Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לבעיה של נפילת טורים וכיבו המנוע וכו.... מהשרשור הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=24392&highlight=wtf

נכנסתי למוסך סוזוקי באשדוד(לא אוהב את השרות של המוסך האשקלוני ואת המנהל).

לאחר בדיקת מחשב הוא אומר שצריך להחליף "חישן גלי זיזים" חלק קטנטן בגודל 5 ס"מ בערך עולה 270 ש"ח + 90 עבודה...(בורג אחד להבריג) + מע"מ 418 ש"ח!!! שלי זה נראה מטורף לגמרי...(בהזדמנות נעלה תמונה של החלק).

בקיצור בנתים האוטו לא מתכבה והטורים לא נופלים..

אבל שמתי לב שבלחיצה חזקה היא לא עושה קיק אלה פשוט מעלה את המהירות, אולי זה רק תחושה,אני אבדוק את זה בבדעות מאוחר יותר, אך האם יכל לקראות מצב שבגלל זה היא לא עושה קיק ולא מורידה הילוך בליחיצה חזקה?

תודה מראש לעונים..

פורסם

יפה, אז עכשיו כשיש לך כבר דיאגנוזה מדוייקת לגבי מקור הבעיה, כל מה שנותר הוא לשלם ולתקן :!::idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יפה, אז עכשיו כשיש לך כבר דיאגנוזה מדוייקת לגבי מקור הבעיה, כל מה שנותר הוא לשלם ולתקן :!::idea:

איציק

החלק כמובן הוחלף!

אבל כמו שהדגשתי יש בעיה של חוסר סחיבה, היא לא מורידה הילוך בקיק, מעלה סלד לא יותר מ 5+ ....עוד מעט אני אחליף תחלק חזרה נראה אם זה בגלל החיישן הזה,וכעקרון למה זה יכול לקראת שהיא לא סוחבת?

פורסם

איציק

החלק כמובן הוחלף!

אבל כמו שהדגשתי יש בעיה של חוסר סחיבה, היא לא מורידה הילוך בקיק, מעלה סלד לא יותר מ 5+ ....עוד מעט אני אחליף תחלק חזרה נראה אם זה בגלל החיישן הזה,וכעקרון למה זה יכול לקראת שהיא לא סוחבת?

את הקיק נותנים בדוושת הגז! לא בברקס. :wink:

פורסם

איציק

החלק כמובן הוחלף!

את הקיק נותנים בדוושת הגז! לא בברקס. :wink:

אההה....אז זאת כמובן היתה הבעיה :wink:

בקיצור התקנתי תחיישן הישן והיא נסעה מצויין,קיק וסל"ד מצויין,החלפתי לחדש וגם הכל מצויין,מוזר מאוד... :shock:

• תוכן חדש...