טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,195 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. כידוע, ביומיים האחרונים היה אובך כבד מאד. אני אישית נסעתי היום בבוקר לירושלים (טיול של 160 ק"מ), היה אובך כבד מאד בבוקר, והפילטר אויר עבד קשה. יש לי באוטו פילטר מקורי. האם כדאי לנקות אותו עקב כך או שזה לא קריטי? האם בכלל "בריא" לנקות פילטר אויר? אם כן, אז ע"י לחץ אויר שיוזרם נגד כיוון זרימת האויר למנוע, או שאפשר גם מהצד השני? תודה לעונים, יובל.
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סמתי ברכב שלי לא מזמן פילטר אוויר פתוח.... ברכב מסוג יונדאי קופה שנת 98....עכשיו אמרו לי שהפילטר פוגע במנוע וריציתי לדעת האם זה נכון???? או שזה לא רציני ואפשרי להשאיר אותו.... (מצתער עם זו נשמעת שאלה טיפשית, פשוט אני לא מבין כל כך בדברים הללו, אבל הם כן מענינים אותי אז... )
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור לי למצוא? אני לא מצליח למצוא בדיוק איזה ZC זה למרות שהסתכלתי איפה שהסבירו לי (בהונדה סיויק DX שלנו) אבל אני דיי בטוח שאם אני אראה טבלה שבה יש את האפשרויות השונות של ה ZC אני אדע מה נכון (כמו הטבלאות אם ההשוואות מנועים בפארקרס). חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.. מישהו מכיר אתר אמריקאי כמו פארקרס? תודה!
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
1. פנס אחד סדוק. איך לדעתכם אני יכול למצוא תחליף? רק לפנס עצמו או אפילו רק עדשה..? 2. איתותים - בסוד TI פנסי האיתות יושבים בטמבון.. למישהו עולה בראש איזה רכב עם פנסי איתות ממש קטנים שאני אוכל לתקוע אותם בטמבון?? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם אז ככה קניתי איביזה שנת 94 מנוע 1600 לפני שאני אכניס את הרכב לטיפול במוסך, אני רוצה לבין וללמוד מה זה כל דבר מתחת למכסה המנוע, שמות של המערכות מיקומם המדוייק - עדיף תמונות ותפקידן כמובן. למשל פילטר אויר שדיברו עליו לפני כמה דקות, היכן בדיוק הוא נמצא. מקווה שתעזרו.תודה.
הודעה אחרונה מאת zigi, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני חדש בפורום, ושמחתי מאוד לגלות שיש פורום כזה מקצועי בתחום. יש לי די הרבה מה לתרום, ברשותי סובארו DL שנת 84 יד ראשונה !! ובמשך השנים למדתי עליה די הרבה... היו לי גם שתי פז'ו 205 (אחת '89 מנוע קרבורטור 1400 והשניה FOREVER) - אלו שתי המכוניות שהכי אהבתי עד כה. כרגע יש לי סיטרואן קסנטיה מנוע 2000CC עם 8 שסתומים שנת 96. האם מישהו מכיר את הנושא ויכול לתרום למשל לגבי החלפת בומבות? יש לי שני ספרים לקסנטיה, האחד של HAYNES והשני של PETER RUSSEK ורוצה עוד עצות לפני שאני עושה נזק.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם, יש לי שאלה. היום אני מגיע הביתה ואחרי נסיעה די ארוכה ורגוע ביותר , מגיע לשכונה, שקט! אני שם את האוטו בצד עוזב את המצמד והופ מופיע רעש מכיוון התיבה או המנוע. רעש מתכתי בחלקים קטנים - אני אפילו לא יודע איך להסביר את זה. לוחץ את דוושת המצמד עוד פעם אין רעש, עוזב יש רעש. מה זה? הרעש לא מציק וכמעט לא נשמע, אבל היה כל כך שקט בחוץ ששמעתי אותו. תודה.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
בעיות ב306
מאת רועי.א- 1 תגובות
- 868 צפיות
שלום לכולם-אני חדש פה.... אבל אני עוקב באדיקות על ההודעות כחודשיים-אתם תותחים ובמיוחד איציק! . יש לי בעיה ב306-לפני 5 חודשים בערך היה לי רעשי נקישות בנסיעה לאחור בלבד בזמן האחרון יש מין חריקה מוזרה בנסיעה לאחור בגלגל השמאלי-ציריות ימין ושמאל הוחלפו לפני כ80,000 ק"מ... מה יכולה להיות הבעיה? תודה
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלנו את האוטו באופן זמני, שוקלים להשאיר אותו. מה דעתכם? חשוב לציין - 76,000 ק"מ! שמור טוב, יד שניה. תודה על התשובות.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי פיאסטה ובזמן האחרון קשה להכניס להילוך ראשון צריך להכניס לשני ואז לראשון וגם להוריד מהילוך שלישי ל שני לפעמיים קצת בעייתי שמן גיר לא הוחלך לפי דעתי לפחות שנתיים האם נראה לכם שהחלפת שמו גיר תעזור
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי סיאט איביזה 1.6 שנת 95 שעשתה 130K ק"מ. האם כדאי לי לעשות לה טיפול עם K44 ואם כן באיזו דרך? האם במיכל הדלק או שעדיף לעשות אינפוזיה? העניין דחוף ביותר!!! ותודה לכולם * ברוך הבא לפורום אבל גם חדשים צריכים לכתוב כותרות שפויות. הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כן.. מחיפוש מוצרים חדשים בחנות עם ציוד לדיג'ייס, קלאבינג וכדומה מצאתי את המוצר הבא: נראה לי שמהציור זה דיי מובן מה המוצר הזה בדיוק עושה. מה אתם אומרים? "הדבר הבא" אחרי הנורות על השפריצרים של האוטו? אשמח לשמוע עדויות לאנשים שראו את זה כבר בארץ כי אני עוד לא ראיתי.. גם נראה לי שזה עוד יותר לא חוקי מהלהיט הקודם עם השפריצרים. ולסיום לינק להזמנת המוצר ופרטים נוספים למעוניינים להפוך את זה לטרנד המוני: http://www.htfr.com/images/products/BMR103952.jpg
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 2 תגובות
- 836 צפיות
והיכן עוסים זאת?
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
The VTR Chronicles continues נתחיל מהסוף: היום, בשי החום נסעתי לי לתומי מראשון לתל אביב דרך כל הפקקים... מחוג החום הגיע ל4/5 ונשאר שם קבוע כאשר המאוורר עובד על מהירות גבוהה - ועז חשבתי מה היה קורה לו לא טיפלתי בתרמוסטט וברדיאטור לפני כמה שבועות עכשיו נחזור להתחלה: שלב אחרי שלב אני מביא את הVTR למצב הראוי. לפני כשנה הבעלים הקודם (לפני ערן ) שלה הצליח לשבור אחד הברגים בחיבורי שטאנגות של מוט הילוכים...התקלה טופלה במרום צמרת... כשקניתי את הרכב, שמתי לב לנקישת במוט בהכנסה לחמישי ורוורס...לא מפריע אבל מעצבן...נכנסתי למרום צמרת וביקשתי בדיקה...(טוב, דיברתי עם מישהו בינתיים לגבי היחס ה"אישי" במוסך זה...) דני חייך (לכל מי שמכיר אותו - ) ביקש מאחד הבוחנים לב…
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תופעה מוזרה. בזמן האחרון שאני מפעיל את המזגן באוטו בהתחלה לא קורה כלום אבל ברגע שאני נותן לחיצה על הגז הוא משמיע מין צליל חריקה כזה כמו רצועת גומי משהו מצמרר . יש לכם מושג מה זה יכול להיות? יש לציין שאחרי מס' פעמים בהן לוחצים הרעש נעלם.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני יודע שכבר דננו כאן על מוצרי ניקוי לרכב אבל אני אנסה להיות יותר ספציפי. אני עומד לרחוץ את הרכב שלי בפעם הראשונה. אז לשאלות: ניקוי פנימי- 1. באמת איזה מוצרים עדיפים יעקובי או STP. 2. הזכרתם פה את הפרסי שמוכר במחירם זולים יותר, יש למשהו כתובת מדויקת יותר? איפה אפשר למצוא אותו? ניקוי חיצוני � 1. האים כדאי להשתמש בשמפו לרכב לרחיצה? 2. אם כן, איזה שמפו לרכב מומלץ? 3. האים יש לכם המלצה לשמפו שמתאים גם לרחיצת גג ברזנט? ניקוי ושמירה על גג ברזנט � 1. באיזה חומר מומלץ להשתמש לשמירת הגג? 2. האים כדאי להשתמש בחומר של STP ? ניקוי ג'נטים וחלקי ניקל � 1. האים יש מוצרים מיוחדים לניקוי חלקי ניקל וג'נטים? 2. אם כן אלו מומלצים? בעבר הציעו …
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 0 תגובות
- 886 צפיות
הבעיה להשיג את הדגם הספציפי הוא הרגל האמצעית (מבין ה-5) שנקראת 87b ולא 87 a כמו שיש לכולם (המיתוג שונה), חיפשתי אצל מס' חשמלאים, חנות ח"ח לרכב באזור כפ"ס. למישהו יש מושג למי ניתן להתקשר, ע"מ לרכוש את הRELAY הזה. דרך אגב בחנות ח"ח , המוכר התקשר ישירות לספק שלו וגם לו לא היה. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת pmy, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי BX 1.9 שנת 92 אוטומטית. האם מישהו יודע מה צריכת הדלק הממוצעת שלה? עירוני / בינעירוני. היא פשוט שתיינית , עושה 1:7!!!
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברכבי BX יש נוזל הידרופנאומטי LMH ירוק וכמובן נוזל קירור ירוק. היתה נזילה של נוזל ירוק במוסך טרם בדיקה בליפט העריכו שמדובר בנוזל הידראולי ונכנסו להחלפה ורענון של המערכת ההידראולית (בומבות צינורות שמן) במקביל איתרושבר במתלה /תושבת מנוע ובולם קדמי לאחר 48 שעות במוסך ו4000שח הוצאתי את הרכב נסעתי שני קמ עד הביית וגיליתי שאותה נזילה עדיין קיימת! חזרתי כועס למוסך שם הסבירו לי שזו לא נזילת שמן אלה נזילת נוזל קרור וצריך להחליף משאבת מיים. טוב על הנזילה הזו נכנסתי למוסך.... מה אני עושה. המוסך טעה בזיהוי התקלה שיפצ דברים שהיו ישנים אבל עבדו ואני בטמטומי (עד שנפל לי האסימון ) מאשר ומשלם! מה אני עושה מחר בבוקר ..? הרכב במוסך. בתודה
הודעה אחרונה מאת Ori, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הפנטו שלנו צריכה שיפוץ גיר. הילוך שלישי קופץ החוצה להנאתו, והילוך שני חורק אם לא מכניסים את ההילוך מאוד מאוד לאט ובעדינות. יש למישהו מקום מומלץ לשיפוץ הגיר? תודה, גיא
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. רציתי לשאול מה המשמעות של הרעידות של האוטו כאשר אני משחרר את הרגל מעל דוושת הגז והאם זה תקין? הרעידות מתרחשות גם במהירות של 25-30 בהילוך שני ולא רק בהילוך ראשון במהירויות נמוכות. המכונית היא איביזה 88 1,500. תודה. נועם.
הודעה אחרונה מאת NoamSP, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לדעת אם ההבדל בין הפונטו 60 כ"ס ל75 הוא עניין של מחשב ניהול מנוע שונה או שהחזקה מהשתיים היא בעלת 16 שסתומים .... כי אם כן אז אני יכול להחליף לאוטו של אמא שלי את המחשב למחשב של 75 כ"ס ובככך להוסיף למנוע העוד 15 כ"ס ללא מאמץ.... אז אם תוכלו תענו ובבקשה רק מי שמבין ויודע...
הודעה אחרונה מאת Noybee, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוטו שלי היה במוסך (הולחפה ציריה ורצועת אלטרנטור) ומאז הנסיעה לא ממש חלקה במהירות 100, אין בעיה של סחיבה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחוטי ההצתה , אבל כשראיתי שהם לא ממש גמורים חיפשתי משהו אחר וראיתי שחסרה צינורית ואקום שמתחברת לקרבורטור (יש כמה כאלה) אני ממש רואה את הקצוות שעליהם היתה מחוברת הצינורית (כנראה נפלה כשהוחלפה הרצועה), שאלתי, לפני שאני משלים אותה: האם מישהו יודע מה תפקידן של הצינוריות (חוץ מזו של המגבר טורים למזגן)? האם יש קשר בין התופעה לצינורית? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pmy, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום היייתי באזור תעשיה ושמתי לב שפגושים שוכבים להם בכל פינה ליד פח זבל או מוסך פחחות , עלה לי הרעיון לקחת פגוש נגיד קידמי לחתוך פס בחלק התחתון בדיוק במקום שהוא מתקפל למטה נגיד 10 ס"מ, וחבר אותו הפוך כלומר אם הצד החתוך למטה, והינה לכם ספויילר כנ"ל גם מאחורה. ותחשבו על זה
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , מי יכול בבקשה להסביר ( עדיף עם תמונה ) איפה בדיוק נמצא החלק ומה בדיוק הוא עושה . 1. משולשים , תחתונים ועליונים , אופן פעולתם והשפעתם. 2. מנוע צעדים ( אני יודע מה הוא עושה ) , איפה בדיוק הוא יושב . 3. בראלי , איפה נמצאים ( עדיף בתמונות ) רוב החיישנים ( באזור סעפת היניקה) . תודה מראש , אלי , משלים את החורים בהשכלתו .
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 5 תגובות
- 17.2 אלף צפיות
שלום, אז ככה - יש לי נזילת שמן של מערכת ההגה ככל הנראה מאיפשהו על המוט שמחבר את מערכת ההיגוי לגלגלים (משם נראה השמן שנשפך) (שאני אומר נשפך זה בקצב מהיר מאד- שיוצר שלוליות - לא נזילה קלה) כמה זה אמור לעלות
הודעה אחרונה מאת micam, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב, דבר ראשון אני אודה לכל הדוחפים שהביאוני עד הלום... טלאור, ליביו, אורן, והירידה בכפר סבא. ועכשיו, אני צריך לקנות מצבר. האם מישהו מכיר מקום שמוכר מצברים בזול? לא עקרוני איזו חברה, כל עוד יש אחריות של 20 חודש (מה שנהוג אצל רוב היצרנים). המצבר הוא 56 אמפר רחב (של מכוניות אירופאיות). תודה, יובל.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
בעיה בדיסקבוטר
מאת asaf41- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הוצאתי הדיסקבוטר בשביל לנקות אותו.. וכשהחזרתי אותו אני לא בטוח ששמתי אותו כמו שהוא היה קודם.. חשוב שיהיה באותה צורה ? כלומר אם הוא יהיה בכיוון שונה זה יגרום לבעיה? נ.ב. לאחר שהחזרתי אותו יש לי בעיות בהצתה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכם, ברצוני לרכוש מצבר חדש לרכב. הגודל המקורי 44 אמפר שעה וזרם התנעה 210 . אני רוצה חזק יותר. 56 או 60 אמפר שעה חזק מידי ? יכול להגרם נזק ? המלצות על חברות ? טודור, וולטה שווים ? תודה. >> כנסו למצברים לרכב >>
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ביצעתי לפני כשבוע רוורס שלא הסתיים כמו שצריך ונכנסתי בבטונדה.. בכל אופן נשמע גדול אבל זה ממש לא היה כזה גדול המכה יצאה בערך בגודל של תפוז (הקוטר..) בכל אופן מה שהיה הוא שהמכה היתה בין הטמבון לכנף השמאלית בפיאט פונטו HGT צהובה... טוב נו אלה החיים והולכים לתקן... הלכתי לתקן עשו פחחות יפה אבל צבע.. אוייי הצבע.. איזה בושות עשו . מה שקרה הוא כנראה השתמשו במברשת אויר "החפרים" ומה שנוצר הוא בועות.. עכשיו הצבע הוא זהה (אי אפשר לטעות ע"י מחשב) בכל אופן מה שקרה הוא שכל הכנף השמאלית היתה צריכה להיצבע... זאת אומרת עד לדלת (2 דלתות ברכב) בכל אופן הם צבעו אבל נוצר מצב של בועות כאלו על כל הצביעה.. וזה לא הסוף! כמובן שהיה צורך לצבוע את הטמבון מאחר והוא נשרט.. לא קריטי .. צבעו וגם…
הודעה אחרונה מאת joker2k,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 521 אורחים (הצג רשימה מלאה)