Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אוכל אבקות, מתאמן כול יום רק בבית, מאוחר בלילה ככה.....12-1.

לא משקיע בכלל באוכל, ואין עלי טיפת שומן, ואני מתאמן כבר כמה שנים טובות בצורה הזו,.

תמיר

והתוצאה?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התוצאה: תמונה לא הכי עדכנית. אני שוקל 82KG אני 183, ואין עליי טיפת שומן.

כבר להתאמן זה הפך להיות דרך חיים אצלי,הרגל.... פשוט בשעה מסויימת בערב מרים משקולות ומתאמן,

אני יקנה איזה מולטי טריינר בקיץ, כי עכשיו אני עובד עם מיטה, שריתחתי לעצמי, ואני עובד עם זה כמה שנים.

תמיר

פורסם

אם אני הצלחתי, עוד רבים כמוני יצליחו.

תמיר

פורסם

עזוב אותך מקריאטין. קריאטין סופח כמות גדולה של מים לשריר וזה הכל. אתה תראה שאחרי הפסקת השימוש בקריאטין מאסת הגוף שלך יורדת מאוד.אומנם אתה נשאר מאוד חטוב-אבל המאסה יורדת. אני ירדתי 4 קילו (!!)אחרי הפסקת קריאטין. לגבי אימפוטנציה- זה באמת שטויות.מה שכן- קריאטין בשימוש לא מבוקר עשוי לגרום לנזק לכליות (וגם לשתות את זה זה אשכרה מגעיל.זה עושה בחילה וצרבת).

גש ל"טבע קסטל" בת"א וקבל המלצה לחלבון רווי. שתה לך שייק פעמיים ביום (או 78876876876 קופסאות טונה) ותראה תוצאות. קיימת התופעה המוזרה של אנשים שלא מתאמנים ולוקחים תוספים מתוך מחשבה שזה יחטב אותם. זה כמו לקנות אופניים ולשים במחסן ולקוות שזה יכניס אותך לכושר. צריכת תוספי תזונה ללא אימונים אינטנסיביים מאוד משמינה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תמיר א.,

התוצאות שלך לא מרשימות בכלל , אני בחודשיים הגעתי לבערך כמוך אם לא יותר .. אתה עושה דברים מאוד לא נכון לדעתי, אבל זו דעתי האישית בלבד.

פורסם

elik-belki מאיפה הבאת את העניין עם ההשתנות התכופות?

בוא נגיד ככה. השתמשתי בקריאטין הרבה מאוד זמן.

הייתי מעורב בנשוא של הפיתוח גוף בישראל (אני לא השתתפתי, פשוט הכרתי את האנשים).

ואף פעם, לא שמעתי על השתנות תכופות. שמעתי על הרבה תוצאות לוואי מוזורות, אבל לא השתנות.

תמיר כל הכבוד על ההתמדה ועל התוצאות. אבל יש גבול למה שאתה יכול להגיע אליו בבית, ואתה בערך שם.

לא תוכל להתקדם הלאה הרבה בלי חדר כושר, מאמן מוסמך ואולי אפילו אבקות.

פורסם

אני לא משתדל יותר מידיי אין לי זמן לזה, שיהיה לי זמן אני יקח את זה יותר רציני,

אורן גם בתמונות זה לא רציני להראות, בכול אופן בW אני מרים 25K כול צד,

ובחזה אני מרים 42.5K כול צד.

יד אחורית 20K.

שאני יסיים את הבאלגן של הלימודים שלי אני יתאמן באופן רציני יותר, אבל עדיין שום אבקות ושום כלום, רק ללכת לחדר כושר.

תמיר

פורסם

חברה...

עברתי על השרשור הזה ושמתי לב שאף אחד לא הזכיר פרוטואין....

מה יש לכם להגיד על האבקה הזאת?

ROVER=~~

פורסם
(הייתי 62 קילו 15% שומן על מטר 80) והצלחתי לא רע (78, 8%).

איך אפשר לבדוק אחוז שומן בגוף????

קראתי מאמרים שאפשרי לבדוק על ידי קליפר ובמים ועוד דברים.

יש משהו יותר פשוט שאפשר לבדוק את זה בבית או במכון כושר?

תודה לעונים.

ROVER=~~

פורסם

פרוטאין זה בעצם החלבונים שכולם מדברים עלהם כאן.

יש הרבה סוגים.

תקרא באינטרנט יש הרבה מידע על זה.

ובקשר לבדיקת אחוזי משקל, בכל חדר כושר יש משקל מיוחד לבדיקת אחוזי שומן.

אני בשיא האימונים, הייתי על סביבות 10 אחוז שומן, אבל לצערי עזבתי בגלל לימודים ולא הספקתי להמשיך התוכנית (כדי להעלות מסת שריר רצינית, צריך קודם להעלות משקל, ככה שלא ממש הסתכלתי על האחוזי שומן באותה עת).

פורסם

בנוגע למדידת אחוזי שומן.

יש מלא שיטות לעשות את זה ורובן שוות לתחת. בדיקה אמיתית במיכל מים כזה עם חשמל והכל עולה כמו אוטו קטן, ואני מעדיף אוטו קטן וכרס ענקית.

אז מה עושים?

מוצאים שיטה שהיא לא מדוייקת, אבל עקבית. המספרים שנתתי מן הסתם לא נכונים כי אני משתמש בקליפר (שזה כמו אטב כביסה גדול). זה זול, זה עושה את העבודה, וזה זמין. כאמור השיטה לא מדוייקת, אבל היא מאוד עקבית. אם אתה מודד באותה שעה ביום תחת אותם תנאים מדי שבוע, אתה תדע בדיוק מה קורה ותשנה את האימונים והתזונה שלך בהתאם. אז אולי לא היו לי 8% שומן, אולי זה היה בכלל 12. מה שבטוח - זה פחות\יותר ממה שהיה בשבוע הקודם.

מי שחושב שיוכל לשפוט על פי מה שהוא רואה במראה מבזבז את הזמן שלו. זה כמו להסתכל על דשא גדל.

בנוגע למשקלים שמודדים באמצעות זרם חשמלי. הם גם לא שווים כלום כי הפעולה שלהם תלויה בכמות המים בגוף. למי שלא מאמין, שיבדוק בבוקר ויבדוק שוב בערב. חוצמזה הם לא מודדים בכל הגוף. הזרם עולה ברגל ימין דרך המפשעה ויורד לרגל שמאל.

אמרו פה שקראטין לא גורם או כן גורם להשתנה. זה בדיוק כמו לפני.. יש אנשים שזה קורה להם, יש אנשים שלא. יש אנשים שמפסידים משקל אחרי השימוש, יש אנשים שלא.

אגב, מי שנטל קראטין ולא השתין כל היום לא שמר על עצמו כמו שצריך. בכל מקרה אמורים לשתות כמויות מים גדולות (גם מי שלא עושה כלום ויושב במשרד כל היום), בטח ובטח אם אתה צורך הרבה חלבונים. מי שיודע שקראטין גורם להשתנה תכופה, יודע את זה כי הוא לא שתה מספיק.

לבחור שמתאמן בבית. אם זה עובד בשבילך, אף אחד פה לא יכול לומר לך אחרת. זה בדיוק כמו עם מכוניות. אם אתה נוהג בקאיה ואתה מרוצה ממנה, אף אחד לא יכול לומר לך שום דבר. מצד שני, מה שעבד אצלך לעולם לא יעבוד אצלי. ניסיתי. הקאיה שלי התקלקלה.

חדר כושר, תזונה נכונה ומנוחה מספקת הם שלושה גורמים שיגרמו לכל אחד להגיע לאן שהוא רוצה. זה עובד על כולם. להתאמן בבית, עובד רק על מעטים.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
אני לא משתדל יותר מידיי אין לי זמן לזה, שיהיה לי זמן אני יקח את זה יותר רציני,

אורן גם בתמונות זה לא רציני להראות, בכול אופן בW אני מרים 25K כול צד,

ובחזה אני מרים 42.5K כול צד.

יד אחורית 20K.

שאני יסיים את הבאלגן של הלימודים שלי אני יתאמן באופן רציני יותר, אבל עדיין שום אבקות ושום כלום, רק ללכת לחדר כושר.

תמיר

אז כמו שאמרת, אתה עושה את זה בשביל הכיף, לא בשביל לגדול..

אני והבחור שהפתח את השירשור (אני מניח) עושים את זה בשביל לגדול ולראות תוצאות .. אם אתה עושה "בשביל הספורט" בכיף שיהיה לך זה מצויין ובריא. אבל כדי לגדול ברצינות עדיף אבקות. לאו דווקא גיינר, אבל אבקה תיספג מהר יותר, ופשוט יותר קל לשתות אותה מאשר לדחוף טונה ו 4 ביצים.

פורסם

^

דווקא בגלל שאבקה נספגת מהר יותר, היא לא תמיד טובה. אין לאבקות שום יתרון על פני אוכל רגיל מלבד הנוחות (לפעמים גם זה לא, כי יש כאלה מגעילים, ואולי צריכים מיקסר..). זה לא נכון לומר שבשביל להתאמן באופן רציני צריך אבקות. וזה לא כאילו אתה צריך לדחוף כמויות טונה וביצים, זה שטויות..

הגוף יכול לספוג רק כמות מסויימת של חלבון בכל פעם. יש תמיד גאונים שאוכלים רק חלבון בלי שום דבר אחר, והגוף ממיר את הכל לפחממות (מלבד ה-50 גרם האלה שהוא מסוגל לספוג, או כמה שזה לא יהיה). כן צריך לאכול יותר חלבון מבדרך כלל, אבל לא צריך לאכול יותר מדי. 30-40 אחוז מהקלוריות שאתה אוכל בכל יום צריכות לבוא מחלבון (בהנחה שאתה מנסה להעלות במשקל).

אני הייתי מתחיל ב-40/40/20 (20 זה שומן) ומתקן משם.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תוכן חדש...