Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

בשנה האחרונה היציאה מקיבוץ יקום הפכה לסיוט עקב השמשת (פחות או יותר) כביש פיראטי שמגיע לכביש השירות של הקיבוץ מכיוון בצרה.

נסיעה רגועה של 5 דקות (2 לא כ"כ רגועות) הופכת ל20 דקות במקרה הטוב.

הרבה נהגים מוצאים את ההמתנה מעצבנת, ה@#$ שבינהם פשוט חותכים את הפקק המעצבן ע"י ירידה לשולי הכורכר תוך התזת אבנים על הרכבים שבצד.

סחבק שעוקב אחר המראה באדיקות תמיד מזהה את המפגעים ויורד לשוליים ע"מ לחסום אותם תוך נסיעה מקבילה לפקק (או עמידה ברוב הזמן...).

השאלה היא כזו - האם תאונה שבכביש רגיל נחשבת כאשמתי (סטיה מנתיב ותאונה בה הרכב שמגיע מימיני נכנס לי בכנף/דלת ימנית) נחשבת כאשמת הרכב שנוסע בשוליים?

בכלל, מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? ממש מרתיחים אותי התתי אנוש האלה שבטוחים שהזמן שלהם שווה יותר משל שאר האנשים.

תודה.

פורסם

התוואי שטח הזה מוכר ,אסור למיקרוב לנסוע בשולי הדרך הוא כבר עובר על החוק , אם הוא נכנס בך חס ושלום , הוא ידפק מכל הכיוונים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אתה מחפש דרכים להפתר מהאודי ?!

ברמת העקרון, כל תאונה אשר מעורב בה רכב שבא מדרך עפר הוא האשם.

אני מבין שיצאתי בזמן אהה ? :wink:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

למה לחסום אותם? תן להם שיסעו, ואם זה כל כך מציק לך תתקשר למשטרה או למועצה

האיזורית שיחסמו את המעבר.

STI 2004

פורסם

זה קטע נורא מעצבן.

פעם גם אני הייתי יוצא וחוסם.

אחרי זה הבנתי, שעדיף לתת להם לעבור בשקט, מאשר להסתבך ולא לדעת לאן כל המצב הזה יכול להוביל.

פורסם

הקטע המרגיז הוא שאתה עומד בפקק יותר זמן בגללם.

הייתה תקופה שהייתי גר בבת ים ועובד בפ"ת.

כל בוקר כמו טטלה הייתי אומר בפקק בעלייה מכביש 44 לגהה שם באזור התעשייה חולון. לא זוכר איך קוראים למחלף.

החולירות האלה שנדחפים היו מאריכים את זמן ההמתנה ב30% לפחות.

פורסם

אני מאוד מזדהה עם כותב השרשור. לא תמיד אפשר לחסום אותם אבל אני מניח שאם הצמיגים שלך לא ירדו מהנתיב אלא ממש על הקו הצהוב (בכביש מוסדר) אז ברור שזו לא אשמתך אם תהיה תאונה. כמו כן יהיה לך מספיק עדים (שגם עצבניים) שיעידו שההוא עקף מהשוליים ונכנס בך. להתקשר למשטרה זה ממש חסר תועלת ואני מניח שלא צריך להסביר למה. צילום וידאו זה כבר משהו אחר, אבל לא ניסיתי.

אני בכל אופן משתדל לבדוק טוב אם הם לא עוקפים מימין מכיוון שבסוף הפקק יש פניה ימינה אליה הם פונים, כאשר כל הפקק מתכוון לנסוע ישר או שמאלה. כמובן שיש כאלו שכאילו במסלול שיורד ימינה לתחנת הדלק ואז חותכים חזרה על שטח הפרדה לבן.

אפשר אולי לבנות מתקן שמוציא קרש עם מסמרים בלחיצת כפתור. בטח יהיו הרבה קונים.

בכל אופן עם אופנועים אין לי בעיה מכיוון שהם לא מעכבים אותי, וההדחפות שלהם זה לא על חשבוני.

פורסם

יש בכניסה לשוהם גם פקק כזה, ותמיד יש את הנבלה שחותך (הונדה לבנה עם בובה של כלב מאחורה. למה תמיד זו חייבת להיות הונדה?!), אותו נבלה, אותן שעות, ככל הניראה הוא יוצא באותו זמן שאני יוצא מהעבודה, אלא שלו יש דברים דחופים יותר...

לעניין...

הבחור מגיע תמיד במהירות, צמוד לגדר ההפרדה, ומכריח את הנהגים להיצמד לקו ההפרדה.

יש לציין כי התנועה לא ממש תקועה, אלא מיזדחלת עקב כביש שנהיה חד נתיבי וצומת אחרי 200 מטר... לא ממש אסון לחכות עוד 5-10 דק'...

יום אחד מגיע בחורינו במהירות, מה לעשות, היצר הישתלט, ו... קטנה לימין, הבחור ניכנס במעקה, שיפשוף קל, הוא האט... והמשיך לינסוע...

יומיים אחרי זה, ראיתי את האוטו שלו עומד כמו כולם בפקק... פנס קידמי שבור, פגוש מרוסק תפוס עם כל מיני דברים... ומי אמר ש"מה שלא ניכנס מהראש ניכנס מהרגליים"???

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
יום אחד מגיע בחורינו במהירות, מה לעשות, היצר הישתלט, ו... קטנה לימין, הבחור ניכנס במעקה, שיפשוף קל, הוא האט... והמשיך לינסוע...גילי
אוי כמה כיף לשמוח לאיד !

באיזה תזמון נתת את הקטנה לימין? שניה לפני שהוא עבר? כמה מהר הוא נסע?

פורסם

הבעייה היא שגם נהגי משאיות לא בוחלים בעבירה המאוד מסוכנת הזו וזו התוצאה:

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=520FBB20A7804E8B970BE3492381325F&alid=369483

או בקיצור מסוכן ומרגיז ובתור מי שנוסע ב 443 יום יום רואה גם בעלי משפחות עם ילדים ברכב

מבצעים את אותו הטריק תוך סיכון של כל בני משפחתם , בקיצור דמכם בראשכם!

• תוכן חדש...