Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR-ALL TIME TOP TENS

ELI172
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגליון שקיבלתי היישר היום,חם מלונדון,מגאזין CAR האנגלי בוחר את עשר המכוניות הטובות בכל הזמנים במ"ס קטגוריות.להלן התוצאות,בסדר אקראי:

מכוניות ששינו את העולם:

המיני המקורית,פורד מודל T,רנו 16(5 דל'+נוחות גבוהה והנעה קידמית הראשונות כשילוב ברכב),רנו סניק(גררה גל של חיקויים כמעט מכל חברה אפשרית),הונדה סיוויק(האצ'בק,שנות ה-70'),גולף GTI MK1,למבורגיני מיורה,ג'יפ ווגוניר (רכב שטח מפואר אוטומטי ראשון),פורשה 911(964),מרצדס A CLASS.

פתוחות:מאזדה MX5,בוגאטי ROYAL EDERS,מרצדס SL,יגואר E TYPE,קדילאק אלדורדו 59',בנטלי AZURE,לנד-רובר SV90,למבורגיני מורציאלגו רודסטאר,אלפא GIULIETTA SPIDER,סמארט CROSSBLADE.

רכבי אספנות:פרארי 250GTO,מיני קופר S,בוגאטי ROYAL,למבורגיני MIURA,פורשה 911RS,פורד GT40,יגואר D TYPE,מקלארן F1,מרצדס 300SL 1954,בנטלי קונטיננטל R.

רכבי פורמולה 1:מרצדס W196-שנת 54'.לוטוס 49-שנת 67'.מזארטי 250F-שנת 57'.וויליאמס FW14B-שנת 92'(ניג'ל מנסל).אלפא רומאו 158-שנת 50',קופר T51\T53-שנת 59'.לוטוס 25-שנת 63'.מקלארן MP4-שנת 81'(שלדת קרבון,ב-88' נצחה את כל המירוצים מלבד 1).פרארי F2002-כיום תחת שרביטו של שומאכר.לוטוס 79-שנת78'.

רכבים לנהג:פגאני זונדה,לוטוס אליז,פרארי אנזו,מיצובישי איוו 8,פורשה 911 GT3,מיני קופר S,מרצדס SL55 AMG,קייטרהם 7,RADICAL SR3,הונדה NSX TYPE R.

הרכבים המוזרים:רנו אוונטיים,שברולט SSR,מיצואוקה (?) VIEWT (ניסאן מיקרה בתחפושת של יגואר MK2 ועד ב-98'!!!),AMPHICAR 1961,איסוזו VEHICROSS,גיילורד גלדיאטור-56',PEEL TRIDENT,סיטרואן פלוריאל,סקודה פליסיה פאן,MOHS SAFARIKAR שנת 72'.

אם תרצו המשך של 10 הטובות בכל הזמנים בקטגוריות:מנוע מרכזי,עצבניות,דיזלים,אחיזת כביש,ספורט,מרדפים בסרטים,המכוערות,המוגזמות,הכשלונות,מכוניות התצוגה,המהירות,היפניות,עיצובי מנורות וסמלים נבחרים,מעצבים,מכוניות ראלי,המנועים המוגזמים,האיירודינמיות,הכי פחות מזהמות את הסביבה והאלה ששותות הכי הרבה דלק רק תגידו כי ממש אין לי כח להמשיך את הכל אם זה לא מעניין אף אחד.הכל נמצא במהדורת אספנים של מגאזין CAR ואין לי מושג עם מוכרים את זה בארץ גם,(מגיע עם גיליון יולי באנגליה).

פורסם
האם קבלת את ירחון CARגיליון אוגוסט 2003?

בכבוד רב

turbo

טורבו היקר שלום.

מגזין CAR של חודש מסוים יוצא לחנויות באמצע החודש שלפניו.

הננו נמצאים כעת באמצע חודש יוני.

חודש זה מגיע לפני חודש יולי

חודש יולי מגיע לפני חודש אוגוסט.

אי לכך ובהתאם לזאת, גיליון אוגוסט לצערנו עדיין לא קיים.

בכבוד רב

רוני

נ.ב - אלי - תודה על הסקירה, אני מזמין את עשר הטובות בעצבניות, ספורט, אחיזת כביש, המנועים המוגזמים ואלו ששותות הכי הרבה דלק.

בעצם, עזוב - תלווה לי את המגזין :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני יקירי שלום

רוני תודה על העדכון, אך כמנוי לירחון CAR מעל עשור שנים

אני מודע למהלך יציאת/ קבלת הירחון CAR

פשוט התפלאתי , מפני שבירחון יולי 2003 אין את הכתבה הזו.

ולא הסתדר לי .

עיינתי בירחונים , ולא ראיתי את הכתבה הזו.

לכן התפלאתי ,כלומר שאלתי בפליאה הייתכן שהוא קיבל את גליון אוגוסט???

זה לא הגיוני.הוא טען שזה "חם מהתנור"

בכבוד רב

TURBO שמחכה לגיליון אוגוסט

(אותו אקבל ב 10 ליולי...)

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

טורבו מחמלי שלום

אנא קרא את השורה האחרונה בהודעתו של אלי, שים לב:

הכל נמצא במהדורת אספנים של מגאזין CAR ואין לי מושג עם מוכרים את זה בארץ גם,(מגיע עם גיליון יולי באנגליה).

בתודה, בכבוד עד אין קץ, בהערכה רבה ובשלום לכל האנושות על פני כדור הארץ

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני תודה על ההערה

ממש רוע לב שלא מביאים גם לכאן את ה"מוסף" הזה של CAR

בכבוד רב

בשלום באהבה וב"גדישה" סביב כדור הארץ

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

Mini - כ-בוד!

אני אפילו שומע את עלי אומר - ReSpEcT!

להעמיד את המיני ליד מכניות כמו המיורה, 911RS, GT40, 250GTO ומקלארן F1 זה פשוט עושה לה יופי של כבוד.

חוצמזה היא שינתה את העולם :D

אז לא סתם אני חולם עליה כבר יותר מחצי שנה?

* לצערי אני אמשיך לחלום עוד כמה שנים עד שהכיס וצה"ל ירשו לי.. :cry:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
Mini - כ-בוד!

להעמיד את המיני ליד מכניות כמו המיורה, 911RS, GT40, 250GTO ומקלארן F1 זה פשוט עושה לה יופי של כבוד.

ראלימן

לא רק זה.מגאזין CAR מונה כל חודש את מאה המכוניות הטובות בעולם כיום:במקום השני בין פורשה 911 טורבו לפרארי אנזו ניצבת מיני קופר S,במקום ה-28 בין אוודי A8 לפרארי 456GT ניצבת הקופר הגילה ובמקום ה-44 בין אסטון DB7 לפולקסוואגן טוארג ניצבת המיני ONE!

דרך אגב,הצרפתייה הראשונה ממוקמת במקום ה-36! וזו המגאן החדשה (ולפי דעתי מדהימה) בגרסת DCI.הבאה אחריה:מקום 52 נמצאת 206RC,מקום 69 (אחלה מספר)נמצאת קליאו V6,מקום 82 קליאו ספורט,מקום 87 רנו אספאס,ולתדהמתי סיטרואן לא שם(פלוריאל?,C3?,פיקאסו?).מלבד הקוריאנים אין שום מדינה מפותחת עם פחות נציגות.ככה זה ששוררת אהבה בין הצרפתים לעולם ובמיוחד עם האנגלים... :oops:

פורסם
לא רק זה.מגאזין CAR מונה כל חודש את מאה המכוניות הטובות בעולם כיום:במקום השני בין פורשה 911 טורבו לפרארי אנזו ניצבת מיני קופר S,במקום ה-28 בין אוודי A8 לפרארי 456GT ניצבת הקופר הגילה ובמקום ה-44 בין אסטון DB7 לפולקסוואגן טוארג ניצבת המיני ONE!

דרך אגב,הצרפתייה הראשונה ממוקמת במקום ה-36! וזו המגאן החדשה (ולפי דעתי מדהימה) בגרסת DCI.הבאה אחריה:מקום 52 נמצאת 206RC,מקום 69 (אחלה מספר)נמצאת קליאו V6,מקום 82 קליאו ספורט,מקום 87 רנו אספאס,ולתדהמתי סיטרואן לא שם(פלוריאל?,C3?,פיקאסו?).מלבד הקוריאנים אין שום מדינה מפותחת עם פחות נציגות.ככה זה ששוררת אהבה בין הצרפתים לעולם ובמיוחד עם האנגלים... :oops:

מה שמעצבן הוא שכל חודש יש כמעט אותו דבר ב"מאה המכוניות הטובות בעולם".

דווקא על הפלוריאל הייתה כתבה מחמיאה בגיליון יולי של קאר עם כותרת מעניינת...

"at last! a cit roen worth looking at"

מי ראשונה

911 או פרארי

911 טורבו ראשונה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
Mini - כ-בוד!

ראלימן

ה 206 RC לפני הקילאו V6?!לפי מה שהבנתי, ה 206RC לא יותר טובה מהקליאו ספורט בכלל... היא ברמה שלה פחות או יותר, אבל לא טובה יותר. אם כן, אז בטח שלא בכזה הפרש.....

והמיני? אפילו הרגילה כל כך במקום גבוה?!

Back to the original - NC again.

פורסם

מעניין למה אין את החיפושית בקטגוריה של המכונית ששינו את העולם

הרי היא מכרה 22 מיליון רכבים

והיצור היה יותר מ60 שנה (או 70 כבר לא זוכר) :roll:

והיא הרי האימא של ה911 :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

ה 206 RC לפני הקילאו V6?!לפי מה שהבנתי, ה 206RC לא יותר טובה מהקליאו ספורט בכלל... היא ברמה שלה פחות או יותר, אבל לא טובה יותר. אם כן, אז בטח שלא בכזה הפרש.....

והמיני? אפילו הרגילה כל כך במקום גבוה?!

אני כבר למדתי שכל מגאזין מבלבל את המוח בצורה אחרת.ב"אוטו"כתבו שהקופר S מהנה כמו קליאו ספורט וב-CAR ההפרש ביניהם הוא אדיר.כמעט כל מכונית מוערכת בצורות שונות ע"י מגאזינים.מה שנשאר אתו דבר הם הביצועים העיצוב והמחיר.לדעות שלהם גם אם נכונות וגם אם לא אני לא מייחס חשיבות עד שאני נוהג בעצמי.דוגמת יונדאי גטס שלפי דעתי בנויה ומתנהגת נפלא(חוץ מהמנוע).

ול-AC אלי :wink: על שאלתך על החיפושית-גם קורולה נמכרה הרבה,הכוונה היתה למכוניות שלאחריהן שונו דפוסי חשיבה בעולם הרכב.לחיפושית לא היתה כמעט השפעה על צורת החשיבה של חברות אחרות מבחינה עיצובית,כנראה.

פורסם
לדעות שלהם גם אם נכונות וגם אם לא אני לא מייחס חשיבות עד שאני נוהג בעצמי.דוגמת יונדאי גטס שלפי דעתי בנויה ומתנהגת נפלא(חוץ מהמנוע).

:shock::shock::shock:

אני מתפלא עליך, מספיק אנשים שאני מכיר שיודעים נהיגה מהי ונהגו על הגטס אמרו שהיא זוועתית...

נו טוף... מה אתה מבין, יש לך כולה סובארו ג'סטי :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קופר S אכן במקום השני (ברשימת המכוניות הטובות בעולם),

הקופר במקום ה- 26,

וה- ONE במקום ה- 41, נכון לגליון האחרון.

• תוכן חדש...