Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה.

Triple-H
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

חבר שלי אתמול קיבל דו"ח חניה בת"א כיוון שחנה על מדרכה.

הדו"ח נכתב על סך של 500 ש"ח.

האם הסכון הגיוני? מהן ההשלכות לאי שילום הדו"ח?

פורסם

הסכום מאוד הגיוני ואפילו חברך יצא בזול. בד"כ על עבירה שכזאת יש גרירה+קנס שמסתכם במעל 500 ש"ח סה"כ.

ההשלכות הן כמו כל דו"ח חניה אחר. מאותו הרגע שהוא מקבל את הדואר הרשום לביתו אודות התראה ראשונה, יש לו 90 ימים לשלם את הדו"ח, במקרה ולא שילם בטווח הימים שהזכרתי - ה-500 הופכים ל-750 ש"ח.

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

הוא אמר שבדו"ח כתוב שצבע הרכב אפור וברשיון הרכב כתוב שהצבע טורקיז.

האם זו עילה להתחמקות מהדו"ח? אם כן, איך?

פורסם

זו יכולה להיות עילה לביטול הדו"ח. בנתיים תחכה ואל תעשה כלום עד שיגיע הדואר הרשום.. כשיגיע, אני אסביר לך בדיוק מה לעשות. בנתיים שב בנחת ואל תעשה דבר.

אם כל התהליך מעניין אותך, שלח לי ה"פ ואשמח להסביר לך בפרטי פרטים למה אני חותר.

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לא יבטלו לך ולא נעליים... גם אני קיבלתי דוח על 500 ש"ח על חניה על מדרכה בתל אביב, צבע הרכב שלי היה סגול הפקח רשם כחול וברישיונות הרכב עפור, ניסיתי לצאת על סעיף צבע אבל קיבלתי צינור. ההסבר היה שהפקח לא חייב לדעת את כל קשת הצבעים על בוראה, מספיק שיש מספר רכב וסוג.

עדיין רוצה להיתווכח איתם?

בהצלחה...

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

א. אני קיבלתי אותו סכום בדיוק עבור חניה על מדרכה ירושלמית.

ב. לדימה: אני לא יודע מה טענת ומה לא טענת, אבל סעיף הצבע לא נמצא שם במקרה, אלא כדי להפריך טענה אפשרית של בעל המכונית כאילו הפקח טעה בספרה אחת של מספר הרישוי. אם הודית שקיבלת את הדו"ח אבל הצבע לא מתאים, אין בטענה כלום.

אם תטען (רק לאחר המכתב הרשום) שאתה לא יודע על מה מדובר והפקח כנראה טעה במספר ואתה מבקש לבדוק מה צבע הרכב בדו"ח המקורי, יש סיכוי לא רע שייאלצו לוותר לך.

הערה חשובה: אני לא יודע מה המצב היום ומה המצב במקומות אחרים, אבל בדואר רשום שקיבלתי לפני הרבה שנים מחיפה על חניה שבאמת לא ביצעתי, לא הופיעו פרטי דגם המכונית והצבע כפי שהיו אמורים להיות בדו"ח המקורי. במצב כזה תיזהר לא להראות שאתה יודע פרטים שיכולת לדעת רק אם כן קיבלת את הדו"ח המקורי, בניגוד לטענתך אליהם.

פורסם
הוא אמר שבדו"ח כתוב שצבע הרכב אפור וברשיון הרכב כתוב שהצבע טורקיז.

האם זו עילה להתחמקות מהדו"ח? אם כן, איך?

השאלה היא מה הצבע של הרכב, ולא מה כתוב ברשיון.

גם לי ברשיון כתוב צבע אפור והאוטו שלי כבר המון זמן תכלת ולבן.

אם אכן האוטו בצבע אפור, תשכח מזה. אם האוטו בצבע טורקיז אז יש לך סיכוי, אבל לא גדול, במיוחד שיתכן ששני צבעים אלו דומים אחד לשני. זה לא שהרכב אדום או ורוד עם נקודות לבנות, ואין מקום לטעויות.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

בדרך כלל מצלמים את הרכב בעברות תעבורה,כשמדובר בפקחי עירייה,אז לא כ"כ משנה הצבע שהוא כתב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...