Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברצוני לעבור מדלק 98 ברכב לדלק 95. הרכב מיועד לנסוע עם 95 אך היד הקודמת העדיף לשים 98 מסיבה שהרכב נוסע "טוב יותר", אני מעדיף להחזיר למקור ולנסוע עם דלק 95. השאלה שלי היא אם חובה לרוקן את ה-98 או שברגע שאגיע לקראת הסוף של המיכל אני אוסיף על ה-98 דלק 95 מה שכביכול יצא כממוצע אוקטן של 95+98, אם נשאר כ-4-5 ליטר 98 ושאר המיכל עם 95 עד שאגיע למצב לאחר כמה תדלוקים שהמיכל הוא עם 95 נקי.

האם זה אפשרי?

תודה מראש.

פורסם

אין צורך לעשות דבר, אתה יכול למלא 95 ללא שום בעיה - יתכן שתצטרף לבצע כיוון הצתה בהמשך בהתאם לתחושה שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין בעיה לעבור בין 98 ל95, אין צורך לרוקן את המיכל ואתה יכול גם לתדלק פעם ככה ופעם ככה אם בא לך.

ד"א - אם בכל זאת תגלה שהרכב נוסע טוב יותר עם 98 תעשה מנוי קבוע לאחת מחברות הדלק ותקבל הנחה על ה98 שתביא אותך קרוב למחיר ה95.

STI 2004

פורסם

1. בשאלה טכנית - חובה לציין את דגם הרכב והשנתון.

2. תמיד לבצע חיפוש לפני. מעבר ואוקטן יכלול להיות מילות חיפוש טובות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...