Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לנהיגה נכונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ALON כתב: "לפעמים מה שמלמדים הוא בדיוק ההפך מנהיגה נכונה"

אפשר בבקשה דוגמאות?

לפי החוק - המורה שלי תמיד אומר לי "תסתכל במראות, תאותת ותפנה".

לפי ההיגיון שלי - מאותתים, מסתכלים במראות ואם פנוי פונים. תקנו אותי אם אני טועה.

אני בכל מקרה עושה איך שהמורה אומר לי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

פריק מיקי

המורה שלך צודק, כשאתה מאותת אתה מלחיץ את הנהג שנוסע מאחוריך בנתיב שאליו אתה רוצה להשתלב, אם הוא אפילו טיפה יותר מהיר ממך, הפרעת לזרימה של התנועה...

לכן קודם תבדוק שאין אף אחד שאתה עלול להפריע לו ורק אז תאותת.

אני כרגע נאבק עם עצמי על הדבר הזה....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ALON כתב: "לפעמים מה שמלמדים הוא בדיוק ההפך מנהיגה נכונה"

אפשר בבקשה דוגמאות?

סיבוב של ההגה בשיטת יד מעל יד זאת דוגמא נהדרת. מלמדים אותך לכוון את המראות ממש לא כמו שצריך ומחפים על זה במראות פנורמיות שרק עושות את המצב גרוע יותר.

כשאתה מסיים טסט אתה רובוט שמפעיל את הרכב, לא נהג. הבעיה היא שבארצנו הרוב המוחלט הוא רובוטים שהתוכנה שלהם אומרת להגיע מ A ל B.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מלמדים אותך לכוון את המראות ממש לא כמו שצריך ומחפים על זה במראות פנורמיות שרק עושות את המצב גרוע יותר.
כמה שאתה צודק...

אותי לימדו בזמנו לכוון את המראה ככה שבשליש ממנה אני רואה רק את הרכב שלי, ועוד לכוון אותה כלכך נמוך כדי שאני אראה את הסימוני חניה שהמורה שם על בתי הגלגל האחוריים של הגולף...

והמראה הפנורמית...

היו ימים שנהגתי רק אתה כי הייתי רואה בא יותר ממה שהייתי רואה במראות הצד...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האם אתה באמת חושב שסיבוב של ההגה בשיטת יד מעל יד היא נהיגה לא נכונה?

זו ה"דוגמה הנהדרת " שמוכיחה לדעתך עד כמה לימוד הנהיגה הפוך מנהיגה נכונה?

בנהיגה יומיומית אין שום בעייה עם השיטה הזו, ובודאי שהשיטה הזו אינה תורמת לתאונות דרכים.

נכון, ישנן שיטות נוספות לסובב את ההגה , חלקן עדיפות , אך כדאי ולא נקצין ונאמר שהשיטה הנ"ל הפוכה מנהיגה נכונה.

לגבי המראות , מורה סביר ילמד את תלמידיו לנצל את מראות הצד בצורה מקסימלית , אלא אם כן התפשרת על מורה חאפר שאינו מטריח את עצמו להסביר על כיוון המראות כראוי.

לגבי המראות הפאנורמיות אני מסכים שזו רעה חולה שרצוי שתעלם מרכבי לימוד הנהיגה (למרות שלעיתים זהו הפתרון היחידי ברכבים מסויימים שמאפשר למורה לראות את הנעשה מאחור).

אשמח לשמוע על עוד דוגמאות למשפט:"לפעמים מה שמלמדים הוא בדיוק ההפך מנהיגה נכונה".

פורסם
פריק מיקי

המורה שלך צודק, כשאתה מאותת אתה מלחיץ את הנהג שנוסע מאחוריך בנתיב שאליו אתה רוצה להשתלב, אם הוא אפילו טיפה יותר מהיר ממך, הפרעת לזרימה של התנועה...

לכן קודם תבדוק שאין אף אחד שאתה עלול להפריע לו ורק אז תאותת.

אני כרגע נאבק עם עצמי על הדבר הזה....

ישנם מצבים שהנתיב שאליו אתה רוצה לעבור אף פעם לא יהיה ריק מנהגים לכן אתה חייב לאותת לבדוק טוב טוב שהנהג שמאחוריך הבין את כוונתך, ונותן לך לעבור ואז לעבור נתיב בזהירות.

השיטה שכתובה בחוק אולי מתאימה לכבישים כמו כביש 6, כבישים ריקים רחבים ולא עמוסים, אבל רוב הכבישים במדינה הם לא כאלו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
והעיקר - לא לקחת ללב אם נכשלת, בסוף כולם עוברים. אמא שלי נכשלה 6 פעמים עד שעברה ולא קרה לה כלום .

יש אנשים ש-110 ש"ח עבור אגרה זה יקר להם, 6 פעמים זה כבר 660 ש"ח ואני אפילו לא מחשיב את מה שגובה בד"כ הבית ספר עבור הטסט.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
ישנם מצבים שהנתיב שאליו אתה רוצה לעבור אף פעם לא יהיה ריק מנהגים לכן אתה חייב לאותת לבדוק טוב טוב שהנהג שמאחוריך הבין את כוונתך, ונותן לך לעבור ואז לעבור נתיב בזהירות.

השיטה שכתובה בחוק אולי מתאימה לכבישים כמו כביש 6, כבישים ריקים רחבים ולא עמוסים, אבל רוב הכבישים במדינה הם לא כאלו.

נכון, אבל זה לא מה שאמרתי...

מה שאמרתי זה שבכל מקרה צריך קודם להסתכל ואח"כ לאותת...

אני מקווה שאתה מסכים איתי..

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נכון, אבל זה לא מה שאמרתי...

מה שאמרתי זה שבכל מקרה צריך קודם להסתכל ואח"כ לאותת...

אני מקווה שאתה מסכים איתי..

מסכים בהחלט תמיד חייבים להסתכל קודם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...