Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרנספורטר TDI 4MOTION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו רכב כזה חדש בעבודה, מישהו מכיר או יודע לספר לי משהו עליו, כי באתר הישראלי של היבואן

ובאתר הבינלאומי הוא לא מופיע.

חוות דעת, ביצועים, צריכת דלק וכל מידע נוסף יתקבלו בברכה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש 2 גירסאות ל-4MOTION:

1. בנזין 3.2 ליטר 6 צילינדר בעל הספק של 235 כ"ס.

2. הגרסה שכנראה אתה מדבר עליה, דיזל 5 צילינדר בעל מנוע 2.46 ליטר עם הספק של 131 כ"ס', הנעה 4X4, תאוצה של 16.3 שניות ל-100 קמ"ש ומהירות סופית של 165 קמ"ש.

3. גירסה נוספת עם מנוע בעל נפח דומה והספק של 174 כ"ס ומהירות סופית של 184 קמ"ש

הוא נקרא בגרמניה MULTIVAN וכאן תוכל לקרוא או לתרגם מבחן שנערך בגרמניה:

http://www.dinside.no/php/art.php?id=216354

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ה 4MOTION זה אומנם הנעה כפולה, אבל לא קבוע, זו הנעה קידמית וכשהם מאבדים אחיזה הכוח עובר לגלגלים עם הכי הרבה אחיזה

פורסם

אני חושב שיש לי מישהו ביישוב שאני מכיר פחות או יותר שיש לו כזאת וממה שהבנתי זה יבוא אישי, אולי בגלל זה אין פרטים באתר של היבואן.

אז באמת אנשים, הרכב נמכר באופן סדיר או שהוא אכן יבוא אישי?

פורסם

תודה לעונים.

הרכב הוא מיבוא סדיר ובמקרה זה אף שייך למנהל הרכב הממשלתי (החליף סוואנה 4x4). מדובר בגרסת הדיזל 2.5 ליטר ו-130 כ"ס. הגיר הוא ידני בעל 6 הילוכים (להבנתי החמישי והשישי הם הילוכי יתר). כנראה שיעודו הוא עבירות בבוץ ושלג ולא בשטח טכני, אין הילוכים קצרים ומרווח הגחון קטן, למרות שיש נעילת דיפרנציאל אחורי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
תודה לעונים.

הרכב הוא מיבוא סדיר ובמקרה זה אף שייך למנהל הרכב הממשלתי (החליף סוואנה 4x4). מדובר בגרסת הדיזל 2.5 ליטר ו-130 כ"ס. הגיר הוא ידני בעל 6 הילוכים (להבנתי החמישי והשישי הם הילוכי יתר). כנראה שיעודו הוא עבירות בבוץ ושלג ולא בשטח טכני, אין הילוכים קצרים ומרווח הגחון קטן, למרות שיש נעילת דיפרנציאל אחורי.

טוב דיברתי עם חבר שלי שהרכב שלו (של אביו) ולפי מה שהבנתי ממנו הם הראשונים שהביאו אותו כנראה ביבוא אישי ויש להם אותו באמת הרבה זמן, וכעת כנראה שהיבוא נהיה סדיר..

בכל מקרה הוא נשמע מאוד מרוצה ממנו..

פורסם

קראתי עליו כבר לפני כמה שנים. אם אני זוכר נכון יש לו מצמד ויסקוזי שפועל על עיקרון שברגע שהמערכת מזהה מצב של איבוד אחיזה - המצמד מתחבר ומעביר את הכוח גם לגלגלים הקדמיים.

אולי יהיה כאן מישהו שיוכל להסביר את אופן תפקוד המערכת טוב יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...