Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוצי ראלי ספרינט / קרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שיש עליה לרגל בעקבות המשיח החדש ומחלקים כרטיסים ובכלל יש גם גזלן שמוכר אוכל שהחברה הנרשמים לא יתעלפו מהחמסין והמוני בית ישראל על טפם וחמוריהם מריעים לשבירת שיא גיניס בהרשמה

ההיסטרית הגדולה בהסטורייה.

עכשיו ברצינות

הלוואי שמלבד הפקא פקא יצא שברוך לביא הבוחן הטכני של ההתאחדות יקרוס מרוב עבודה,ובסיפוק יאמר שהוא כורע תחת עומס בדיקות טכניות, שנבדקו עשרות מכוניות שאפשר להעלותן על המסלול,

גרוטות,לא גרוטות, יקרות יותר,לא יקרות, העיקר שיעמדו בתקנוני ההתאחדות (אין תקנון בטיחות אחר שיהיה ברור מראש)

ויבוא לציון גואל!!

רק מה? אמינות בדיווח,אמינות בהבטחות, אמינות בביצוע .זה שם המשחק.

באמת בהצלחה!!

מירוצי מכוניות

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע רגע

אבל אם מהרגע הראשון "מועדון מירוצי ישראל" מתחבא מאחורי מועדון הספרינט/קרוס....איך רוצים שנתייחס אליו ברצינות...?

אני מנסה להבין מה היתה הבעיה להגיד זאת מלכתחילה ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לדרור אסף המשיח

מי בדיוק משתמש ברכבים עם רשיונות ?

לדובי

המטרה לנגח לא ברור לך

רמי לימון וברוך שליט

כל הקישקוש הזה על דעתכם ???????!!!!!!!!!!!!!

יובל מלמד

פורסם
רגע רגע

אבל אם מהרגע הראשון "מועדון מירוצי ישראל" מתחבא מאחורי מועדון הספרינט/קרוס....איך רוצים שנתייחס אליו ברצינות...?

אני מנסה להבין מה היתה הבעיה להגיד זאת מלכתחילה ?

דובי

דובי מילר

*****נערך לבקשת דרור**** אחד אתה כותב משהו שאין לו כל שחר מאחר ואנו גוף עצמאי ועל כך נישאלנו מתחילה.

******נערך לבקשת דרור*****

את השאר אני משאיר לטיפול מועדון מרוצי ישראל שבאמת עזר לנו עד עכשיו ללא תמורה או התחייבות מצידנו ואני רואה חובה לעצמי להגיב בנושא ***כנ"ל*** זה שאתה מושך אליו.

****כנ"ל******* !!!!!!!!!!!!!!!!!!

דרור

פורסם

ליובל

***נערך לבקשת דרור**** תיפנה אל מועדון מרוצי ישראל ותישאל אותם, מה קרה? למה ללכלך? ממה הפחד מהרגע שהתחלתי עם הנושא אני מרגיש שיש כאן מהפך קטנטן למישהו זה מפריע ועד עכשיו לא ברור לי למה.

אתה מטפס לא על העץ הנכון רד ממנו אנחנו רק שיח שמוכן לחסות בכל מי שמוכן להגן עלינו ומה שאתה עושה וחלק מחבריך זה ניקרא ניסיון לרמוס גוף שעדין אפילו לא קם (תיקרא את שכתבנו על כנס יסוד).

דרור:-)

פורסם

דרור

נכנסת כמו נער לזירת אגרוף ,סביבך מתאגרפים במשקל כבד ומדי פעם אתה חוטף אגרוף שלאו דווקא כוון איליך . מה עוד שנכנסת רעול פנים :-)

תוסיף לזה כמה "מומחים " מהקהל שצועקים "רק המועדון יכול ,רק המועדון עושה "

מה קרה ? מישל גדז' הודיע על פרישה ?

תוסיף לזה שאתה מקים התארגנות של נהגי מירוצים אבל פונה למועדון שמארגן מירוצים

ותקבל :2gunfire: :2gunfire:

אולי זה קצת קשה לך כרגע לקבל זאת אבל תן קצת כבוד לכל מי שגרם לכך שיהיה חוק ספורט מוטורי ,כדי שתוכל להקים קטגוריה כזו או אחרת .

תרצה לקבל סקירה יותר מקיפה שתועיל לך ולקבוצה שאתה מארגן ,תרים טלפון 0505-247145

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה אני ממש מתחיל להרגיש פה כמו בגיפ טריפ....:wink:

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

פורסם

מצטרף להערותיו של אסף ל.,

דני ,יובל דובי ואלון-

אתם מתייחסים לפורום הציבורי הזה כבשלכם-וזה פשוט מכוער!

זה שדובי בהנהלת פורום ספורט מוטורי לא עושה את ספורט מוטורי לפורום IRDA....

המטרה היא להלעיט את עם ישראל באינפורמציה נכונה ככל האפשר-לא משנה איזה מועדון או מי עושה את זה-ואתם לטעמי חרגתם!!

רוי

פורסם

רויאני ממש מצטרף למה שאתה אומר, האינפורמצייה שניתנה כאן ע"י ה"ה אינה נכונה,ואני מתכוון לאלה שפתחו דיון ולא אלה שענו.

"עם ישראל " ידע את האמת מאלה שיודעים את האמת ולא מאלה המתיימרים לדעת את האמת ומוכרים לוקשים

גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.

הכי פשוט לא להגיב מה אז תדעו?

להזכירך מי שהשתלח באתר זה לא אנשי IRDA ******נערך ע"י אלון*****

מירוצי מכוניות

פורסם

דני,

אם אני מבין נכון ממה שנכתב כאן-הוא השתלח בכם שדיברתם רעות(כרגיל) על מועדון מירוצי ישראל....

ובתור אחד חדש בעסק כל העניין חרה לו והוא אמר מה שאמר-שוב לא מכיר את האיש ולא מתיימר לדבר בשמו

ככה אנחנו נראים בתור פורום\בעלי הידע בנושא לאנשים מבחוץ-להזכירך לא צריך שם משתמש וסיסמא כדי לקרוא בפורום אלא רק כדי להגיב....

את מה שיש לכם להגיד לברוך ולרמי תסגרו ותשאירו בישיבות שלכם-בבקשה אל תכניסו את היריבות הפרטית שלכם לכאן

ועוד בקשה קטנה אלון\דני\דובי\רמי\ברוך- תמשיכו להיות "ה"אנשים שאליהם אפשר לפנות כדי לקבל מידע לגבי כל פסיק בחוק ובספורט המוטורי-תודה

ככה אני רואה את ה"תפקיד" שלכם

רוי

פורסם
רויאני ממש מצטרף למה שאתה אומר, האינפורמצייה שניתנה כאן ע"י ה"ה אינה נכונה,ואני מתכוון לאלה שפתחו דיון ולא אלה שענו.

"עם ישראל " ידע את האמת מאלה שיודעים את האמת ולא מאלה המתיימרים לדעת את האמת ומוכרים לוקשים

גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.

הכי פשוט לא להגיב מה אז תדעו?

להזכירך מי שהשתלח באתר זה לא אנשי IRDA (פה גדול,גועל נפש,) אלא הדרור

דני

1. כתבתי בתחילת הדרך על כך שאני מעוניין להקים עמותה.

2. התיעצתי על סמך דברים שנכתבו עם ברוך שליט והוא המליץ בחום להתחבר לעמותת הנהגים.

3. החלטתי שאני מעוניין בעמותה עצמאית ובדקתי כמה מעונינים בנושא על ידי מתן תשובה למייל שלי.

4.הוחלט לקיים כנס יסוד בהתאם לתגובות שקיבלנו.

5. עכשיו תבדוק לאחור ותיראה מי נכנס במי, מתגובתו של אריה אני מבין שנכנסתי לתחום הנכון בדיוק לגוב האריות וזו הסיבה גם שראיתי לנכון לפתוח את העמותה הזו.

6. תגובתו של יובל או תגובתו של מנהל הפורום דובי לא היו במקום כאשר כותבים דברים לא בדוקים, הקשר היחיד שיש לי כיום למועדון מרוצי ישראל הוא בקשתנו להקמת אתר/דף בית לא יודע בדיוק נימסר לי שהם יכולים לעזור מעבר לכך כל הדברים שלנו.

7. אולי אתה כיו"ר העמותה תרגיע את האנשים סביבך במקום לעודד אם הם רוצים או להציע עזרה הם משתלחים לכל הכיוונים ואנו (בספורט המוטורי) ניראים גרוע כלפי האנשים שקוראים את הכתוב.

8. שים לב ל"אני מאמין" שנכתב על ידי מועדון מרוצי ישראל והעובדה שהם בראשית הדרך אמרו לנו לפנות אליך אומר הכל.

9. דני אודה לך באמת תוכל להרגיע את הנושא כי הדברים מתדרדרים למקומות לא נכונים!

10. דובי ויובל אני מצטער אם קצת התחממתי הדם הצעיר אתם יודעים.

חג שמח

דרור

פורסם
מצטרף להערותיו של אסף ל.,

דני ,יובל דובי ואלון-

אתם מתייחסים לפורום הציבורי הזה כבשלכם-וזה פשוט מכוער!

זה שדובי בהנהלת פורום ספורט מוטורי לא עושה את ספורט מוטורי לפורום IRDA....

המטרה היא להלעיט את עם ישראל באינפורמציה נכונה ככל האפשר-לא משנה איזה מועדון או מי עושה את זה-ואתם לטעמי חרגתם!!

רוי

רוי היקר,

מזלך שספרתי עד 10 לפני שאני מגיב.

מה בדיוק מוביל אותך להאשמה הבוטה שאני עושה בפורום הציבורי הזה כבשלי? אולי דעותי לא מתאימות לך - אבל מפה ועד האשמה בוטה כזו המרחק גדול.

אשמח לראות הוכחות להאשמתך או כל ביסוס אפילו הקל שבקלים. ובבקשה אל תקשור אותי ליובל מלמד לדני לוי או אפילו לצורך עניין זה לדובי מילר. ברוב המקרים דעותיי לא רק ששונות מדיעותיהם אלא אף מנוגדות לחלוטין.

אני עומד מאחרי כל מילה שכתבתי פה!

ההתלהמות של חלק מהאנשים פה שרואים חלק מהתמונה או מולעטים בדיס אינפורמציה גורמת לתגובות משתלחות ואין מנוס אלא מ"לנער" אותם גם פה בפורום - אבל זה נעשה גם בפרטי כדי למנוע השתלחויות אישיות.

ההאשמות שלך כלפי חסרות שחר על גבול הוצאת דיבה ואילו לא הייתי אחראי על הפורום גם לא היית זוכה לתגובה עליהן. שים לב שרק מתוך כבוד לזכות ההתבטאות השמורה לכל אחד אני לא מצנזר את הודעתך שהיא פשוט הטלת רפש.

אני חושב שאני זכאי להתנצלות פומבית מצידך.

אלון.

בעניין אחר:

דרור התנצלותך בפני דובי/יובל במקום - ראוי שכולם ילמדו ממנה. מותר לפעמים להתחמם קצת בפורום אבל התלהמות אינה מקובלת. אני בטוח שאם תקרא שוב את תגובותיך - תראה שעדיף היה שלא היו עולות על הכתב (לא מבחינת התוכן הענייני שהוא דעתך האישית וזכותך בהחלט להביע אותה בפומבי - אלא הכוונה למילים המשתלחות). בשלב זה (בגלל התנצלותך) אני לא מוצא לנכון למוחקן - אם תחליט שאתה מעדיף להעלימן - אנא הודיעני והן יוסרן. (זה נרשם בפורום ולא בפרטי - על מנת שכלל המשתתפים בדיון "חם" זה - ייקחו את הדברים לתשומת ליבם).

רוי, המקורב להנהלה - אתה קורא?

אני מקווה שגם מפנים...

אלון.

דבר אחרון לכולם:

אפשר להעביר ביקורת גם בפומבי וגם על מנהלי הפורום - אבל אנא - לא בצורה משתלחת. ביקורת משתלחת, גם אם תהיה עניינית בחלקה - תמחק!

אלון

פורסם

מילה נוספת בכלליות לגבי הפורום:

הפורום הספציפי הזה, הפך בתקופה האחרונה למקום מפגש עיקרי לרוב העוסקים הבכירים בענף (אני לוקח גם לעצמי קרדיט בעניין זה). הענף הזה מרכז המון אמוציות וכן הרבה משחקי כוח. ככזה, מוצאים גורמים שונים לנכון, להשתמש בפורום ככלי למטרותיהם. החל מעיצוב דעת קהל וכלה בניגוח גורמים אחרים.

אני רוצה להבהיר בצורה ברורה ביותר: שימוש למטרות רווח אישי בפורום הזה - של מי מהמעורבים בענף וזה כולל את כולם: IRDA, ההתאחדות, מועדון מירוצי ישראל או עמותות כאלו ואחרות לא יתקבל.

לגבי עצמי, היות והנושא הועלה (ע"י רוי) - אדגיש שוב למען גילוי נאות ולמען מי שעדיין לא יודע:

1. אני חבר ב IRDA ונהג מירוצים פעיל.

2. בד"כ, אני האופוזיציה בתוך IRDA שכן עיקר הכיוון שלי בספורט זה הוא ספרינטים ולוא דווקא ראלי שהוא עיקר תחומם של רוב המובילים ב IRDA.

3. אני מתכוון להיות חבר גם בעמותות ספרינט לכשיקומו.

4. אני מסייע ואסייע גם בעתיד לכל מי שמעוניין (גם לברוך שליט - ומי שרוצה מוזמן לבדוק איתו) - אם זה משרת מטרה של הוספת מתחרים צעירים לספורט זה.

5. כל מי שפנה אלי עד היום - זכה לעזרה משמעותית בכניסה לספורט. כך גם כל מי שיפנה בעתיד.

מקווה שזה סוגר את הנושא של נטרליות שלי בניהול הפורום.

אלון

פורסם

שרשור זה נערך ועבר "ניקיון" משפה בוטה ומתלהמת בשעה האחרונה.

אבקשכם לשמור על דיון תרבותי (גם אם חם)!

למען הסר ספק, אני מדגיש לבקשת דרור, כי העמותה אותה הוא מבקש להקים ומייצג - אינה מייצגת או מונחית ע"י מועדון מירוצי ישראל של ברוך שליט.

לכולם, הייתי ממליץ לקרוא שוב את תגובתו של ברוך שליט שעושה הרבה שכל לשני הצדדים הניצים!

בברכת המשך דיון פורה,

אלון.

פורסם

יום שלם לא הייתי פה ואיזה בלאגן נהיה (צריך גם לעבוד ) .

משום מה בכל פעם שאני כותב משהו כנגד מועדון מירוצי ישראל ישנם אנשים שטוענים שאסור לי לעשות את זה בגלל שאני מנהל פה בפורום הזה , או בכל מקום אחר .

מוזר ...ואני חשבתי שאנחנו במדינה דמוקרטית ושמותר גם לי להביע דעה .

אני חבר ב-IRDA , למרות שלא הייתי חייב לעשות את זה , אני רק נווט (ולא מתכוון לנהוג בעתיד אלא לנווט הכי מקצועי שאפשר ) .

הצטרפתי כי אני רוצה לנסות ולשנות בעתיד אולי דברים מבפנים .

עד כמה שאני זוכר ניסיתי לעזור גם לברוך שליט וחבריו ממועדון מירוצי-ישראל (ואתם יכולים לשאול אותו ) .

אין שום מניעה שאצטרף גם למועדון הספרינט ולו רק בכדי לסייע .

העניין הוא שכל הסיפור הזה לא מריח טוב מלכתחילה , זה הכול .

אבל אנשים , לא הגיע הזמן שתתבגרו , תפסיקו למרוח סיפורים , להתגונן ולהתחבא .

מה הבעיה היתה מהתחלה לפרסם את כל הפרטים מראש ולא לגרום לאנשים אחרים לחפש את הקונספירציה ...

אגב לדעתי האישית - חייבת להיות הפרדה מוחלטת בין מועדון שכיוונו ראלי לבין מועודן שרוצה ספרינט ולו רק בגלל ניגוד האינטרסים .

השיתוף היחיד יכול וצריך להיות בקביעת התאריכים לארועים .

אגב - בנוסף , אני חושב שהגיע הזמן שיקום אמרגן נוסף שינסה לארגן ראלי .

תחרות תסייע למועדון מירוצי ישראל להשתפר עוד יותר , תחרות זה דבר טוב .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...