Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לצבוע את הטמבונים, לפי מה שקראתי פה עם מגבונים,נייר זכוכית וכו', שיהיה נקי משומנים.

עכשיו קניתי ספריי מיוחד לפלסטיק ללא צורך בצבע יסוד( לבן) עכשיו צבע האוטו הוא לבן שנהב, יש

הבדים בין הצבעים האלה? הבדל ממשי שיראו? אם כן איך אני יכול להשיג ספריי בצבע לבן שנהב או שלא

כדאי לצבוע עם ספריי בכלל ועם משהו אחר

פורסם

חמוד, בחיים זה ישתווה לצבע כמו אצל פחח מקצועי

כשתבלה יום שלם בצביעת הטמבון האחורי שלך אצל פחח תבין

Polo 2012

פורסם

אני לא חושב שיהיה הבדל, אני עשיתי צביעה של הטמבונים אצל פחח .מאז כל פעם אני מקבל שריטות מנגיעות בחניות, כל כמה זמן אני לוקח מברשת וצובע את הפינות של הפגוש האחורי, כבר יצא לי לצבוע אותו כמה וכמה פעמים, בקושי רואים הבדל , וזה צבע פשוט של טמבור ועוד עם מברשת.

יהיה הבדל אך אתה לא תרגיש בו.

אישית אני לא ממליץ על צביעת טמבונים היות וכל נגיעה אתה ישר תראה את זה וזה מעצבן.

פורסם

אתה צובע אם מברשת??????

ואתה לא רואה הבדל???(אולי משקפיים???)

1.מברשת משאירה פסים!!(אדיף אם ספרי)

2.הצבע של האוטו שלו שנהב הצבע לבן יש הבדל!!! זה בדוק!!

פורסם

טוב אולי באמת לבן אדם שלא מבין בצביע אין הבדל אני עובד אם צבע ובשבילי זה הבדל ממש גדול(במיוחד אם אתה צובע אם מברשת)

המלצה לבעל השרשור

אל תצבע אם ספרי כי זה יורד מהר מאוד

לך לפחח(גם אחרי הפחח יהיה הבדל אבל זה כבר זניח)

פורסם

בארץ ברשיונות של כל המכוניות הלבנות רשום"שנהב לבן" למרות שזה לבן רגיל.

לא צריך פחח,צריך רק קצת ידע ורצון!

הצבע לפלסטיק הוא לא טוב מניסיון-מחזיק טוב על הפלסטיק אך לא סובל שמש!

הצבע(ספריי) שאתה צריך זה הוא צבע מסידרה "DUPLI COLOUR" מיוחד לצביעת רכב(מחזיק מצויין על פלסטיק! ניתן לקנות בACE או הום סנטר),שום צבע אחר הוא לא טוב בגלל שצבע אחר נהיה צהוב בשמש ונסדק.

כמו כן כדאי מאוד לפרק את הטמבון מהרכב ככה יותר נוח,אם אתה לא רוצה לצבוע את כל הטמבון סגור את החלקים שאתה לא רוצה לצבוע אם עיתון ישן וסלוטייפ,שים לב שהסלוטייפ נדבק טוב טוב אחרת הספריי הזה יכנס לכל חור קטן ויהרוס הכל.

והטיפ האחרון והכי חשוב ,כאשר אתה צובע תחזיק את הספריי במרחק לא פחות מ 30 ס"ם אחרת יהיו לך טיפות של צבע,כמו כן כדאי למצוא מקום בלי רוח .

וכדאי לצבוע בכמה שכבות,כלומר לצבוע ,ייבוש של רבע שעה ולצבוע עוד שכבה .

בהצלחה.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

POHUIST: תפסיק לדבר סתם באויר, אני קניתי צבע מיוחד לפלסטיק של יעקובי, וזה על האוטו כבר חודשיים בערך ולא ירד אפילו טיפת צבע, והצבע לא התקלף ולא שום דבר (עשיתי 3 שכבות), הצבע בדיוק בצבע של הרכב, ולא רואים שום הבדל בעין. אולי אם תסתכל ממש מקרוב תוכל להבחין בהבדלי צבע מועטים שגם כן הם כתוצאה מהליכלוך. הספרי עלה לי כ-30 שקלים.

פורסם

נכון, רוב המכוניות שכתוב ברישיון לבן שנהב, הן בעצם לבנות רגילות.

ואתה תראה הבדל בצבע, הצבע החדש יהיה מבריק יותר, אבל לאחר כמה שבועות יתייצב לאחר כמה שטיפות.

אני הייתי עובר עם שכבת לכה לאחר הצביעה, מכיוון שלבעדיה הפגוש יראה כמשהו שלא בא מקורי עם הרכב.

עוד משהו, אתה צריך מקום נטול רוח לגמרי, רוח קטנה ע קצת אבק יכולה להרוס לך את הכל.

אתה לא צריך מעל ל 2 שכבות בצביעת פגוש.

בכל מקרה צבעתי לא מעט פגושם בחיים אתה מוזמן לפנות בהודעה פרטית בחיים אם תרצה יותר מידע.

פורסם

עוד אפשרות: תשאיר את הפגוש בצבע שחור, פעם זה היה באופציה במכוניות חדשות.

אבא שלי קנה את הקורולה עם טמבונים שחורים לא בצבע הרכב, אחרי זה הוא עשה תאונה קטנה והפחח המליץ לו כבר לצבוע את הטמבונים בצבע הרכב וזה הרבה יותר יפה, כך עשה ופשוט לא זיהיתי את האוטו!

אבל יכול להיות שזה לא מתאים לרכב שלך טמבונים שחורים!

איזה רכב יש לך?

(יש לי בעיה קטנה עם הכתב)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...