Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידת משטרה סמויה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה פתאום? זה שוטר דוגרי במדים וזה מוסך שירות של המשטרה (MAZDA מרכזי) כל השוטרים באים לשם. לפי דעתי זה בדיוק הענין של ההסוואה, הם מנסים להתחכם בכביש ובשכונה, כדי שלא נזהה אותם לפי מספרי רישוי. לגבי המספר הצהוב המזויף הוא אמר לי "שיצלמו אותי מצלמות מהירות, כוס עמק, מה אכפת לי?". אני אומר לכם יש ניידות כאלה שכמעט ולא ניתן לזהות אותם (חוץ מזה שזה LANTIS לבנה, אבל יש באמת המון כאלה).
לא שללתי את האפשרות שזו אכן משטרה.
פורסם

עוד שירשור חסר טעם לחלוטין...! בסה"כ מדובר ברכב משטרתי של קצין בדרגה גבוהה, ואצל רוב הקצינים הגבוהים יש את המתקן הזה עם שני לוחיות . המטרה היא לא לחשוף את הרכב המשטרתי לפגיעה\סקרנים וכיו"ב...

פורסם
היום ראיתי דבר מדהים:

עמדתי במוסך של MAZDA והגיעה LANTIS לבנה של המשטרה, אם לוחיות אדומות (משהו כמו מ-814). בתוך הסלון אין מחשב וכל זה, נראה אוטו רגיל של השוטר, אפילו SUN ROOF היה לו. בקיצור, אני עומד ומסתכל לו על לוחית הרושוי ובצחוק שואל אותו איפה אפשר להשיג לוחיות כאלה אדומות, כי זה יותר יפה מצהובות. בזה הרגע הוא לחץ על המספר הרישוי והוא פשוט התאפך אם הגב והגב שלו היה.... צהוב רגיל אזרחי (58-312-50)! אני הייתי המום:shock: . הוא הסביר לי שה"צהוב" הוא סתם להסוואה והאדום הוא האמיתי. יש לו מנגנון כזה פשוט מקדימה ומאחורה והוא הופך את המספרים ממשטרה לסתם אזרחי. זה משהו חדש בשבילי, לא ידעתי שככה הם מסווים את הניידות.

1 באפריל כבר עבר מזמן. ובכלל, ממתי מאזדה נכנסת למוסך :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זאת נכנסת - היא משטרתית.

ולעניין, יכול להיות שזה קצין בדרגה גבוהה ויכול להיות שזה בילוש,

בכל מקרה אתם לא יכולים לדעת מה השוטר הזה עושה במסגרת תפקידו.

אז מספיק כל פעם להמליץ להגיש תלונות. עם כמה שהאנשים האלה מסכנים את עצמם בשבילנו, תנו להם עדיף קצת כבוד.

פורסם
עוד שירשור חסר טעם לחלוטין...! בסה"כ מדובר ברכב משטרתי של קצין בדרגה גבוהה, ואצל רוב הקצינים הגבוהים יש את המתקן הזה עם שני לוחיות . המטרה היא לא לחשוף את הרכב המשטרתי לפגיעה\סקרנים וכיו"ב...

בדיוק... תתחדשו.

פורסם

ראיתי פעם רכב כזה,כמו שאמרו זה של קצין בדרגה גבוהה...

מישהו יודע איפה אפשר לקנות צ'קלקה{קוז'אק} לרכב?

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני יודע איפה - שלח לי ה"פ ואני אפנה אותך לבנאדם. בשביל מה לך צ'קלקה? זה לא חוקי אלא אם אתה רכב משטרתי או ביטחון כלשהו. אם משטרה תופסת אותך עם צ'קלקה או מערכת כריזה - תחטוף קנס שלא מהעולם הזה או גרוע מזה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לכל הקשקשנים:

התחזות לשוטר יכולה להיגמר גם במאסר.

וליוליה, אני יכול להגיד לך בלב מלא שמלאכת הקודש היא יותר מקודשת ממה שאת חושבת. אולי לא מה שמשטרת התנועה עושה, אבל המשטרה עושה הרבה יותר ממה שאת חושבת, גם אם זה לא כתוב בעיתון או משודר בטלוויזיה.

בכל מקרה, אני מעולם לא שמעתי על מתקן אוטומאטי שהופך את הלוחיות.

נחיה ונראה... אולי אני עוד אראה משהו חדש.

פורסם
אתה רוצה להגיד לי שאסור לי לשים צ'קאלאקה באוטו מאחורי המושב גם אם אני לא מפעיל אותה?

אתה יכול גם לשים ניידת תנועה שלמה בתוך האוטו שלך. כל עוד שאתה לא מפעיל את האור הכחול או סירנה, עשה מה שבא לך, מבחינת החוק זה אביזרוכל עוד שהוא לא הופעל ואז הוא אמצעי.

יש יצרן ישראלי שמוכר מתקן כזה להחלפת מספרים, מין משולש עם עין אלקטרונית וכפתור שליטה מתוך הרכב, עם 3 מספרים שונים. בד"כ משמש כוחות ביטחון שונים ואותם יצרנים מחוייבים לא למכור את זה לאזרחים. אם אזרח קנה את זה "איכשהו", כשהוא ייתפס, הוא בבעיה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

למה להתעסק כל כך הרבה בשטויות.

הפך לא הפך, שוטר לא שוטר, הונאה לא הונאה, ג'ק באורר הוא אמיתי או לא אמיתי..

ילללה למי זה באמת משנה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא חשבתם שאולי זו ניידת ששייכת לבילוש או ליחידות מיוחדות נגד עבריינים וסוחרי סמים למינהם?

ישר להכנס לסרטים, אנשים חיים פה עם האף יותר מדיי גבוה, הרבה יותר מדיי.

האנטי פה מגעיל אותי לגמרי :evil: .

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא חשבתם שאולי זו ניידת ששייכת לבילוש או ליחידות מיוחדות נגד עבריינים וסוחרי סמים למינהם?

ישר להכנס לסרטים, אנשים חיים פה עם האף יותר מדיי גבוה, הרבה יותר מדיי.

האנטי פה מגעיל אותי לגמרי :evil: .

יוסי.

1.בילוש לא משתמשים בחיים במספר אדום אין צורך שיזהו אותם.

2.המספר האדום מ-814 לא יהיה של שוטר פשוט כי ככול שהמספר קטן הדרגה יותר גבוהה.

3.פשוט קצין שיש לו את האופציה לעשות את ההחלפה של המספרים כדי שלא יזהו אותו זה הכל.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לרוב הרכבים הצמודים של שוטרים בדרגת סגן ניצב ומעלה יש את המתקן של הלוחיות המתחלפות.

רוב הלוחיות הצהובות אלו הם מספרים אשר לא רשומים בכלל במשרד הרישוי (כמו הלוחיות המוסוות של הצבא והשב"כ).

רק לרכבים אשר בבעלות ממשלתית יש את המתקן. אין את המתקן הזה לכל רכבי הליסינג/השכרה של כוחות הביטחון.

אפשרי להתקין בכל רכב מערכת כריזה/צ'אקלקה. אבל אסור לך להישתמש בהם.

אפשר להגיש תלונה על כל ניידת משטרה שנוסעת עם כריזה ומצפצפת על חוקי התנועה, בין אם זה מוצדק או לא. על השוטר בלבד להוכיח שהיה צורך בכך.

כנ"ל לגבי רכבים צבאיים.

אופק.

• תוכן חדש...