Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

The VTR Chronicles continues

נתחיל מהסוף: היום, בשי החום נסעתי לי לתומי מראשון לתל אביב דרך כל הפקקים...

מחוג החום הגיע ל4/5 ונשאר שם קבוע כאשר המאוורר עובד על מהירות גבוהה - ועז חשבתי מה היה קורה לו לא טיפלתי בתרמוסטט וברדיאטור לפני כמה שבועות :)

עכשיו נחזור להתחלה: שלב אחרי שלב אני מביא את הVTR למצב הראוי. לפני כשנה הבעלים הקודם (לפני ערן :) ) שלה הצליח לשבור אחד הברגים בחיבורי שטאנגות של מוט הילוכים...התקלה טופלה במרום צמרת...

כשקניתי את הרכב, שמתי לב לנקישת במוט בהכנסה לחמישי ורוורס...לא מפריע אבל מעצבן...נכנסתי למרום צמרת וביקשתי בדיקה...(טוב, דיברתי עם מישהו בינתיים לגבי היחס ה"אישי" במוסך זה...)

דני חייך (לכל מי שמכיר אותו - :!::!::!::!::!: ) ביקש מאחד הבוחנים לבדיק את הרכב...תכליס, תוך חצי שעה: נמצא שפילטר אוויר לא היה מורכב במקום שלו (יש פין מלמטה שלא הוכנס למקומו בטיפול האחרון בליטל וגרם לחיכוך של החוטים וכו), מנגנון העברת הילוכים נבדק ונמצא שהבורג שהוחלף לפני יותר משנה ערוך מדי - הוחלף במיידי...

אה, ולא הייתי צריך להזכיר למכונאי להוציא את התושבות של הליפט בגלל החצאיות - הוא ידע לבד...שלא לדבר על מוסך מסודר ומכונאי (מייק - לצערי הבנתי שהוא עוזב בסופה"ש הזה :( ) מיקצועי ובעל ידע ולא רק נסיון.

בסופו של דבר, הרכב טופל, ללא תמורה (לקיחת אחריות על טעות שנעשתה לפני שנה - לא רע :) )...והכי חשוב - היחס כלפיי בתור לקוח היה טוב בהרבה מאשר בשני ביקורים קודמים...קיבלתי הסבר מלא, בדברי ודני עפילו חייך ולא זילזל בדברי :)

...למחרת הטיפול חזרתי למ"צ פעם נוספת - פתאום איבדתי את הסרק...סל"ד ירד על מתחת ל500 והמנוע היה נכבה כל עזיבת גז...הייתי 300 מטר מהמוסך, אז ישר נכנסתי תרוד במחשבות על מנועי צעדים וחיישני מהירות...

היחס של מרום צמרת לא השתנה :) דני חייך, הרכב חובר למחשב, אותרה תקלה בחיבור של פוטנציומטר מצערת...החיבור טופל תוך 2 דקות...שוב, קיבלתי הסבר מלא, המלצות לעתיד וכו' וכו'...

כך שנראה לי שמצאתי לי מוסך :)

P.

פורסם

P - אתה מתכוון למרום צמרת בבני ברק? ליד המגרש (מחסן) של חברת כלל ביטוח?

דרך אגב שלחתי לך ה"פ ולא חזרת אליי האם זה כבר לא אקטואלי?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בדיוק. מרום צמרת בב"ב ליד מ.מ.מ., כלל ביטוח וכו'

לגבי המזגניסת - תודה, אבל הבחור כבר טיפל אצל איזה חאפר בבת ים :)

P.

פורסם

בדיוק. מרום צמרת בב"ב ליד מ.מ.מ., כלל ביטוח וכו'

לגבי המזגניסת - תודה, אבל הבחור כבר טיפל אצל איזה חאפר בבת ים :)

P.

אני רוצה לציין לטובה את יוסי הפחח שתיקן לי תאונה.

הבחור קצת חפיפנית אבל ברגע שהוא ראה שאני קרציה וסופר פדאנט הוא נתן מעצמו 100%, ועל כך אני מכבד אותו.

בקשר למוסך אני לא בטוח שהייתי רוצה לבלות שם ולו בגלל שה"קטנה" הייתה בניתוח פלסטי היסתובבתי במוסך ולא מי יודע מה התרשמתי לטובה.

בכל מקרה אני מקווה שתיהיה מרוצה ותודיע על מחירים.

דרך אגב מתי טיימינג? אני כבר מעכשיו מחפש לי מוסך מורשה. (יש עוד 25K עד לטיימינג, אבל אתה יודע P אני אוהב להיות בראש שקט)

נ.ב עם אתה מגיע ביום שישי למפגש תזכיר לספר לך על המזגניסט.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תיכף תספרו שמאיר נהיה גמד, ושבגיהנום אין שוק לארטיקים....

2 אפשרויות:

או שדני צריך כסף לעוד מירוץ בקפריסין והתחיל לפתח תודעת שירות (זמנית לפחות)

או שחייזרים השתלטו לו על המוסך ואחד מהם רק נראה כמוהו...

מעבר לכל זה, אני למוסך שמאלתר ברגים לא חוזר. (נקודה, סימן קריאה ושוב - נקודה :!:) מי שמחפף ברגים לידית הילוכים גם יחסוך על שמן מנוע נורמאלי וכו'...

HFturbo

פורסם
תיכף תספרו שמאיר נהיה גמד, ושבגיהנום אין שוק לארטיקים....

2 אפשרויות:

או שדני צריך כסף לעוד מירוץ בקפריסין והתחיל לפתח תודעת שירות (זמנית לפחות)

או שחייזרים השתלטו לו על המוסך ואחד מהם רק נראה כמוהו...

מעבר לכל זה, אני למוסך שמאלתר ברגים לא חוזר. (נקודה, סימן קריאה ושוב - נקודה :!:) מי שמחפף ברגים לידית הילוכים גם יחסוך על שמן מנוע נורמאלי וכו'...

איפו ראיתה שאמרתי "דני נחמד" ? :) נחמד הוא לא נהיה...אין סיכוי...חוץ מזה, אני לא מחפש מוסך נחמד...

אבל הפעם דני התנהג במיקצועיות (הקשיב עד הסוף לסיפוריי) ולא בזילזול האופייני...

לגבי הבורג - אין לי שמץ של מוסג איך הבורג הארוך יותר הגיע לאיפו שהגיע...גם במ"צ יש מכונאים פחות מוצלחים...אבל עובדה היא שהבעייה אותרה וטופלה תוך דקות ספורות ובמיקצועיות.

P.

• תוכן חדש...