Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה,

העסק נראה לי לא טוב ואני אסביר למה ומדוע. זוכרים שמדינת ישראל הריבונית באמצעות הכנסת רצתה לחוקק חוק שקבע סדרים לגבי הועד האולימפי הישראלי. הועד האולימפי הכללי הסביר בצורה ברורה, שאם החוק יעבור, ישראל לא תשתתף באירועים האולימפיים. תנחשו מי ניצח?

העובדות הבלתי ניתנות לערעור הן שממסי לא עשו ולא עושים כלום עם הנציגות שלהם ב FIA בכדי לקדם את הספורט המוטורי בישראל. אני אומר את זה על דעת עצמי דרך אגב. ברור לי גם שלנהגי המירוצים זה נמאס והתוצאה היא חוק הספורט המוטורי הכה ייחודי לישראל...

מספר שאלות:

1) האם רשיון נהיגת מירוצים בישראל שההתאחדות תאשר והרשות תנפיק יוכר כרשיון מירוצים בינלאומי על ידי ה FIA וגורמים בינ"ל אחרים?

2) האם בעל רשיון נהיגת מירוצים מחו"ל המוכר על ידי ה FIA, יהיה זכאי לרשיון מירוצים ישראלי שיאושר על ידי ההתאחדות ויונפק על ידי הרשות?

3) מתי הרשות תוקם כבר?

4) האם אפשר להרחיב לגבי הטענה של ממסי שהחוק מקדם ענף ספורט מוטורי מסויים על פני אחרים? בנקודה הזאת אני חייב להעיר שכאשר קראתי את החוק כתבתי חוות דעת דומה בעניין...

פורסם

רבותי המכובדים

מהתבוננות מהצד ומהיכרותי הקצרה עם הנפשות הפועלות לקידום הספורט המוטורי בישראל ,שבאת כולם רוצים בטובת קידום הספורט המוטרי בארצנו והשגת מטרות החשובות שהן הטמעת נהיגה תחרותית ובטיחותית במסלולים שיכשרו לכך בעתיד ,ניתן לומר בצורה כי אוביקטיבית ומהתבוננות מהצד (ישבתי וקראתי כל הודעה והודעה ) המון "אגו" יש במלל וכך גם בדרכי הפעולה של הנפשות הפועלות ,מובן לחלוטין כי ישנם אינטרסים משותפים רבים לכולם אך הם נפגמים בדרך מאחר והמון שיבושי מיותרים כתוצאה מ"ויכוחים ישנים" .

בתור אחד מהדור הצעיר שמקווה לסייע בכל דרך אפשרית לקידום הספורט המוטורי בישראל הייתי מקווה לראות יותר שיתופי פעולה בין הגורמים השונים ופחות עימותים .

זאת דעתי האישית בלבד !

הצעה לפתרון במקום לחשוב איך להביע ביקורת הרסנית עדיף לעבור לביקורת בונה הן בנושא המרשלים והן בנושא הנפקת הרישיונות על ידי ממסי בתקווה שכאשר יוקם הגוף המבורך "התאחדות הספורט המוטורי "הוא היה ארגון גג לכל הגופים המעונינים לסייע ולתרום .

בברכת חג שמח.

ברק.

פורסם

הרבה אגו יש לכל העוסקים בכל תחום של עשייה, אגו זו לא מילת גנאי! היא הופכת למילת גנאי ולהרס

כשמתחילים עם מרפקים,שקרים, אז מתחילה האנרכייה.

לא לחינם ואני אומר זאת בפעם המאה החליטה מדינת ישראל לחוקק חוק ,היא זו שתאשר חוקית את הרשיונות דרך ההתאחדות .

בסופו של תהליך הבנייה של הספורט המוטורי כולם ישכילו להבין שמלחמות יהודים אע"פ שהם קיימים

רק יגרמו להרס הענף.

עד היום הצלחנו לא לגרום ל"מפרגנים" לחכך ידיהם בהנאה ויש כאלה!!!,כולי תקווה שכולנו בסיומו של התהליך

נוכל לברך על המוגמר וליצור מצב לכל אחד מהעוסקים שיוכל למלא משבצת כזו או אחרת בתהליך.

חג שמח

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
.... וליצור מצב לכל אחד מהעוסקים שיוכל למלא משבצת כזו או אחרת בתהליך.

חג שמח

דני לוי

דני, לאט לאט אתה הופך לפוליטיקאי ממולח (ואני אומר זאת לחיוב - ולא לגנאי)...

אכן, הדברים למעלה - הם המפתח (לחיוב או לשלילה זה כבר דיון אחר).

דעתי הצנועה...

אלון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דני,

אבקש את תגובתך (או תגובת כל אחד שיודע) לשאלותי ובמיוחד שלושת הראשונות כדלקמן:

1) האם רשיון נהיגת מירוצים בישראל שההתאחדות תאשר והרשות תנפיק יוכר כרשיון מירוצים בינלאומי על ידי ה FIA וגורמים בינ"ל אחרים?

2) האם בעל רשיון נהיגת מירוצים מחו"ל המוכר על ידי ה FIA, יהיה זכאי לרשיון מירוצים ישראלי שיאושר על ידי ההתאחדות ויונפק על ידי הרשות?

3) מתי הרשות תוקם כבר?

4) האם אפשר להרחיב לגבי הטענה של ממסי שהחוק מקדם ענף ספורט מוטורי מסויים על פני אחרים? בנקודה הזאת אני חייב להעיר שכאשר קראתי את החוק כתבתי חוות דעת דומה בעניין...

פורסם

שאלה 1

הרשות וההתאחדות מפיקות (יפיקו) לפי חוק הנהיגה הספורטיבית רשיונות לאומיים, בשלב ראשון

NOVICE ו NATIONAL בזמן הזה ימשיכו להפיק רשיונות מירוץ בין לאומיים לFIA ממס"י.

הפדרציות האמריקאיות והאוסטרלית מקבלים את הרשיונות הישראלים.

שאלה 2

בעל רשיון מירוצים FIA שהופק בחול, והנהג ירצה להתחרות בישראל במירוצים לאומיים ,יקבל רשיון נהיגה דרך הרשות ,כל זאת אם הוא מחזיק דרכון ישראלי, או יקבל אישור מההתאחדות כפי שקרה

לנו בקפריסין (OPEN BORDER ).

שאלה 3

הרשות בתהליך הקמה, העסק נתקע עקב הקמת הממשלה החדשה ואין מי שיחתום על התקציב של הרשות.

שאלה 4

טענות ממס"י לגבי העדפה כזו או אחרת מוכרות לי ואינן נכונות למעט העובדה שאין בממס"י אף בעל מקצוע בענף הספורט המוטורי (הם"השכילו" תמיד לגרום לאנשים טובים לברוח משם) לכן מלבד

לשים מקלות ברגלי העוסקים במלאכה אינני רוצה להתייחס כרגע לנושא ממס"י.

באם אתה מדבר על דבר ספציפי אשמח לענות לפי מיטב הבנתי המקצועית

אני שוב חוזר ומדגיש אין צורך אין צורך בFIA באירועים מוטורים לאומיים,

בסוף? נחבור למשפחת העמים

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני,

אני מודה לך מאד על התשובות. המצב רחוק מלהיות מושלם וברור לי מי אחראי לכך, אבל גם ברור לי שאתה צודק ושלא ניתן לחכות יותר. אולי בעתיד אחרי שהספורט יהיה עם מספיק משתתפים בארץ, הנוגעים בדבר יקבלו שכל.

אבקש לדעת האם קבלת רשיון מירוצים ישראלי למי שבידו רשיון בינ"ל של ה FIA, הוא עניין טכני בלבד, או שמא הוא יצטרך לעבור את אותם דרישות כמו מי שאין בידו רשיון מירוצים כלל?

אני חוזר על דברים שדובי העלה כאן בעבר - אני אנסה לבדוק בתקנון של ה FIA האם לא ניתן לשנות את הנציגות של מדינה מסויימת בארגון במסגרת הפרוצדורה של ה FIA כמובן. במקביל צריך לבדוק את טבעה המשפטי של ממסי בישראל. אם יש בידה כוח שכזה ובצורה אבסולוטית שכזאת, ייתכן שיש מקום לפתוח בהליכים משפטיים להפעלת בקרה על מונופול שכזה. כמובן שעכשיו זה הרבה פחות חשוב, אבל אני פשוט שונא עסקנים שכאלה שלא עושים כלום עם הכוח שבידם לטובת הציבור ולקיום המטרה עצמה.

בניגוד להתאחדויות האחרות בספורט שנראה שהגופים הבינ"ל לא יתירו למדינה מסויימת להתערב בנציגות המקומית (כמו הדוגמה של הועד האולימפי), אני לא בטוח שה FIA תתערב לטובת ממסי...

פורסם

אין ביד ממס"י שום כוח ואין באפשרותה לעצור את מיסוד הספורט המוטורי הלאומי

ה FIA אינו צד בעיניין כרגע, יש לנו המון עבודה להכין,תשתית,תקנונים,תקנות,רשיונות, אין לנו זמן

למלחמות או לבירורים כאלה או אחרים, העשייה היא זו שתנצח ואנחנו ננצח.

לשם כרגע מופנות האנרגיות על השאר? חבל לבזבז זמן

נגעת בנקודה מעניינת ,גם משרד המשפטים סירב לתת מונופול לגוף זה או אחר למעט גוף שהספורטאים רוצים בו ולשמחתי הספורטאים רוצים שספורטאים ייצגו אותם וכמעט כל הגופים חברים בהתאחדות

השאר בעזרת השם יגיעו גם יגיעו.

לשאלתך?

כל רשיון FIA שניתן בחו"ל ע"י פדרציה מקומית (בין לאומי) תקף בישראל למירוץ בין לאומי לכשיקום.

המרת הרשיון הבין לאומי (כשהוא תקף) ברשיון לאומי ישראלי ינתן אם תתקבל החלטה של (OPEN BORDER )כלומר, האם ההתאחדות הישראלית תקבל כל אזרח זר בעל רשיון FIA לתחרויות מקומיות בישראל או אפילו בעל רשיון לאומי תקף של מדינה זרה.

אנחנו קיבלנו זאת מכיוון שבישראל לא היה ספורט מוטורי לכן הספורטאים הפכו להיות נהגים קפריסאים,

וזאת בהחלטה של הפדרצייה המקומית בקפריסין עם הסכמת הFIA.

לכשנגיע לגשר נדע לחצות אותו.

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...