Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למצבר חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצברים יש הבדלים גדולים באופן יצורם . מצבר טוב הוא א: החוצצים הם בצורת מעטפה ב: הפלטות מצופות קלציום ג: העופרת לא ממוחזרת ד: יש אבא ואימא בארץ . על כול הנתונים אללו ענה מצבר "שנפ " - שהוא מצבר מעולה , וכמובן מצברי "VOLTA" תוצרת וולקן. :roll:

חג שמח יצחק :neutral:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

ובאותו עניין :

האם נכון שאם מרוקנים תכולת מצבר, ומוסיפים כ-10 אחוז חומצה גופריתית ובמקום הנותר

מוסיפים מים מזוקקים ,המצבר יקום לתחייה ?

פורסם

זה כמו הזריקה שאם מזריקים אותה למת, תוך חצי שעה ממותו, אז אפשר להמשיך ולדבר אליו.

וברצינות, הוספת חומצה גפריתנית לאלקטרוליט לא תפתור תקלת נתק או קצר פנימי במצבר או את בעית לוחות המצבר שעוביים נהייה קטן בהתיישנות המצבר. מודאי שזה לא יעזור כלל אם ריכוז החומצה באלקטרוליט ממילא תקין ומודדים זאת ע"י הידרומטר למצברים.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

אני גם בעד מצבר תוצרת הארץ. דווקא בזה יש לנו מוצרים טובים :lol: .

בזמנו (פברואר 03') רכשתי מצבר של VOLTA 62 אמפר באחת מחנויות החלפים שביצחק שדה במחיר 360 ש"ח כולל מע"מ והרכבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיון אישי לשני הרכבים החלפתי למצבר וולטה הכחול,הזה שלא מוסיפים לו מים מזוקקים.

מדובר על 56 אמפר,ועלה 400 שקל במזומן.

המצבר באחד הרכבים כבר שנתיים (01.04) ומורכבת גם מע' חמודע עם מגברים.

וברכב השני הוא שנה וחצי בדיוק.

פורסם

VARTA

- מצבר גרמני ראוי ביותר

VOLTA

- מצבר ישראלי

ברכבים שלי - VARTA

נמכרים באחלה מחירים באוטו-דיפו, אחריות רצינית, ומנסיון, אינם מצריכים טיפול ועמידים ביותר.

ממליץ לשלם את השני-שקל אקסטרא וללכת על הכי טוב

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני יכול להמליץ לך על SHELL..... כמה שזאת חברה לא מוכרת השירות שלהם מצוין.

אבי קנה לפני כ 11 חודשים מצבר SHELL מפרוחזאד.

לפני כחודש המצבר התרוקן לגמריי משום מה.

הוא פנה ליבואן והחליפו לו את המצבר לחדש ובנוסף נתנו לו אחריות לעוד שנה שלמה.

כמובן שאין תחליף לחברה מוכרת....:-)

קו---------------------------------------

פורסם

אני ממליץ על מצברי BOSCH אחלה מצברים עם אחריות ל 24 חודש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...