Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15K

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה חבר'ה! :fadein::mm_yeah:

לכשיתקרב יום הולדת חצי שנה לאוטו, אני אתן צלצול ואבדוק מתי צריך לעשות, ואני גם מבטיח לעדכן !: )

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
תודה רבה חבר'ה! :fadein::mm_yeah:

לכשיתקרב יום הולדת חצי שנה לאוטו, אני אתן צלצול ואבדוק מתי צריך לעשות, ואני גם מבטיח לעדכן !: )

חבל על הטלפון, גש למוסך ובצע החלפת שמן + מסנן (אני בטוח ש 200~ לא יגרמו לך לא "לגמור את החודש").

אתם שוכחים שלא משנה כרגע כמה נסעתם בחצי שנה, יגרם נזק/בלאי לשמן מנוע בעיקר בהתנעות קרות (בהם יש "דליפה" מוגברת של דלק/אדי דלק לעוקה עקב העשרת התערובת - והרי בנזין מנטרל שמן...אז...).

אני לא מבין מה הסיפור בחיסכון של 200 שקל בשנה...על דברים זניחים מזה מבזבזים יותר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פעם אחרונה שהייתי בטיפול זה לא היה בדיוק "200" שקל... (טוב, שם החליפו מזרקים, ועוד איזה מיליון דברים... וזה יצא מעל 1000 שקל) (טוב, וזה גם לא היה עם המאזדה...)

מה שאתה אומר בעצם, שבכל מצב חייבים להחליף שמן + מסנן כל חצי שנה ללא קשר לטיפולים?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
פעם אחרונה שהייתי בטיפול זה לא היה בדיוק "200" שקל... (טוב, שם החליפו מזרקים, ועוד איזה מיליון דברים... וזה יצא מעל 1000 שקל) (טוב, וזה גם לא היה עם המאזדה...)

מה שאתה אומר בעצם, שבכל מצב חייבים להחליף שמן + מסנן כל חצי שנה ללא קשר לטיפולים?

בדיוק.

בהנחה שאתה לא עושה קילומטראז' אסטרונומי אלא נורמלי ומעלה (עד 20-30 אלף ק"מ בשנה) אל תסתכל בכלל על המד מרחק כפונקציה להחלפת שמן במנוע, פשוט כל חצי שנה תיכנס לטיפול קטן במוסך וזהו (שמן מנוע ופילטר שמן).

כל זה תקף גם אם אתה משתמש בשמן חצי סינטטי.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
נו מה לא מובן?

למה שתגיע ראשון,או חצי שנה ,או 15אלף.

זה פשוט לא נראה הגיוני ! בגלל זה אני שואל ! כל חצי שנה טיפול? אף אחד לא עושה כל חצי שנה טיפול ! (אנשים שנוסעים ק"מ ממוצע בשנה)

סליחה???

יקירי, אני מאוד רוצה לפגוש את "אף אחד" עליו אתה מדבר.....

אני לרנו 5 שלי (5+- במחירון ואני מגזים למעלה) עושה טיפול כל חצי שנה או 10K מה שבא קודם, ואם טובה עלי רוחי אני מפנק אותי ועושה לה כל 5K טיפול...

וברצינות, על מה הקמצנות? כתוב במפורש

15 אלף או חצי שנה, המוקדם מביניהם.

אני לא רואה פה את השאלה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...