Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב!!! עכשיו גם לי דפקו את האוטו ולא השאירו פרטים...

aa123
שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב אז ככה...

לפני כשעה הייתי בספריה כדי להשאיל מגזינים. כנראה ששם דפקו לי את האוטו והדלת נכנסה פנימה.

הכיוון הוא כזה: מי שהשאיל ספרים לפניי הוא דפק את האוטו. עכשיו - האם שווה לי להגיש תלונה במשטרה? הרי הם יכולים לקחת את כל הטלפונים ולחקור אחד אחד.

הרעיון שלי הוא כזה: (אין לי בושה מאף אחד) - ללכת יום ראשון\שני ופשוט לא לזוז מתחנת המשטרה עד שלא הולכים לספרייה ועושים טלפונים.. מכיוון שזמן יש לי בשפע (צבא) - נראה לי שזה מה שאעשה - פשוט אשב להם בתחנה ואהיה מטרד עד שיישבר להם ממני. (ונלך ביחד ונתחיל לחקור).

האם זה סובל התיישנות עד יום שני? (כי יש לי יום חופש ביום ראשון וממש לא בא לי לבזבז אותו)

האם הצבא חייב לשחרר אותי לצורך הגשת תלונה אזרחית? (אני יודע שאם יש לי משפט אזרחי הצבא חייב לשחרר אותי לכל מה שקשור במשפט).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם שווה לי להגיש תלונה במשטרה? הרי הם יכולים לקחת את כל הטלפונים ולחקור אחד אחד.

אל תבנה על זה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך ביטוח מקיף, ועלות התיקון גבוהה מעלות השתתפות העצמית- תפעיל ביטוח, אבל קח בחשבון שעלות הפוליסה בשנה הבאה תעלה.

אם עלות התיקון נמוכה מעלות ההשתתפות העצמית, או שיש לך ביטוח צד ג' בלבד- תקן על חשבונך.

אם תגיש תלונה במשטרה, ותדרוש מהם לבוא איתך לספרייה ולעשות טלפונים הם פשוט יתגלגלו על הרצפה מרוב צחוק. ולא רק זה- הם יקראו בקשר לכל חבריהם השוטרים בתחנה והם יבואו איתם להתגלגל מצחוק על רצפת תחנת המשטרה.

או בקיצור- תלונה לא תעזור במקרה הנ"ל. תברר אם מותקנות מצלמות אבטחה במעגל סגור על גג הספרייה או על מבנים סמוכים, אם כן יש סיכוי גבוה שתוכל לאתר את הרכב הפוגע ע"י לוחית הרישוי שלו, ורק אז להגיש תלונה במשטרה על תאונת "פגע וברח".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נגיד והמשטרה תסכים, ונגיד שמי שדפק את האוטו שלך באמת רשום בסיפרייה, ונגיד שתתקשר אליו>אתה מצפה לתשובה של:"כן, אני דפקתי לך הדלת, אני אבוא עכשיו לסיפרייה ניסגור על מחיר"?

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער לשמוע שדפקו לך את הרכב

גם לי עשו אותו דבר פשוט בשכונה בבוקר קמתי וראיתי את הדלת עם מעיכה

מה אפשר לעשות לשלוח משטרה לכול השכונה? לא זה לא יעזור לפי דעתי

תראה קודם כמה עולה לתקן את הנזק אם זה פחות מדמי השתתפות שלך

אז תתקן פרטית

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מה אתה עושה בצבא אם יש לך זמן בשפע לשבת במשטרה או ללכת לספריה להחליף ספרים. מה קרה ? הצבא עכשו הוא בהתנדבות ואם רוצים באים ואם לא רוצים אז פנויים לעיסוקים אחרים ? לא מפנים את הנערים בחברון ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה משנה מה הוא עושה בצבא?!

ועכשיו לעניין,במשטרה יש שתי אפשרויות:

היותר טובה:פשוט יתעלמו ממך.

הפחות:יצחקו עליך,יצחקו הרבה.

האמת,אני כבר רגיל. כמעט בכל חניה משאירים לי "מזכרת" על האוטו.

כנראה יש משהו בצבע האדום שעושה את זה למהנה במיוחד.. (אדום מעורר דפיקות?:roll: ).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשטרה לא תמיד מתעלמת מדברים כאלה.

לפני שבועיים בערך בעטו לי ברכב, סתם בלי סיבה.

היו לי חשודים שדיברתי עם הוריהם (ילדים בני 16), וכשראיתי שזה לא יזוז לשום מקום הגשתי תלונה.

בתלונה נתתי את שמות החשודים והסברתי למה אני חושד דווקא בהם, והם זומנו לחקירה. יום ראשון אני צריך להתקשר לחוקר כדי לשמוע ממנו איך החקירה התקדמה.

יש מקרים שיקחו אותך ברצינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שזה מה שאעשה - פשוט אשב להם בתחנה ואהיה מטרד עד שיישבר להם ממני. (ונלך ביחד ונתחיל לחקור)..

אחרי שאתה מגיש תלונה הסטטוס של התלונה הוא - "בטיפול"

לא משנה אם התלונה תילקח ברצינות או לא , כל עוד שלא מדובר בעבירה חמורה אל תצפה מהם שיוציאו את זכוכית המגדלת כל כך מהר.

לצערנו יש אפילו דברים חמורים יותר מדפיקות חנייה שלא מטופלים במהירות כזו.

..

GOT סחוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הסיפרייה נמצאת ליד בית-קפה או עסקים אחרים או סתם חנייה? אם כן, מאד ייתכן שסתם מישהוא שבא לחנות, בלי קשר לסיפרייה, הוא הפושע. במקרה הטוב אתה צודק וזה מישהוא מהסיפרייה, במקרה הרע תוכל לצמצם את החשודים ל"כל מדינת ישראל מינוס כל מי שהיה בסיפרייה באותו יום". אני נוטה להסכים עם סטיו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צר לי לאכזב אותך, טך לא נראה לי שלמשטרת ישראל או לציבור יש עיניין בדבר.

גם אם תגיש תלונה התיק יסגר "מחוסר עיניין הציבור".

שיהיה בהצלחה

"ברוך הבא למועדון..."

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשטרה לא תמיד מתעלמת מדברים כאלה.

לפני שבועיים בערך בעטו לי ברכב, סתם בלי סיבה.

היו לי חשודים שדיברתי עם הוריהם (ילדים בני 16), וכשראיתי שזה לא יזוז לשום מקום הגשתי תלונה.

בתלונה נתתי את שמות החשודים והסברתי למה אני חושד דווקא בהם, והם זומנו לחקירה. יום ראשון אני צריך להתקשר לחוקר כדי לשמוע ממנו איך החקירה התקדמה.

יש מקרים שיקחו אותך ברצינות.

משפט המפתח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם.

מה שמבעס זה שתמיד אני מקפיד להחנות את הרכב לא בחניות שבהן יכולים לפתוח עליי דלתות, אלא מסתובב עשרים דקות (=> מפספס את האוטובוס => מאחר לבסיס\וואטאבר) עד שאני מוצא מקום פינתי \ צמוד למדרכה, ודווקא עכשיו זה קרה - במגרש חנייה ענקי שהיו בו 4 מכוניות.

כנראה שהנזק לא יתוקן. יש דברים יותר חשובים לתעל אליהם את הכסף. (שאין בשפע :().

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...