Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפונטון שלי - הסיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור מדהים ומזכיר לי נשכחות.

במסגרת מילואים רבים שביצעתי במהלך השנים באיזור זה ובאיזור בית לחם והשטחים בכלל חיפשתי את הרכב הזה מאחר והשמועות בעניינו רצו ללא סוף.

הגענו לזקן שהיה ממוקם באיזור דהיישה עם מרצדס מאותו שנתון אך עם ארבע דלתות (בשנת 89)

הגענו למוסך ליד טול כרם שהחזיק מרצדס שנת 65 בצבע סגול (בשנת 95)

הגענו לבעל 2 מרצדסים משנת 71 שגר בעצירה אל קבאלייה (בשנת 99)

מיותר לציין את כל הרכבים הישנים בהתיישבות היהודית - בקריית ארבע, המוסך לוולבו בתקוע, אספני ענתיקות בישובים סמוכים לחוצה שומרון ועד רכבים שנוסעים ללא טסט בתפוח ובת עין.

אך אף פעם לא התקרבתי מבחינת המידע לאוצר שמור זה.

בהצלחה

אילן

פורסם

אויייייי, איזה יופי...

אחלה סיפור, וכל הכבוד על ההתמדה!!!!

מקווים ליראות אותך כאן, וגם במועדון המרצדס שלנו...

תהנה מהרכש החדש!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

באמת יפה מאוד ובמיוחד מרצדס אני מאמין שיש עוד הרבה "מציאות" כאלו ברשות שרק מחכות לגואל או לימים טובים יותר שנוכל לטייל יחד מועדון -5 הישראלי והפלשתני.

מקווים לראות אותך במיפגשים הקרוב

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

פנטסטי - גם הסיפור וגם האוטו.

נ"ב בלוד יש (או לפחות היתה עד לפני כ 10 שנים) מכונית ישנה מאוד משופצת במצב נסיעה, משהו בסגנון מודל T.

מדי פעם היא היתה אפילו נוסעת וצופרת ברחובות לשמחת הילדים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מזל טוב ותתישן...

כ"אח" לפונטון, אני יכול רק לאחל לך כל טוב ושנתראה בקרוב!

אגב, שלי הניעה השבוע פעם ראשונה אחרי 13 שנה ב"מכה" ראשונה!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...