טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,220 נושאים בפורום הזה
-
אהלן חברים יקרים ! במאזדה לאנטיס 2004 שברשות אבי כתוב שצריך לעשות טיפול כל 15K או כל חצי שנה. אנחנו נוסעים בערך 15K בשנה. אז השאלה המתבקשת היא: מתי לעשות ?! אחרי חצי שנה, או אחרי 15K ? לא כ"כ בא לאבא שלי לעשות טיפול כל 7.5K... HELP ?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יש לי שברולט קווליר עם כמה דפיקות לא רציניות הדורשות פח וצבע לאוטו אין אחריות כבר ממזמן, ואני לא רוצה ללכת למוסכי UMI כי הם מן הסתם יקחו לי הרבה כסף. מישהו אולי מכיר באזור השרון פחחים שעושים עבודה יפה טובה וזולים יחסית? עצות יתקבלו בברכה , תודה.
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה... לאחר חודשים רבים בה הצרפתיה שלי AKA פז'ו 205 1400I מבציר 94 לא הריחה מה זה מוסך, יש לי בעייה. יש לי נזילה מאיזור חגורת הטיימינג. ולאחר ביקור קצר במוסך נאמר לי כי זה יכול להיות גומיה קטנה, אך יש צורך לפירוק מאסיבי... וזה יעלה לי לפחות 600-700 שקל במקרה הטוב.שבמילים אחרות,עוד לא מצאנו איך להשחיל אותך, אבל בטוח אחר כך נחשוב על משהוא..... הנזילה ממש קטנה, ובחודשיים אולי המנוע איבד ליטר שמן, כמובן, כל 3 ימים אני בודק, ולפי הצורך הוספתי... השאלה: האם אני חייב לתקן את זה? קיים חשש לנזק רציני אם אני לא יתקן? ובמקום יוסיף כל חודש שמן בשווי 10 שקל? כמובן, אני חייל, כך שהתיקון יגזול ממני משכורת של חודשיים .......אחרת הייתי מתקן ישר. ועוד משהוא…
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ה205 שלי קבלה קלאצ' חדש ועם הקלאצ' החלפת שמן גיר (סונול 80W90 נראה לי זה היה) מאז הטיפול הכנסות הילוכים קשות יותר ומלוות ברעש של קפיצים מכיוון התיבה בכל אחד מההילוכם. קצת כמו רעש של מיתרים של גיטרה, אפילו לכל הילוך יש צליל אחר. למישהו יש רעיון לגבי מה הולך פה?
הודעה אחרונה מאת GoGoMobile, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! לחבר יש הונדה סיויק קופה מודל 96 מנוע 1600 וכל הסיפור...... אין לו שיפורים והוא החל להתעמק קצת בנושא השיפורים, לאחרונה הציעו לו מנוע של הונדה vti כולל הגיר למכירה. ביקשתי להתייעץ איתכם מה אתם חושבים בנושא?? המנוע הנ"ל גם הוא 1600 כך שזה בדיוק אותו הנפח רק שההספק שלו יותר גבוה. תהיה בעיה עם הרישוי? ומבחינת מנוע שווה לעשות את זה? הvti עברה קרוב ל150000 קילמוטר ואילו המנוע המקורי של חבר שלי בקושי 90000 ק"מ-- עדיף לשפר את המנוע הנוכחי או להחליף למנוע הvti???? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טוב שלום קודם כל. אז ככה..... מיכיוון שהרכב שלי עמד בלי טסט כשבוע וחצי..... הוא היי ללא דלק כמעט.... ממש טיפות אחרונות... ונאלצתי להזיז אותו בחנייה כמה פעמים.... ככה שאזל הדלק סופית... תדלקתי את הרכב.... הוא נותן סטרטר ולא רוצה להניע. מה זה יכול להיות? תודה.
הודעה אחרונה מאת t.e.s, -
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
פעם שעברה ששאלתי, התווכחו שם איזה שתיי חבריי פורום על משהו לא ממש עזרו לי. בכל מקרה ברשותי דיהוו רייסר 94 אני מחפש בקליות ספורט שקופות לרכב, איפה ניתן לקנות או להזמין, וכמה זה עלול לעלות? תודה, כפיר.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
גנטים בישראל?? אתר שמפרט את מידת הג'נט+ מידת הצמיגים שמתאימים לו +מחיר.... תודה למי שעונה!!
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 982 צפיות
אהלן, רעש מס' 1 : אחר שאתמול עברתי בתוך שלולית עמוקה למדי (סיפור ארוך) אני שמוע בסרק רעש כמו של לאגר שחוק, צפצופים/חריקות קלים ולא סדירים מאיזור חגורת ה"אביזרים" - אותה אחת שמניעה את המזגן, האלטרנטור וכו', הצפצופים מתגברים עם גז קל, אבל נעלמים כשנותנים עוד מעט גז. היום בבוקר שוב שמעתי אותם, אבל ברגע שהמנוע התחמם הם פסקו, גם בסרק. יש מה לבדוק ? יש מה לשמן אולי ? רעש מס' 2: הבולמים האחוריים מרעישים קצת (חריקה בנוסח "איק איק" ) כשיורדים ממדרכה נמוכה, או כשמישהו שמן מתיישב מאחורה, פרט לכך נראים ומרגישים בסדר גמור, חוץ מלהחליף בולמים (יש מושג על עלויות?) יש משהו שאפשר לעשות עצמית ? ראיתי שקומפי המליץ פעם לשמן את הבוקסות של הבולמים בנוזל בלמים, הכ…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו היה ניסיון ויכול להמליץ על מקום זול ואמין יחסית שיודע את העבודה? תודה אמיר
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי בעיה כשאני נוסע בהילוך 5 אני מגיע ל 4 אלף סל"ד והמהירות היא 90 קמ"ש מדובר על 205 ראלי בלוק 1600 + גיר של 106 אקס.אס.אי וראש מנוע מקורי של 205 ראלי מה אפשר לעשות ? תודה
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 887 צפיות
שלום לכולם קפצה לי בראש השאלה מדוע לא מייצרים מנועי בוקסר למשאיות? עלות ייצור? משקל? או אולי סיבות אחרות?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי שבחלק מהמכוניות (106 GTI) יש את זה ובחלק מהן אין, רציתי לדעת מה תפקידות של החלק הזה. סימנתי אותו בתמונה
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך עזרה דחופה במציאת פירוקיות באזור הצפון! אם יש למישהו טלפון או כתובת אני אודה על כול עזרה כמוכן אם מישהו מכיר חשמלאי טוב באזור הצפון שיכול להתקין לי דש-בורד! ***עריכת הנהלה - סימן הקריאה אמנם מוצע לכל חברי הפורום בחינם, אבל לא צריך להפריז בשימוש בו . בנוסף, להבא אנא הקפד על כותרת עניינית ככל הניתן, תודה.***
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
אני נוסע לחו"ל לזמן בלתי ידוע, ומתכוון לבטל את הביטוח לזמן זה, כך שבינתיים לא ניתן יהיה לנסוע ברכב. מצאתי את הלינק הבא, אך ברצוני לשאול אם יש מה להוסיף למה שכתוב. http://www.car-pension.co.il/dinamic.html 1. האם יש פעולות נוספות שצריך לנקוט לפני ובזמן האכסון? 2. האם יכול להגרם נזק רציני בכך שהאוטו לא יונע הרבה זמן? 3. האוטו יעמוד בחניה מקורה, האם כדאי גם לכסות אותו בכיסוי מיוחד?
הודעה אחרונה מאת volcane, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי אר אס איי ואני רוצה להזמין לה בקליות מהאינטרנט מהאתר הזה http://www.k-tecracing.com/ עכשיו רציתי לשאול אם יש סיכוי שיהיו בעיות עם המכס או משהו כזה או שאתם אומרים שכדאי להזמין וזה יגיע בלי בעיות? בבקשה זה ממש חשוב תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת clio-rsi, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע כמה עולה להחליף רצועת טיימינג בלאנטיס F/323 שנת 98 ? אני מדבר על מחיר כולל הכל (מע"מ + עבודה). שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היום הייתי באוטו דיפו רציתי להחליף מצבר באוטו של אמא, יש 15% הנחה על מצברים, בקיצור המצבר עולה 428 שקלים. נכנסתי לאיפה שמתקינים "מוסך" והבחור אומר לי - "יש לך בעיה עם החשמל באוטו" ידעתי את זה אבל בכל מקרה האוטו נכנס לטיפול ביום ראשון אז חשבתי שאני יסדר את זה אז. הוא הוסיף ואמר - "אני יכול להתקין לך את המצבר, אבל אחריות לא תקבל" בקיצור הלכתי. נסעתי לייד למוסך שורץ הוא ראה את הסיפור התחיל לתקן בן אדם נחמד בלי יותר מדי פקהפקה, הוציא את המערכת סידר את הבעייה שהייתה בחוטים בגלל איזה מתקין אידיוט, סידר תוך 20 דקות החליף מצבר למרות שאמר שאפשרי להשתמש בו עוד אבל לא מומלץ (3 שנים). כל הסיפור עלה 422 שקל כולל עבודה כולל מצבר (אותו מצבר כמו באוטו דיפו). בקיצור …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, חיפשתי המון בפורום וקראתי בפורומים אחרים גם כן, ובאתרים שונים וכ"ו, ועדיין אני לא חושב שגיבשתי דעה בנושא. הבולמים ברכב שלי די גמורים הייתי אומר (מקוריים, מודל 97') . האפשרויות העומדות בפני הן: רכישה של בולמים מקוריים מלובינסקי רכישה של בולמי קוני ספורטיביים כרגע אני חושב ללכת על השקעה גדולה ולרכוש בולמי קוני , קפיצי הנמכה, ומוט עליון. נתחיל מזה שהשיקול הכלכלי הוא האחרון שאני אקח בחשבון. נמשיך בזה שזה שאני חייל, לא מפריע לי. ונקנח בעובדה שהנוחות לא מזיזה לי, והאוטו נועד לנסיעות כיף בלבד. השאלות שמפריעות לי להחליט מה לעשות, הן אלה: בנוגע להתרחבות השלדה, קראתי הרבה. השאלה היא, האם לאחר שינוי המרכב ע"י קפיצים+בולמים+מוט …
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 3 תגובות
- 996 צפיות
יש לי מספר שאלות בקשר לטיפולים הנרשמים בספר רכב: 1. האם כל טיפול שנעשה לרכב נרשם בספר רכב? 2. האם הרישומים בספר רכב נכתבים רק ע"י מוסך מורשה? 3. איזה מהטיפולים התקופתיים (10,000, 20,000 וכו') נרשמים בספר רכב? 4. בעקבות שאלה 3, אם אני עושה טיפול 10K (לדוגמא) לרכב בעצמי, איך אני מסביר לקונה העתידי שישאל מדוע לא בוצעו טיפולים אלו (ולהפך - כאשר אני קונה רכב, איך אני בטוח שנעשו הטיפולים שלא נרשמו..)? * אני מניח שחלק מהשאלות נענות ע"י אחרות. אני לא בקיא בנושא ולכן ההסברים שלכם עלולים להיות חופפים לכמה שאלות. תודה
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, ביום ראשון-שני אני זורק את האוטו למוסך. האוטו עובד מצויין, אבל אני מעדיף לישון עם ראש שקט. מדובר ברנו קליאו שנת 92, מנוע 1400, ידנית. חשבתי שבמקום שהמוסכניק יבדוק לבד, אני אזרוק לו כמה דברים שבין השאר, יטפל גם בהם: כיוון שסתומים ניקוי וכיוון קרבורטור בדיקת בלמים ובולמי זעזועים שמנים וכו' אם למישהו יש הצעות לדברים נוספים לבדיקה אשמח לשמוע, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז כמו שהכותרת אומרת, הבעייה שייכת לתחום האורות והחשמל יחדיו. כאשר נוסעים עם אורות דרך ובו זמנית מאותתים או לוחצים על הברקס והאור ברקס נדלק, אז נוצר מצב שחלק מהאורות האחוריים נכבים או שדולק האור רוורס כאשר לוחצים על הברקס, ואור הדרך נחלש. פיתרונות?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברה... אני צריך לעשות טיפול 10,000 לראלי שלי דור שני ומחפש מוסך מורשה טוב בישביל זה.. ואני מטורך אני אחד שיעמוד במשך כול הטיפול ליד הרכב... המלצות יתקבלו בברכה... רועי... באיזור תל אביב - רמת גן... דרך אגב שמעתי שבליטל 2000 יש הנחה לחברי הפורום ??
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כותב: נעים לציבור הנהגים שלום: ברצוני להביא לידיעתכם כי בימים הקרובים יצוצו כל מיני "צדיקים" אשר יציעו לכם בדיקת צמיגים לרכב ועוד כל מיני הטבות למינהם, זהירות זהירות זהירות כל מי שיתפתה ויגש לבדיקת הצמידים ע"י כל גוף שהוא צריך להיזהר, כי אם הנהג לא יסכים להחליף את הצמיגים הלכאורה פגומים שיתגלו ברכב יקבל ע"י ה"צמיגאי" כלומר מוסכניק טופס רכב לקויי לפי תקנה 17 ב. הדיווח מועבר למשרד התחבורה והרכב יורד מהכביש עד לביצוע טסט חוזר לרכב. יש להקפיד שלא להתפתות בשום אופן לבידקה. זאת רמאות גרידא לשם פרנסה. נוסף על כך יש לציין כי בימים אלו מעלים היבואנים את מחירי הצמיגים ובפועל נותנים הנחה של 40 % ממחיר המחירון. חשוב להקפיד ולהשוות מחירים ולא להשתכנע ממחיר מחירון זה לא ריאלי …
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר הבעיה הקטנה שהייתה לי במצבר נראה כי הוא שוב עובד. אבל אני כבר לא יכול לסמוך עליו. (הגענו לסוף של מערכת היחסים שלנו) אני רוצה לקנות מצבר חדש ואני רוצה לשמוע המלצות. א.מחיר סביר ב.אמין ג.חזק
הודעה אחרונה מאת ofir106, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצאתי משהו שאולי יעניין כמה מכם. http://www.renaultcarclub.com/forum/viewtopic.php?t=11757
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
משיטוט קל באתרי האינטרנט מצאתי אתר נהדר של חברת שמנים גרמנית שהיא די אלמונית בישראל בשם ARAL (מיובאת לארץ ע"י דור אנרגיה / אלון). האתר מתייחס לכל כלי רכב אפשרי - ברצינות מדהימה ובדיוק מדהים ההמלצות הן לשמני מנוע, שמן גיר ונוזל בלמים כל רכב מודרני מהעשור האחרון, כל ד-ג-ם וכל שנתון מקבלים התייחסות דוגמא למכוניות שזוכות להתייחסות פרטנית (כמו כל השאר): פג'ו 106GTI, פג'ו 106 ראלי 1.3 או 1.6 , 306GTI, 306-ים למינהם (כל המנועים, כל השנתונים, כל הדגמים ). אפילו דגמים רגילים בישראל שדי קשה למצוא עליהם פרטים בנוגע לשמנים נמצאים בקטלוג: (309 1.6, אימפרזה 1.6 FWD וכלה בדגמים נדירים של 309 GTI, סיטרואן ZX וולקן 1.8/2.0 ליטר 8/16 שסתומים וכו') ARAL …
הודעה אחרונה מאת ariel-s, -
-
קיבלתי רשיון לא מזמן ונקנה לי אוטו, דייהטסו שרייד שנת 97. מה שאני שואל זה...מה אני יכול לשים עליו בגבולות הטעם הטוב כדי שייראה יותר יפה וספורטיוי...
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 7 תגובות
- 976 צפיות
אפשר לעשות יותר הילוכים במכונית? נגיד יש 4 הילוכים אז אפשר לעשות 5+?
הודעה אחרונה מאת B~R~A~B~U~S, -
חלון חשמלי תקול
מאת lev_p- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הנה מה קרה לי אתמול בלילה: חלון חשמלי בדלת של נוסע ירד עד הסוף ולא רוצה לעלות חזרה בגלל שהיה מאוד קר והיתה לפני נסיעה של 80 ק"מ הביתה עלה במוחי הרעיון הבא: הדבקתי שקית ניילון (כמו של חנויות בגדים) עם גאפר, וזה כיסה רב החלון. רק שעכשיו יש לי קצת בעיות שמיעה מסקנה: תמיד לשים באוטו ניילונים, גאפר ועוד חצי בית. שאלה: איך אני מרים את החלון ידנית? פירקתי את הכיסוי של הדלת וניסיתי למשוך את החלון אך לשבא. אני לא להוט על הרעיון להשאיר את האוטו עם ניילון על החלון עוד לילה, אפילו שצד ההוא צמוד לקיר. אז, רעיונות, please... לב
הודעה אחרונה מאת Lythos,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 506 אורחים (הצג רשימה מלאה)