טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,220 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום הרכב המדובר הוא פיג'ו 106 מודל 96 מנוע 1400 ידני, עברה 100k האם לדעתכם צריכת דלק 1:9-1:10 היא צריכה סבירה לנסיעה עירונית ? הבנתי כי בדגמים אלו הצריכה אמורה להיות טובה יותר, אגב הרכב ללא שיפורים. האם אפשר לעשות בדיקה עצמית על מנת לגלות אם יש בעיה כלשהיא?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי וויכוח עם ידיד.. אם אני קונה אוטו שיש לו ג'אנט בגודל 17" ואני מחליף ג'אנטים לגודל 18".. אבל שם גלגלים בעלי חיתוך נמוך.. האם זה יגרום להגדלת קוטר הגלגל? להקטנתו? או ישאיר את הגודל זהה?
הודעה אחרונה מאת תומר, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב ידידים יקרים, הפעם יוצא אני אליכם עם סוגיה שפתרונה נסתר מעיני באופן זה או אחר. הצמיגים שיש לי כיום, למרות שעברה עליהם רק שנה, כבר שחוקים עד לבסיס (עוד מעט הם יוכלו להיות סליקס. אנוכי צריך ורוצה להחליף אותם. אני מחפש צמיגים שיהיו זולים (עד 250 ש"ח לצמיג, כולל עבודה) והדרישות שלי מהם בעבודה הן כדלקמן: שיאחזו טוב בפניות לחוצות, שלא ישחקו יותר מדי מהר, התנהגות סבירה פלוס ברטוב וכמובן אופי ספורטיבי באובר-אול. המליצו לי על הפאלקן ZE512 אבל בצמיגי אנטון אמרו לי שלא מיצרים את הדגם הזה במידה הנ"ל. האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם אחר שייתן לי את התשובה לכל השאלות או פתרון יצירתי אחר? תודה.
הודעה אחרונה מאת almog, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
בפיאט אונו שלי משנת 1988 יש מים מתחת לכיסא של המושב שליד הנהג(לא בריצפה של הנהג)........מה אני יכול לעשות???.....איפה לבדוק?............זה מבאס אותי נורא....זה קרה לי אחרי שאוטו עמד בגשם יומיים........................ :puppydog: :puppydog: :mm_shock:
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני ירגיש שינוי בתאוצה?? אפשר לעשות את זה לבד? אם כן אז איך?? מה העלות של זה במוסך? תודה מראש. אביעד.
הודעה אחרונה מאת delta integrale, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הג'אנט הזה????? כמו כן אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג ג'אנטים 14 אינץ????? תודה
הודעה אחרונה מאת clio-rsi, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האוטו הוא לא יד ראשונה קנינו אותו לפני שנה כמעט ומאז יש לנו בעיה באוטו של קירור המים לא מרגישים את הבעיה בד"כ. זה קורה רק כשנוסעים לאט בעליות או כשהאוטו עומד עם מנוע דולק הרבה זמן אבא שלי הלך למוסך ניקו את הרדיאטור הכל היה נראה בסדר והבעיה חזרה על עצמה אני גם יוסיף שהמאוורר גם בסדר גמור ועדיין מדי פעם המים מתחממים באותם מצבים שהזכרתי בעיה נוספת היא שאין לנו חימום במזגן משום מה - רק מקרר חבר שלי אומר ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה ומישהו סידר איזה קומבינה לפני שקנינו את האוטו הוא לא הסביר לי בדיוק על מה הוא מדבר הוא רק אמר שדוד שלו מוסכניק הסביר לו אודה לכם אם תוכלו לנחש על מה חבר שלי מדבר בדיוק ואיך אפשר לתקן את זה וכמה יעלה?
-
לחבר שלי יש H1 שנת 00 דיזל הבעיה שלו שקשה להניע את הרכב בבקרים ובמשך היוםאין בעיה הרכב מטופל עבר טיפול 10 K הוחלף משאבת דלק וזה עדין לא עוזר , הטיפול בוצע במוסך של החברה.
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפעמים בנסיעה ישרה יש משיכות הגה פתאומיות פעם לצד ימין ופעם לשמאל יכול להיות שזה תושבות בולמים? מה זה? מסרק הגה אולי?? צריות??
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בחיי שניסיתי (אולי לא הקלדתי נכון בעת החיפוש ). מישהו יודע איפה ניתן להשיג תרשים מנוע של הרכב המדובר? ותשתדלו לא להפנות אותי להיינס. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת malky, -
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום תוך כדי נסיעה שמעתי חריקות צורמות מכיוון המנוע. למזלי הייתי בקרבת המוסך בו אני מטפל. כאשר המכונאי בדק (ואני סומך עליו בעיניים עצומות) הוא טען כי יש צורך בהחלפת משאבת המים. עוד נאמר כי ברכב זה (שרייד) בכדי להחליף משאבת מים יש צורך בפירוק של רצועת טיימינג ועוד. קניתי את האוטו לפני 3 חודשים בערך והמוכר אמר לי שבוצעה החלפת רצועת טיימינג ב-85000 ק"מ. המכונאי אמר שבזמן שיחליף את המשאבת מים (ויפרק רצועת טיימינג) הוא יבדוק את מצב הרצועה ואם יש צורך הוא יחליף אותה. שאלתי הפשוטה היא לאיזה "נזק כספי" לצפות בשני המיקרים: א. החלפת משאבת מים בלבד (כולל עבודה) ב. החלפת משאבת מים + רצועת טיימינג + מותח רצועה
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי פורום , רציתי להחליף את הפלגים באוטו שלי (106 XSI 1.4) לפלגים bosch super 4. לאחר בדיקה בקטלוג של bosch ראיתי שהפלג הנ"ל מתאים רק למנועי 1.6, השאלה שלי האם הפלג מתאים גם למנוע 1.4 . תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פיאט אונו, מודל 92, מנוע 1000 (אם אינני טועה, FIRE) בבקרים קרים, קשה להתניע אותו. זה אמנם לא חדש וידוע, אבל הבעיה היא שהתגובה שלו מוזרה. נתחיל מהסוף : הוא מצליח להתניע רק לאחר כ 5 נסיונות שבכל אחד מהם אני נותן סטרטר ארוך מאוד (כ 15 שניות), כולל כמובן לחיצות לסירוגים על דוושת הדלק. בנוסף גיליתי שלעיתים לאחר מספר ניסיונות לא מוצלחים, רק כאשר אני סוגר את הצ'וק (משנק) הוא מצליח להתניע... 1. למיטב הבנתי נתינת סטרטרים ארוכים כל כך, מזיקה, הלוא כן ? 2. יתכן ומשנק פתוח מציף בדלק וזה חונק אותו, אבל על הבוקר, ועוד על ההתחלה (לאחר מספר ניסיונות) ?
הודעה אחרונה מאת zvika_v, -
ריפוד לאוטו
מאת תומר-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני אוהב את ההונדה שלי מאוד מאוד אבל לא סובל את הריפודים שלה, בגלל זה שמתי לה כיסויים אבל הכיסויים אחרי כמה זמן מתבלים, לא יושבים כמו שצריך ולא נוחים בכלל, לכן ה"פרוייקט" הבא שאני מעוניין לעשות להונדה זה לרפד מחדש את המושבים... כבר ראיתי הרבה מכוניות שעשו למושבים ריפוד מחדש... בדר"כ עם הציור הזה של הדקל המוזר הזה... בכל אופן רציתי לדעת איפה אפשר באיזור המרכז לעשות משהו כזה ומה טווח העלויות פחות או יותר (כמה מאות, הרבה מאות, כמה אלפים )? תודה לעונים. תומר.
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה ניתן לראות את המידות של הגלגל?! (לא לפי הצמיג) על הגלגל עצמו לא זכור לי שכתוב ובאינטרנט חיפשתי ולא מצאתי... אני צריך לדעת את המרווח ברגים בעיקר... ועוד משהו בנושא האם ניתן על גודל גלגל מסויים לשים צמיגים במידות רוחב שונות למשל 185 וגם 195 וכו'?! האוטו פיאט בראבו... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת twhyman, -
- 0 תגובות
- 984 צפיות
באירופה מקובל לנקות את המערכות האלו ברכבי סיטרואן על ידי חומר נקרא "הידרהפלש". לאחרונה קראתי משהוא מוסיף למיכל שמן ה LMH תוסף ניקוי לשמן מנוע מה דעת המבינים?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז כמו שאתם בטח זוכרים (לא) על הדדרה שלי הרכבתי לפני חצי שנה צמיגי פאלקן ZE-512 , חלק אמרו יופי! וחלק אמרו חרא ברטוב, אז ככה הצמיג כמו שאתם יודעים הוא הדגם החדש שהחליף את ה 502, ולאחר חצי שנה של נסיעה גם ברטוב אין לי אלא רק לתת שבחים לצמיג, כל הבעיות שהיו ברטוב (נהגתי על 502 חורף שעבר) נעלמו כליל, אחלה צמיג ביותר מאחלה מחיר (רביעייה= 1100 ש"חים) המידה היא 185/60/14 גם יפה גם שקט ( ) גם עמיד והאוטו מתנהג יפה מתמיד. ואם בצמיגים עסקינן, יש לי לציין כי על ה HF מורכבים מקדימה good year NCT2 (DUNLOP SP-2000 מאחור) במידה 195/50/15 והצמיג פשוט חרא. נראה כמו מסננת, מחליק כמו בלרינה, ומרעיש כמו טרנזיסטור שמכוון לרדיו פלסטין. תבלו...
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כך לפחות, ע"פ המוסך אליו הגיע הרכב בגרירה (בעקבות רעשים מאזור המנוע). פיתרון המוסך - תיקון ראש המנוע הסדוק בעלות של 4000 ש"ח (כולל עבודה + חלפים). איך המחיר לדעתכם ? האם יש פתרון אחר ? מה דעתכם על רכישת מנוע משומש (מרכב אחרי תאונה) ? עלות המנוע היא כ2500 (לא כולל עבודה או רישום במשרד הרישוי) - שווה להכניס את הראש לזה ? מכירים מקום שיעשה עבודה טובה במחיר נמוך יותר ? בתודה מראש, הכRוב
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
בעיה במע' אזעקה
מאת Mouse-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי 205 עם מע' אזעקה של COBRA. היום אחרי שעברתי בשלולית עמוקה האזעקה התחילה לצפצף תוך כדי נסיעה. עצרתי בצד, כיביתי מנוע ואחר 20-30 שניות האזעקה הפסיקה. ניסיתי לפתוח ולסגור את האוטו עם השלט והכל עבד מצוין...אבל ברגע שהפעלתי את המנוע האזעקה התחילה לצפצף שוב. ניתקתי את המערכת עם מפתח...אחרי נסיעה של שעה חזרתי הביתה, בדקתי היטב את את קופסת בקרה מתחת למכסה מנוע ולא מצאתי שום סימנים של לחות....ניסי להפעיל אזעקה שוב ולהתניע....והסיפור חזר. מישהו מכיר את הבעיה? מה אתם ממליצים לעשות?
הודעה אחרונה מאת Mouse, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני לא שואל הרבה בטכני אבל הפעם אני באמת נואש. אני זוכר שמישהו פה הביא טל' של פירוקיות(איציק נדמה לי) ,חיפשתי בהודעות ולא מצאתי. אם מעניין אותכם למה אני שואל.... למזדה שלי(323 שנת 2000) הלך "מד זרימת האוויר" אני יודע זאת כי לכמה מהאנשים שברשותם 323 הייתה אותה התקלה(איכשהו בדיוק לאחר 90K צירוף מקרים מפחיד). הסימפטומים כמובן:תגובת מצערת ירודה,החנקות של המנוע,מחסור בכח.... לאחר שוודאת שאכן זוהי התקלה(בחוג פתוח) הלכתי למוסך המורשה בנתניה והתאכזבתי! המחסנאי לא ידע מה ההבדל בין מאפ סנסור לבין מה שאני ביקשתי.הוא דרש שמונמאות ש"ח על חדש(מאפ) למרות שניסיתי לאמר לו שזה לא מאפ אלא מד זרימה,הוא נתן לי מבט של אתה ילד קטן ואתה לא יודע באמת מה אתה צריך! לאחר מכן הלכת…
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש המלצה ממישהו שצבע כמה חלקי פלסטיק באוטו אצל פפח טוב והכי חשוב שיהיה זול או מאיזור הדרום קרית גת מלאכי או מהמרכז עדיפות לראשון אם אפשר לפרט את מה שהוא צבע וכמה הוא גבה שיהיה לי אינדיקציה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pita100, -
עזרה בפירוק קודן 1 2
מאת gs- 19 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
האים יש למישהו מושג איך לפרק אמובילייזר (קודן) בלי לנתק את כל ההנעה כי הדבר הזה פשוט צרה שלא ברא השטן הרכב פשוט מסרב להניע גם אחרי שאני מכניס את הקוד וממש אני לא רוצה לקרוא למוסכניק שיקח לי על זה 200 ש"ח כי זה לא שווה את זה אז אם למישהו יש מושג HELP ME תודה רבה על כל הצפיות אבל תשובה תעזור יותר
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
העלאתת יחס דחיסה .. הבנתי שיש שתי אפשרויות.. החאפרית והזולה: גילוח מ"מ או שניים מראש המנוע היקרה : החלפת הבוכנות HIGH COMP שמעלות את יחס הדחיסה בגלל שהן לא שטוחות ויש להן כיפות... שאלתי היא: האם בפיאט פונטו 1250 עם 60 כ"ס כדאי לעשות דבר כזה? אני לא מתכוון מבחינת זה אוטו חרא אז למה? זה מה שיש לי כרגע ועם זה נסתדר... אני מתכוון מבחינת בלאי מואץ ותמורה למחיר.. כמה זה כבר יכול לתת מבחינת מומנט? הספק לא ממש משנה לי... כמה זה יעלה? איפה אני יכול לבצע דבר כזה? (עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר על יחס דחיסה בפונטו) בתודה מראש גיל ..
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, מאז שהאוטו אצלנו, הנורה במאפרה הייתה שרופה. היום, אחרי כחודשיים שלא ראיתי לאן אני מאפר והשארתי כמויות אדירות של אפר ליד המאפרה ולא בתוכה, החלטתי לשים שם מנורה חדשה. קניתי מנורה של 12V (זה מה שצריך, לפחות כך כתוב בספוט שלה) וזה לא ממש מאיר את חלל המאפרה, יש שיפור כמובן, אני רואה נקודה כתומה (הכיסוי פלסטיק בצבע כתום) ולפי זה אני מנווט את פעולת האיפור למקום הנכון אך אני מצפה לראות את כל חלל המאפרה מואר ולא סתם נקודה(ואולי בעצם, ז'אן הצרפתי שהנדס את הרכב, רצה בכך שתהיה רק נקודה כתומה...). קרה גם לכם בקליאו? יש לי אפשרויות אחרות? (מדובר בקליאו 92 דגם RN) חשבתי על להפסיק לעשן, אבל אני כבר מעדיף לאפר על הרצפה
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה, כאשר אני דורך את האזעקה, דלתות הרכב אינן ננעלות (נעילה מרכזית) יש צורך לנעול את הרכב באופן ידני הרכב המדובר הוא פיאט פונטו SX 75 שנת 1995 חשוב לציין שכאשר אני נועל את הרכב באופן ידני, כל דלתות ננעלות. כלומר הנעילה המרכזית תקינה. אנא עיזרו לי מה לעשות ולמי לפנות? תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת YavinR, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה מראש אנשים.
הודעה אחרונה מאת dudielad, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
תאורת לוח השעונים שלי חלשה, החלפתי נורות אך זה לא עוזר במיוחד והתאורה דיי חלשה גם שהפוטנציומטר במקסימום תאורה. האם יש דרך לשפר את התאורה (נורות יותר חזקות מנורות התקע 3W הנפוצות או נורות צבעוניות וכו,). תודה, עמית
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. המליצו לי על הווסט הנ"ל לפונטו GT שלי. מישהו יודעה עד כמה באר הוא מזרים? מדובר בווסט מתכוון. האם הוא מתאים? איך בידיוק אני מחבר אותו? כלומר איך מבתלים את המקורי כדי לעבור למתכוונן?
הודעה אחרונה מאת חן, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלתי בנושא זה אך אשאל שוב: סובארו לגאסי 1600 אוטומט מודל 90. העניין הוא שבתחילת נסיעה (הילוכים ראשון ושני בעיקר) האוטו לא סוחב כמעט בכלל (מגיע אולי ל-20 קמ"ש), זה לא קורה תמיד!!! כששאלתי בעבר נאמר לי כי הבעיה היא ככל הנראה או מצמד קידמי/אחורי או שיש צורך בשיפוץ הגיר. שאלתי היא: אם הבעיה אינה תמידית (כלומר לא מתרחשת באופן קבוע אך לעיתים קרובות) עדיין ייתכן שהבעיה בגיר? אולי בעיה חשמלית? האוטו עבר כ-178000 ק"מ...
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום שיש ניסתי לעשות כיוון פרונט , הבחור ראה שיש חופש בתפוח כשההגבה את החלק הקידמי הוא שם לב לחופש של כל הציר לכל הכיוונים . ולכן טען שעלי להחליף תושבת בולם , ותפוח , בבירור בחלקי חילוף טענו שהתפוח בא עם המשולש , בסיטרואין אמרו שלא התפוח בא לבד , אבל יש שני סוגים לאותו שנתון אחד יקר \ זול פער גדול , ובנוסף יש בתוך התושבת תושבת ברזל שגם היא נהרסת . מה שאני מבקש הוא להבין את המבנה ואייך לצאת בשלום וממה להזהיר ? הרכב הוא סיטרואין 92 1100 סמ"ק AX בתודה ברקי
הודעה אחרונה מאת ברקי,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 504 אורחים (הצג רשימה מלאה)