Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כיסוי חיצוני עם דפנות רכות. השקעה לא קטנה, אך יכול להשתלם.

אין לי מושג על טיב הריפוד והרכות.

יש לך לינק על מה מדובר ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
2 כללים פשוטים שומרים על הדלתות.

א. לחנות תמיד צמוד לקיר (פחות 50% שדביל יחנה לידך) או לעמוד

ב. לחנות עם זוית קלה ככה שהדלת הקדמית של מי שיחנה לידך יהיה קצת יותר רחוק.

לא צריך להיסחף..

שני הכללים הפשוטים האלו יעשו את העבודה בצורה טובה למדי.

אני, אישית, משתדל לבחור את המכוניות שאני חונה לידם. לא חונה ליד ג'יפים או מסחריות גדולות (הם נוטים לנסוע לאחור בלי לשים לב מתי נגמר הרכב שלהם ומתחיל שלי) או ליד רכבי ליסינג וגרוטאות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא חונה ליד ג'יפים או מסחריות גדולות (הם נוטים לנסוע לאחור בלי לשים לב מתי נגמר הרכב שלהם ומתחיל שלי) או ליד רכבי ליסינג וגרוטאות.

נשאר לך 10% בערך של רכבים שכן ניתן, עפ"י החוקים שלך, לחנות לידם.

יחד עם מצוקת החנייה הכללית, מה זה משאיר לך? מעניין:?

פורסם

מתעלק:

הרכב בחניה הפרטית

מצד ימין צמחיה, יא יא אין שריטות :)

מצד שמאל שכנים, שמשתדלים לא לפתוח את הדלת בצורה ברברית

אבל, שוססססססס:

לשכנים יש בן, נשוי, עם ילד או ילדים, אשתו מביאה את הילדים להורים שלו, שישמרו, כשהיא מחנה בחניה, היא פותחת את הדלת מכל הלב, ולא עוזרים התחנונים אליה להיות עדינה, מה עושים ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...