Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיות עם ולהרגיש בלי... WORD...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום כדי ליכתוב מיסמך ולישמור אותו כמיסמך WORD או PDF היינו צריכים להתקין תוכנות, ולפעמים גם לעבור על החוק...

מהיום לא עוד!!!

כל מה שצריך הוא דפדפן איכותי (בקיצור FIREFOX) ולגשת לאתר הזה...

בינתיים זה לא כותב בעיברית, אבל בעתיד זה יתמוך בעיברית...

זוהי רק גירסאת התחלתית, ואו יותר נכון "הדגמת יכולות" ובעיקר קריאת תיגר על ענק התוכנה...

כל מה שנישאר לי לקוות שאכן החזון של האיש יתפוס ובאמת 90% אחוזים מה"שוק" ישתמשו בפיתרון הזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ממש מדהים.

יצא לי לעבוד עם ajax לפרוייקט נחמד שחבר ואני עשינו בעבודה, אבל הajaxwrite גורם לעבודת הajax שלנו להראות כמו mouseover effect :smile:

בכל מקרה - לא ממש הבנתי מה מיוחד בפרוייקט שלו כפרוייקט. מבחינת עלות ופיצ'רים - מה שונה העבודה בעורך שלו מול עבודה בopenoffice נניח?

פורסם

אתה רוצה לדעת באמת מה עושה את החיים פשוטים ורגועים? (במחשב כמובן)

1. OPEN OFFICE

2. MAXTHON

וזהו, מי שלא משתמש בMAXTHON פשוט לא מכיר את האפשרויות שיש בו, אם רק היה מכיר ומנסה אותן... אף אחד לא יכול להגיד שהדפדפן הזה לא טוב, כי הוא הכי מתקדם, הכי מותאם אישית לצרכים של כל אחד ואחד, והכי זריז.

רק צריך להכיר.

• תוכן חדש...