Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מתחילה ב''מה אני רוצה''? אז אני לא יודע מה אני רוצה... כל הצעה והייחוד שבה והחסרונות שבה נראה אולי תעזרו לי?!

אז האפשרויות

א. פיאט טיפו מנוע 1.6 (אני הייתי הולך על דגם עם חלונות חשמל ב 4 דלתות וכו'... בעד נוחות)

הבנתי שהרכב נוח, יחסית מרווח, לא זולל דלק, אמין יחסית (תלוי בידיים)

ניתן למצוא יד נמוכה וקילומטראז' נמוך.

ב. סקודה פליסיה מנוע 1.6 של VW אמין שמורכב בעוד רכבים... שנתון גבוה, ידיים נמוכות לרוב וקילומטראז' בינוני +(יחסית לשנתון)

בפנים נוחות בינונית ומרווח בצורה בינונית.

ג. פורד פיאסטה דו שני 2 דלתות, לרוב ידיים 5-6 ועוד צריך למצוא אחת עם מנוע 1.4 ולא 1.3

לרוב הרכב עובר אצל צעירים ומגיעות איתו בחבילה הרבה מדבקות ''ריגר'' (זה כבר סתם)

חסכוני, אמין (אבל אי אפשר לדעת עד כמה אחרי 6 ידיים שמתוכן 4 הם צעירים)

ד. הדובדבן שבקצפת שהכי התעמקתי לגביו וביררתי בפורום המתאים, אלפא 33 1.7 16V יש מחלוקת לגבי האמינות של האלפות , ביררתי לגבי האמינות בפורום אלפה וסה''כ אמרו שם שאפשרי לתחזק ושאנשים נוטים לעשות ממנו משהו שהוא לא... סה''כ צריך לתחזק בצורה תואמת את הרכב...

אלה ארבעת הרכבים... קצת קשה לי להחליט מה הכי כדאי...

אלפא 33 מראה ספורטיבי + מנוע חזק

פורד פיאסטה מראה חמוד 2 דלתות מתאים לצעיר

פיאט טיפו שיש לה נוחות לא ראה וסחיבה טובה

סקודה, חדשנות? אמממ לא הייתי אומר אבל שנתון גבוה ואמינות גרמנית כן

אני בטוח שלא תוכלו לעזור לי לבחור אבל תעזרו לי לשלול ולצמצם את הרשימה.

תודה מראש

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הטיפו והפליסיה הן דומות ב"סוג" - קומפקטיות 1.6 ידניות שאין להן שוק טוב רק בגלל סטיגמות. יהיה לך יותר קל למצוא טיפו ולדעתי החלפים שלה יותר זולים.

את הפיאסטה אני לא הייתי לוקח - חוץ מאמינות אין בה כלום.

האלפא 33 - קודם כל תמצא אחת במצב נורמלי, אח"כ תביא בחשבון שהאחזקה שלה יקרה יותר והיא לא הרבה יותר מהנה לנהיגה מהטיפו.

מכל זה אתה מבין שאני הייתי בוחר בטיפו, ואולי דווקא טיפו 1.4 הפשוטה יותר שבה פחות גאדג'טים חשמלים שנוטים להתפגר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ואיך מבחינת הכוח?

הבנתי שאין על האלפא מהרשימה שנתתי...

איך הטיפו 1.6? לעומת האלפא 1.7?

דגם 1.4 לא הייתי לוקח גם בגלל המנוע ה''חלש'' ואנחנו בכל זאת במאה ה 21 והג'ג'טים הם חלק מחיי היום יום (לא נכתב בזלזול אלה אם אני קונה רכב אני הייתי רוצה שיהיה כמה שיותר מודרני מבחינת פנים הרכב זה הכל)

תודה רבה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הכי כדאי שתרד מכל ארבעת הגורטאות הלא אמינות האלה...מי הביא לך את הרעיון הגרוע הזה של לבזבז את מיטב כספך על רכבים כאלה....

בהצלחה

פורסם
הכי כדאי שתרד מכל ארבעת הגורטאות הלא אמינות האלה...מי הביא לך את הרעיון הגרוע הזה של לבזבז את מיטב כספך על רכבים כאלה....

בהצלחה

עוד פעם אנשים בלי רישיון מגיבים פה..............................

עוד שומאכר עם פרארי.

פורסם

בהצלחה

סבבה אני רץ לקנות dl

אני אוהב תגובות עם פירוט... זה שאתה אומר לי שהן לא אמינות ואללה?תוכיח... תן פירוט מה לא אמין בהן... היה לך את ארבעתן?!

אגב זה מה שנאמר על האלפא מבעלי נסיון אישיhttp://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=731

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בהצלחה

זה סוג התגובות שאני הכי שונא מפורום הזה. פשוט מעצבנות ואם כבר אז למה תסביר את עצמך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
סבבה אני רץ לקנות dl

אני אוהב תגובות עם פירוט... זה שאתה אומר לי שהן לא אמינות ואללה?תוכיח... תן פירוט מה לא אמין בהן... היה לך את ארבעתן?!

אגב זה מה שנאמר על האלפא מבעלי נסיון אישיhttp://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=731

אז אני מניח שירדת ממנה. אחזקת רכב כזה לא מתאימה בכלל לילד בן 17.

אני במקומך הייתי מחפש רכב כמה שיותר אמין. לא קשה למצוא פיאסטה שנרכשה ע"י זוג מבוגר ובקושי ראתה כביש.

פורסם
הטיפו והפליסיה הן דומות ב"סוג" - קומפקטיות 1.6 ידניות שאין להן שוק טוב רק בגלל סטיגמות. יהיה לך יותר קל למצוא טיפו ולדעתי החלפים שלה יותר זולים.

את הפיאסטה אני לא הייתי לוקח - חוץ מאמינות אין בה כלום.

האלפא 33 - קודם כל תמצא אחת במצב נורמלי, אח"כ תביא בחשבון שהאחזקה שלה יקרה יותר והיא לא הרבה יותר מהנה לנהיגה מהטיפו.

מכל זה אתה מבין שאני הייתי בוחר בטיפו, ואולי דווקא טיפו 1.4 הפשוטה יותר שבה פחות גאדג'טים חשמלים שנוטים להתפגר.

לחבר לעבודה היתה טיפו 1.4 שמורה להפליא יד ראשונה - האוטו לא הפסיק להתקע לו - עד שהוא הרים ידיים ולקח קורולה מהחברה.

למרות שאין כלום בפיאסטה חוץ מאמינות ופשטות - לא הייתי פוסל אותה על הספק, במיוחד אם הפרוטה אינה מצויה בכיסו של השואל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit על סמך טיפו בודדה אי אפשר לבנות רושם על כל הטיפואים... יש ויש... אולי פשוט בעיה שלט טופלה...

alone2 לא ירדתי מ 33, הסבירות שמשהו ידפק בה אומנם יותר גבוה אבל הכל תלוי ברמת הטיפול ברכב לא? כן! על הנאה משלמים והיא בטוח מהנה יותר מכל השאר

ופיאסטה 2 דלתות מזוג מבוגר? קצת קשה למצוא אני חושב...

גל1 אם הרכב קטן בגודל של פיאסטה, סקסו, 106 ועוד אז רק 2 דלתות... משהו שאני לא אוותר עליו! ואין מה לדבר על 106 2 דלתות... לא תודה...

205 TOP XRI בהחלט באה בחשבון...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מניסיון של חברים עם פיאט טמפרה (רכב ממש דומה אפשר לומר אותו אוטו).

אני לא סתם אומר אני מכיר את הרכבים שלהם טוב מאוד ולכן כל ההודעות לאחר הודעתי שיגידו ניסיון אישי ולא ניסיון חברים או ששמעתי ממישהו חדל

הסיבה היחידה שאני כותב כרגע היא מפני שאני מכיר את הרכבים כבר כמה שנים ויודע מה עושים איתם ומה מקבלים בתמורה.

אם שומרים עליה ומוצאים אחת במצב טוב ומטופלת אצל בעלים קודמים כמו שצריך זה יהיה אחלה רכב.

הטמפרה כבדה מהטיפו בשל גודלה אך ה1.6 עושה את העבודה טוב מאוד לכן בטיפו לא צריכה להיות בעית סחיבה

גם הרכב נראה טוב יחסית והוא מרווח.

מכל הרכבים הללו הייתי לוקח טיפו.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בעצם הטיפו שווה יחסית ל 33 ''אם מוצאים אחת במצב טוב שטיפלו בה בצורה טובה'' זה נכון לגבי 2 הרכבים אך מבחינת הביצועים עדיף את ה 33

מה לגבי פיאסטה עם פליסיה ועם טיפו (פיאסטה 2 דלתות 1.4)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...