Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי היה במוסך (הולחפה ציריה ורצועת אלטרנטור) ומאז הנסיעה לא ממש חלקה במהירות 100, אין בעיה של סחיבה.

בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחוטי ההצתה , אבל כשראיתי שהם לא ממש גמורים חיפשתי משהו אחר וראיתי שחסרה צינורית ואקום שמתחברת לקרבורטור (יש כמה כאלה) אני ממש רואה את הקצוות שעליהם היתה מחוברת הצינורית (כנראה נפלה כשהוחלפה הרצועה), שאלתי, לפני שאני משלים אותה:

האם מישהו יודע מה תפקידן של הצינוריות (חוץ מזו של המגבר טורים למזגן)?

האם יש קשר בין התופעה לצינורית?

תודה מראש :wink:

פורסם
האוטו שלי היה במוסך (הולחפה ציריה ורצועת אלטרנטור) ומאז הנסיעה לא ממש חלקה במהירות 100, אין בעיה של סחיבה.

בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחוטי ההצתה , אבל כשראיתי שהם לא ממש גמורים חיפשתי משהו אחר וראיתי שחסרה צינורית ואקום שמתחברת לקרבורטור (יש כמה כאלה) אני ממש רואה את הקצוות שעליהם היתה מחוברת הצינורית (כנראה נפלה כשהוחלפה הרצועה), שאלתי, לפני שאני משלים אותה:

האם מישהו יודע מה תפקידן של הצינוריות (חוץ מזו של המגבר טורים למזגן)?

האם יש קשר בין התופעה לצינורית?

תודה מראש :wink:

האם הצינורית היא בין הקרבורטור למפלג ? איזה רכב מדובר?

פורסם

לא מדובר בצינורית הזאת....(אבל מה תפקידה של זאת?)

היא מתחברת לקרבורטור מהצד השני (בחיבור לקרבוטור של כל הצינורית ישנו רכיב טבעתי עגול (משיהו יודע מה זה) - ובזה החסר הוא הקטן ביותר מבין כולם), הצד השני הוא הרכיב שממנו יוצאת צינורית נוספת שהולכת למגבר טורים (אני חושב).

עכשיו בנסיעה נוספת ,באמת הרגשתי שהסחיבה , במיוחד בתאוצה , ירדה והאוטו מאיץ (כאשר מדובר בגסטי) במקוטע כזה.

THANX

פורסם
לא מדובר בצינורית הזאת....(אבל מה תפקידה של זאת?)

היא מתחברת לקרבורטור מהצד השני (בחיבור לקרבוטור של כל הצינורית ישנו רכיב טבעתי עגול (משיהו יודע מה זה) - ובזה החסר הוא הקטן ביותר מבין כולם), הצד השני הוא הרכיב שממנו יוצאת צינורית נוספת שהולכת למגבר טורים (אני חושב).

עכשיו בנסיעה נוספת ,באמת הרגשתי שהסחיבה , במיוחד בתאוצה , ירדה והאוטו מאיץ (כאשר מדובר בגסטי) במקוטע כזה.

THANX

הצינורית בין הקרבורטור למפלג אמורה לתת קידום הצתה בעזרת הואקום , ובכך לעזור לאוטו להאיץ טוב יותר (הצתה מוקדמת + הרבה דלק = יותר כח בפעימת העבודה כשהכל מכוון כמו שצריך).

הרכיב הטבעתי ,אם הבנתי אותך נכון - מיועד למנוע מהצינורית לברוח ממקומה , אני לא אכנס איתך לכל מיני תיאורים אינטימיים על חיי הרבייה של כלבים ,אבל תדמיין לבד איך זה עובד :wink:

לא הצלחתי להבין באיזו צינורית מדובר... :oops:

פורסם

חיפשתי בספר רכב אין ממש תמונה ברורה ,זה רק מחזק את הצורך במצלמה דיגטלית (-:

בכל מקרה, מחר אקנה את הצינורית, ובהזדמנות אצרף תמונה של החלק שהתכוונתי אליו , כי לפי התיאור שלך והדמיון שלי , אנחנו לא מתכוונים לאותו דבר.

ותודה על ההסבר תפקיד הוואקום במפלג - בהחלט חידשת לי :wink:

• תוכן חדש...