Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - איזה נהג אתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

10 שנות רישיון 02.

(נתפסתי על) אפס עברות תנועה

תאונה אחת מטורפת שהחלקתי על שמן/סולר שהיה על הכביש והיו צריכים מנוף כדי להרים את הרכב שעף מהכביש. כנראה שיש סיבה שהמגאן קיבלה 5 כוכבים בENCAP ולי לא קרה כלום.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רישיון 03 מאמצע 99, פלוס רשיון טרקטור,

תפסו אותי על מהירות פעם אחת בעיר, פעם אחת בכביש על 117, תפסו אותי נותן לחברה שלי לנהוג בחניה של בית קברות כשלא היה לה רישיון - על טויוטה הייאס. לא קיבלתי על שלושת אלה דו"חות.

מעולם לא רצחתי, נשבע. זה לא אני.

הפעם היחידה שקיבלתי דו"ח היתה כי מצלמה צילמה אותי על 103 קמ"ש בשנת 99, והדו"ח היה על 103 קמ"ש, פשוט מגוחך.

אה גם מעולם לא היתה לי תאונה.

פורסם
רישיון מ 02 , 0 תאונות באשמתי (תאונה אחת ששיכור נכנס בי מאחורה בעת שעמדתי ברמזור אדום ופעם אחת משאית שהחליטה להשאיר את הגלגל שלה באמצע נתיב ימין ב2 בצהריים..)

פעמיים נתפסתי .. האחת 176 בכביש מהיר והשניה 108 בכביש של 60 .. משניהן יחדיו יצא חודש וחצי שלילה תודות לאסף שמיר התותח.

בנתיים כבר 3 שנים נקי לגמריי לגמריי :wink: טפו טפו חמסה שמן שום בצל ועוד ירקות (נ.ב עוד יומיים חידוש!!! סוף סוף יגמר הנהג חדש!!)

הייתה נהג חדש תפסו אותך על מהירות ורק שלילה?

המורה שלי לנהיגה בזמנו אמר לי שכל דבר הכי הכי קטן שתופסים נהג חדש ישר שלילה תאוריה וטסט מחדש... עבדו עלי?!?!?!?

יש לי רישיון כמעט חודש

בנתיים לא תפסו אותי על כלום ולא עשיתי שום תאונה (טפו טפו טפו)

פורסם

יש לי רישיון כמעט חודש

:roflmao:

מעניין מה היה קורה אם היית אומר את זה לשוטר או לבית משפט :loco: .

להיתפס או לעשות תאונה ועוד עם ההורים זה כבר ממש להיות כשרוני.

פורסם
:roflmao:

מעניין מה היה קורה אם היית אומר את זה לשוטר או לבית משפט :loco: .

להיתפס או לעשות תאונה ועוד עם ההורים זה כבר ממש להיות כשרוני.

מאיפה אתה יודע שאני נוסע עם ההורים?

אני נוסע עם אח שלי והוא כל הזמן רק משכנע אותי ללחוץ..

פורסם

באמת עם אחיך?

יש לו 5 שנים רישיון לפחות?

הוא מעל גיל 24?

אם כן אז הוא יכול להיות לך מלווה, אם לא מהר תרד ככה מההגה כי אתה נוהג ככה ללא מלווה.

וגם הוא מאיץ בך ללחוץ על הדוושה אלון, אז אין זה מלווה ראוי ואתה תיכנס מהר לסטטיסטיקה העגומה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

רישיון משנת 99' ולפני שנה הוספתי משא קל.

תאונה אחת כשזה שנסע אחריי חלם ונכנס בי מאחורה.

קנסות ודוחות רק על חניה ולצערי גם גררו לי 3 פעמים (כל גרירה זה 250 ש"ח לפני קנס)..

פורסם

רישיון ג',משנת 96,רישיון אמבולנס צבאי משנת 98,רישיון 500 סמ"ק משנת 97,עבירות תנועה רבות לצערי,[הייתי נהג מופרע],תאונה אחת,נרדמתי על ההגה אחרי יומיים בשטח,למזלי לא קרה כלום,רק לרכב שעף לתעלה,והמפקד שלי שצמחו לו עוד שערות לבנות מהפחד :-) .עברתי כמה שלילות ,אי ציות להוראות שוטר,מהירות,אבל בשנים האחרונות ברוך ה' אני נהג רגוע.

יום טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

רישיון 02 משנת 99, רשיון 03 משנת 2000.

חוץ מכמה דו"חות חנייה ותאונה אחת לא רצינית, הכל תקין.

מסקנות:

בשם הצניעות, מותר לי לקרוא לעצמי נהג טוב.

בשם האמונות הטפלות -חמסה חמסה חמסה. יש דברים שלא כדאי להגיד בקול.

ד"א, לכל המתבלבלים: רישיון ג' זה רישיון לאופנוע מעל 500 סמ"ק. רשיון למשאית נקרא 03.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שירשור קצת ילדותי ולכן הייתי חייב לכתוב את השנתון של הרשיון שלי 1986 :-) .

בוא נעשה חשבון.... מי שהוציא רשיון ב 2006 בבגיל 17-18 נולד בשנת 88-89, אלוהים, שנתיים אחרי שהוצאתי רשיון, אוי, אני קשיש !

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הייתה נהג חדש תפסו אותך על מהירות ורק שלילה?

המורה שלי לנהיגה בזמנו אמר לי שכל דבר הכי הכי קטן שתופסים נהג חדש ישר שלילה תאוריה וטסט מחדש... עבדו עלי?!?!?!?

יש לי רישיון כמעט חודש

לא .. יש חוקים ...

נהג חדש = אם עברת עברה רצינית לדוגמא בכביש מהיר מעל 41 קמ"ש (זתומרת משפט..) אתה זכאי לעוד שנתיים של נהג חדש :\ וכמובן תאוריה מחדש.... טסט מחדש זה רק אם קיבלת מעל 3 חודשי שלילה..

פורסם

רשיון 02 משנת 2003 חוץ משריטה למכונית ביציאה מחניה לא עברתי תאונות למרות שהיו פעמים שהייתי קרוב ולאו דווקא באשמתי

(נתפסתי) על 0 עברות תנועה. אבל בדרך כלל לא נוהג פרוע.. 100-120 בכביש מהיר וזהו...

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

רשיון מנומבמר 2005, דו"ח חניה (כן ניחשתם טוב, בתל אביב :shock:), תאונה בשיעור נהיגה.. כן כן, בשיעור נהיגה !

נהג פרוע וטמבל, אבל משתדל להיות רגוע.. :-):-D

פורסם

חברים,במידה ופגעתי במישהו בפתיחת השרשור אני מתנצל,אך מי שחושב שעבירות התנועה לא מלמדות דבר על אותו נהג,לדעתי הכנה - טועה.

אני לא בא לשפוט אף אחד,אין לי את הזכות ובטח לא לשמש דוגמא לאף נהג,יחד עם זאת אני שמח לדעת שרוב הנהגים שכתבו הינם "רגועים" יחסית..

לא חייבים להוסיף "לא רלוונטי" "אין לי כוונה לחשוף מעבר לכך"

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• אחראי פורום
פורסם
חברים,במידה ופגעתי במישהו בפתיחת השרשור אני מתנצל,אך מי שחושב שעבירות התנועה לא מלמדות דבר על אותו נהג,לדעתי הכנה - טועה.

אני לא בא לשפוט אף אחד,אין לי את הזכות ובטח לא לשמש דוגמא לאף נהג,יחד עם זאת אני שמח לדעת שרוב הנהגים שכתבו הינם "רגועים" יחסית..

לא חייבים להוסיף "לא רלוונטי" "אין לי כוונה לחשוף מעבר לכך"

לא הייתי מתלהב במקומך...בערך 400 איש קראו את השירשור שלך ורק 20 ומשהו

כתבו שהם "רגועים" :-) ...

אני על הכביש משנת 96 , פעמיים על מהירות (ועוד אחת שהומרה על שלט נהג חדש שנפל),

פעם על אי מתן זכות קדימה וזהו בערך. לא רע למי שנוהג יותר מ-20 אלף ק"מ בשנה...

תאונה אחת שלא באשמתי (דפוק בלי ביטוח כמעט השבית לי את הסמוראי כשלא

עצר בפקק, כלומר הוא עצר- אבל באחוריי הג'יפ שלי).

רישיון גם על 50 סמ"ק מלפני 8 חודשים בערך.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...