טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,227 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, קמור יקרנים ברמות שקשה להאמין, למשל: פגוש אחורי, 6500 שקל לפני צבע ועבודה אני מחפש את החלקים לרכב הפרטי שלי, אודה אם משהו יכול לעזור או לתת עצה. צבע: לבן שנהב כנף קדמית שמאל כנף אחורית שמאל מכסה מנוע מכסה תא מטען פגוש אחורי חצוני פגוש קדמי חצוני גריל למכסה מנוע פנס ראשי שמאל פנס אחורי שמאל לא כל החלקים דורשים החלפה באופן מובהק אבל אני מעדיף זאת על תיקונים, אם יש חלקים בצבע אחר גם אשמח. אחרי השיפוץ אצרף תמונות של לפני ואחרי בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת K&N, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה אפשר לקנות מצבר היום (מוצ"ש) באזור ת"א? מחר בבוקר לא יהיה לי זמן להיכנס למוסך והמצבר הישן מת לגמרי(ולקח איתו גם אימובילייזר)
הודעה אחרונה מאת Mouse, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! זוכרים שהלך לי הפקום ראש בפיאסטה וסדרנו אותו אני וחבר שלי אז יש עדיין בעיה : הטוריים לא יציבים ולמה בגלל שיש לי בעיה ב-air flow meter שאני מחבר אותו המנוע מקרטע ומתכבה שאני מנתק אותו ומדליק .הטוריים עולים ויורדים ולשאלה??? למישהו קרה דבר דומה? כמה יכול לעלות לי חדש או משומש(שמעתי שזה נורא יקר)? ועם מישהו יודע עם יש מישהו שמשפץ כאלה? תודה מראש לעונים~! :
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בהמשך לבעיה של נפילת טורים וכיבו המנוע וכו.... מהשרשור הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=24392&highlight=wtf נכנסתי למוסך סוזוקי באשדוד(לא אוהב את השרות של המוסך האשקלוני ואת המנהל). לאחר בדיקת מחשב הוא אומר שצריך להחליף "חישן גלי זיזים" חלק קטנטן בגודל 5 ס"מ בערך עולה 270 ש"ח + 90 עבודה...(בורג אחד להבריג) + מע"מ 418 ש"ח!!! שלי זה נראה מטורף לגמרי...(בהזדמנות נעלה תמונה של החלק). בקיצור בנתים האוטו לא מתכבה והטורים לא נופלים.. אבל שמתי לב שבלחיצה חזקה היא לא עושה קיק אלה פשוט מעלה את המהירות, אולי זה רק תחושה,אני אבדוק את זה בבדעות מאוחר יותר, אך האם יכל לקראות מצב שבגלל זה היא לא עושה קיק ולא מורידה הילוך בליחיצה חזקה? תודה מ…
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בריכבי מותקן סאן רוף בהתקנה מקומית..... ברישוי השנתי שלי (שנערך לפני פחות מחודש) לא עשות לי "בעיות" וגם ששאלתי מה קורה עם הקטע של רישיון חדש שמפורט בו סאן רוף וכו', הם לא ידעו שמונפק בכלל רישיון חדש.....אז מה אני עושה ברישוי הבא (אפילו שזה עוד רחוק)...איך אני מוסיף לפרטי הרכב "סאן רוף" ?
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כל הסיפור התחיל לפני יומיים , כאשר סגרתי את האוטו הוא הפסיק להשמיע את צליל הסגירה . אמרתי לעצמי בסדר חפיף עדיין יש את אורות האיתות שמראים שהאוטו נסגר. עכשיו כלומר היום באתי סגרתי את האוטו ופתאום נפתחו החלונות מעצמם !! הייתי בשוק וכל פעם שאני נועל את האוטו יש שני היבהובים ומיד לאחר מכן לאחר כ-5 דקות האוטו מתחיל להבהב והוא מוריד את החלונות !! מה לעשות ???
הודעה אחרונה מאת Uzi4u2, -
רעידות בהונדה
מאת fz1- 1 תגובות
- 928 צפיות
האם מישהוא יודע ומכיר את התופעה המרגיזה של רעידות במנוע ,בזמן שעומדים ,כשההילוך האוטומטי ב-d וכל המכונית רועדת.אמרו לי שכניראה זאת בעיה של תושבות מנוע קרועות, המכונית היא הונדה סיביק 1600 מודל 91 (הונדה שפיץ)
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה- כנראה שיש בעיה בראש מנוע - אטם ראש מנוע. מה שמוזר הוא שיש נסיעות (ארוכות\קצרות) רבות שבהם לא יוצאת אפילו טיפה אחת ממיכל הקירור ולעומתם יש נסיעות (בודדות) שלאחריהן מיכל נוזל הקירור ריק לחלוטין. דוגמה לנסיעה שבה יצא כל נוזל הקירור: יצאתי מהבית (למען האמת בתחילת הנסיעה הזו מלאתי את השמן מנוע- אולי אפילו טיפטיפה מעל מה שהיה צריך) נסעתי מרחק של מספר קילומטרים בודד (חום המנוע הספיק להגיע עד לשבעים שמונים) ואז עצרתי לחכות לחבר- בשלב הזה (שמתי לב שיוצא עשן לבד מהאגזוז (החום עדין על שבעים שמונים) לחצתי על הדשווה טיפה ואני רואה טונות של עשן לבן מלווה בריח יוצא מהאגזוז- כמובן שאחרי הנסיעה הזו מיכל הנוזל קירור היה ריק לגמרי. לעומת זאת- מאז (נסעתי מספר ימים…
הודעה אחרונה מאת micam, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני נוהגת באודי A4 טורבו, גיר ידני, שנת 99'. לפני כ- 4 חודשים התחלתי לשמוע רעש כמו גרגור (גרר.... קצת מזכיר רעש של מנועי דיזל טורבו חדשים...). הרעש מופיע רק כשהאוטו קר, מעל 2200 סל"ד. בזמן סיבובי סרק - אין רעש. עושה רושם שהרעש מגיע מכיוון הממיר. האוטו סוחב רגיל וצריכת הדלק לא השתנתה. ניגשתי למוסך - ושאלתי אם יתכן שיש תקלה בממיר (לפני כ-3 שנים היה רעש מהממיר והוא הוחלף). הם אמרו שלא נראה להם, והם חושבים שזו תקלה באג'סטור האחורי של הדאבל קמשפט. בכדי להגיע לחלק הזה יש לפרק את כל המנוע. מה דעתכם - 1. לגבי סוג התקלה, 2. האם בכלל כדאי לתקן כי מנוע שפורק לא תמיד חוזר להיות מה שהיה פעם... שירה.
הודעה אחרונה מאת shira, -
מד לחץ אויר
מאת SPL- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
עד כמה זה חשוב לדעתכם להשתמש במד לחץ אויר ? מאיפה ניתן לקנות ומה המחירים בערך?
הודעה אחרונה מאת xturbo, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לחבר שלי פונטו GT. והוא מחפש בנרות אטם ראש מנוע לרכב. רוב הבעיה היא שמוסכים לא מוכנים לגעת בתיקונים ברכב זה. האם יש המלצה למוסך שמתמחה ברכב וגם זול.(כי הוא חייל) או שלמישהו יש איזה אטם שוכב בבית ורוצה למכור אותו. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת BoazG, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נשרפה המנורה (אור דרך-לא הגבוה) בחנות חלפים דרשו 35 לנורת טונגסרם. האם המחיר הגיוני לאור העובדה שהייתה נורה של חברה אחרת ב15 שח?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המצב..? רציתי שתעזרו לי כמה יעלה לי להתקין ראם אייר בצורה מקצועית ??!! ואיפה אם יש לכם מקום ? ל - 106 ראלי להתאים קיט של 106 ג'י טי איי !!?? תודה רועי ...
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם בריא למנוע אימפרזה לעבוד ללא טרמוסטט?(רגילה95)
הודעה אחרונה מאת xavix, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה צריך לעלות לי מנוע חדש של נעילה מרכזית בצד שמאל מאחור שכולל גם פירוק המנעול ושטיפתו? מדובר בסיטרואן AX שנת 96. בתודה מראש, שי
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קראתי לפני כמה זמן באיזה פורום על ניקוי מזרקים ושסתומים וראיתי שם כמה תגובות כמו למה לקנות כל מיני חומרים יקרים שאפשר לשפוך למיכל הדלק אלכוהול 97% וזה ינקה הכי טוב. האם למישהו יש מושג אם זו באמת שיטה טובה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשות הוריי מיצובישי לנסר סטיישן '91 300K לאוטו לוקח זמן להתחמם אבל בנסיעה עירונית הוא מתחמם לטמפ' הרצויה, לעומת זאת בנסיעה בכביש מהיר המחוג יורד למטה כאילו המנוע קר, 1. האם זו בעיה? 2. האם הטמפ' הנמוכה שהשמן נמצא בה במצב הזה מסוכנת או גורמת לשחיקה מוגברת? בתודה מראש Bull.
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה בוקר... היום אני קם בבוקר, מתארגן והכל, יורד במעלית, הולך בחניה, ניגש אל עבר האסקורט החביבה שלי ומה אני רואה? אידיוט אחד איבד את חוש ההתמצאות ו"גילח" אותי כשיצא מהחניה, יותר מוקדם בבוקר. התוצאה? אווירודינמיות משופרת הודות לנשירתה של המראה השמאלית (של הנהג) אין לי מושג מי זה היה לצערי ולכן שילמתי על התיקון בעצמי. להלן תמונות של המראה, תראו איזה עבודה "נקייה" המנוול עשה...
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הטורים בפורד פיאסטה 95 עדיין עולים ויורדים בדקתי במוסך והוא אומר שהוא כמעט בטח שזה ה"פלימוט"משהו כזה זה אחראי על כניסה ויציאה של האויר דרך הפילטר שהוא בחוץ הטורים עולים ויורדים ומדי פעם יושבים על 1000 ועומדים מצויין אבל שמחברים אותו עם המגע שלו הרכב מקרטע ונכבה שבוע הבא אני עושה לו בדיקת מחשב ואז נידע בדיוק מה הבעיה שמעתי שהחלק הזה יקר לאללה מישהו יודע ? תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אנשים , יש לי פונטיאק סנבירד , בזמן שאני בולם חזק (אבל ממש על סף נעילת גלגלים , או במקרה שלי התחלת פעולת האיביאס ברכב) אבל שאני בולם במהירות נמוכה יחסית , אני מרגיש מן רעידות עדינות בדוושה של הבלם , ומן רעש כזה מוזר (לא מתכתי) , מן רעש של לפשוף של גומי כזה מאיזור הבלמים... זה לא קורה בכל בלימה , רק בבלימות חזקות במהירות נמוכה... הברקסים בני פחות מחצי שנה , והם מגיבים מצויין , רק הרעש הזה שאני לא יודע בכלל ממה הוא נגרם מפריע לי מאוד , אז מה זה יכול להיות? (בשביל הבטחון והשקט הנפשי שלי) תומר מראש תומר
הודעה אחרונה מאת civic, -
אוויר בצמיגים.
מאת ~TB~-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב... יש לי שאלה בקשר לכמות האוויר בצמיגים... אני יודע שאם יהיה חסר לי אוויר בצמיגים אז הרכב יותר "יזרוק". יותר יחליק. אבל מה קורה אם יהיה לי יותר מדיי אוויר בצמיגים? אם במקום 29 PSI אני ימלא 35PSI? מה החיסרון? תודה. בן.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שוב שלום. אחרי שגנזתי לעת עתה את פרוייקט הדשבורד, בעקבות כך שפירוק מינימלי (בהשראת הידידים היקרים משרשורי בנושא - תודה לכם!) וחיזוק הברגים סייע במעט להפחתת הקירקושים הבלתי נסבלים... עתה על הפרק שיפור הבלימה במכוניתי והחלפת בולמי זעזועים קדמיים. שני הנושאים נטחנו אבל בהקשר של מכוניות ספורטיביות ולא הגלגשת שלי. בלמים: מהי הדרך הזולה והיעילה ביותר לשיפור הבלימה ב-205? ראוי לציין שיכולת הבלימה העכשווית אינה מספקת אותי, וגם שבשבוע הבא אני הולך לאבחן סופית בוסטר שנחשד כבעייתי על-ידי מוסכניקי היקר. מה שממש לא ידוע לי זה איך נחשבת איכות הבלימה בכלליות ב-205 רגילות? ההמלצה הנוכחית שקיבלתי היא פשוט להחליף בשלב ראשון צלחות, תופים ורפידות. בהנחה וזה המסלול האם ללכ…
הודעה אחרונה מאת Mouse, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לחבר שלי יש פולקסווגן גולף 88' 1.6 ולא מזמן החליף פילטר אוויר עכשיו הקודם יצא כמובן מלוכך כמו כל פילטר שעבר זמנו אבל שמתי לב שהפילטר החדש כבר מתמלא בנוזל או בחומר בצבע חום כהה (כמו שמן) אבל כשהרחתי אותו זה הריח כמו דלק עכשיו האם מישהו יודע במה הבעיה וכיצד לפתור אותה כמוכן גם אם זה קריטי או לא? נ.ב זה אוטו עם קרבורטור גולף MK2 ידני בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עליות האחזקה של המכוניות האלה גבוהות מאוד? הם באמת ממש לא אמינות? אלפא לא פתרו או שיפרו את בעיות האמינות בדגמים החדשים שלהם? אחזקה של מכונית כמו ה156 2.0 או ה2.5 תהיה הרבה יותר יקרה מאשר אחזקה למשל של פולקסווגן גולף GTI או פיג'ו 206GTI? אני מדבר על שנתונים דיי חדשים, 1999 עד 2002.. אם מישהו יכול לתת מחירים שייתנו לי קצת רעיון של הבדלים במחירים או משהו בסגנון. תודה.
הודעה אחרונה מאת tphss, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
אני חייב לדעת, פעם אחרונה מיליתי 45 ליטר! רציתי לדעת כמה אני עוד יכול למשוך איתה.... ועוד משהו על הדרך, אם משהו יודע מהו המומנט המירבי ובאיזה סלד הוא מתקבל זה יעזור....
הודעה אחרונה מאת shooter h, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חושב שיש לי בעיה בחשמל ברכב . אצלי ברכב הרדיו דיסק מחובר לזרם קבוע, הכוונה היא שכשאני מכבה את הרכב ומוציא את המפתח מהסוויץ', הרדיו ממשיך לעבוד . הבעיה היא שבזמן שהוא עובד ואני מניע את הרכב הוא כבה ונדלק שוב אז אני לא מבין, אם הוא מחובר בזרם קבוע, אז הוא לא היה צריך להדלק מחדש בזמן הנעה. (מה שקורה היום). ואם הוא מחובר אחרי סוויץ' אז הוא היה צריך להכבות עם הוצאת המפתח (מה שלא קורה היום). אז איפה לעזאזל הבעיה ? הרכב המדובר הוא לנסר 90. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם השרייד שלי נוהגת לרוב להישאר בשליש הראשון של מד החום. לאחרונה המחוג מטפס אט אט לכיוון האמצע (זה פשוט קצת חריג מהנורמה), ולעתים מתרחשת תופעה מוזרה, כאשר המחוג עולה במהירות כמעט עד לקו האדום ומיד חוזר למקומו (מדובר בעניין של שניות). אתמול עשיתי לאוטו טיפול 10000 ומאז המצב רק החמיר!! המחוג יושב לפחות על החצי ואף מעבר לכך.. הנסיעות הן לרוב בין עירוניות רחובות -ת"א אך ההתחממות מתרחשת גם בנסיעה עירונית (נדמה לי שכאשר האוטו עומד יש התקררות מסוימת). מה זה יכול להיות????? תודה מראש, לירן
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
- 0 תגובות
- 705 צפיות
אתמול לקראת ערב לאחר שעה שהרכב היה מותנע החל לצאת עשן לבן מהאגזוז. שמן מנוע לא חסר, מים ירוקים לא חסרים, הרכב עובד בטמפ' עבודה נכונה. היום בבוקר כבר נעלם לא הופיע העשן הלבן. לאחר שהחל לצאת העשן אתמול הופיע מן קול של "מאוורר הספק כח של המחשב" ברכב. במוסך נאמר שכנראה הרעש מגיע מאחד המיסבים שהשתחרר ולכן מעביר את הרעש למרכב של הרכב. מה לדעתכם הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת Sygnus, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מקווה שההודעה הזאת קשורה לכאן אם לא אז אני מתנצל מראש. רציתי לברר כמה עולה באקטים הכי זולים שיש לא חייב מהחברות המוכרות כמו ספארקו או OMP. יש חברות כמו קוברה שהם זולים יותר הבעיה היא איך אפשר להזמין את המושבים האלה. מישהו יודע אם צריך אישור למושבים או שאפשר להחליף לאיזה שרוצים
הודעה אחרונה מאת rodon, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
איך הם? עריכת הנהלה: לאיזה אוטו? איזה דגם? איזו מידה? אם לא תפרט לא נוכל לעזור.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 366 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- אלביס18
- orankohn
- om2
- `Infinity
- אלעדית
- NAPOLEON
- לירון .ה.
- guy.a
- Amitbak
- EliC25
- Derish