנה בניקוי חיישן MAF אבל עם עושים זאת נכון לפי ההוראות המצורפות הצלחה מובטחת.

אני ביצעתי ניקוי עצמי ב-3 רכבים מסוג גולף דור 4 בהצלחה.

אני משכונע שהיצרן לא היה מפרסם מידע זה לציבור הרחב במידה וההנחיה שלו לא היתה נכונה.

ראה קובץ.

Thin Coating of Oil Collects on Mass Air Flow (MAF) Sensor 1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

כן אבל לפי מה שקראתי בהרבה מקורות את הכיול שלו עושים ע"י מומנט של הברגים וצריך בשביל זה מנהרת רוח :? .

לכן חיישן חדש ומקורי תמיד מגיע אם הצינור, כבר מורכב.

אני מדבר על החיישן שלי ספציפית אבל הוא גם עובד באותה שיטה של סרט חימום.

• תוכן חדש...