טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,312 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם קיימת סובארו ג'סטי עם הגה כח??
הודעה אחרונה מאת T.B_FIREFIGTHER, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הנעה אחורית? תודה.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום אנשים אני זקוק לעצה ולפני פחות מ3 חודשים קניתי את הסקודה פליסיה 97 שלי לקחתי אותה לבדיקה אצל מושך שגב בכרמיאל לפני שלושה שבועות כשחזרתי מסיני עם האוטו בעליות של ורד הגליל התחלתי להרגיש קושי במעבר לשלישי ואחרי זה גם לחמישי , למוחורת כבר הייתי במוסך שהודיע לי בכובד ראש שהלך הגיר ולהגיד תודה שהאוטו הגיע בכוחות עצמו למוסך . בקיצור עלה לי כל העסק עם עבודה , קלאץ ומעביר שמן - 4100 ש"ח עכשיו אני מסתכל בטופס של הבדיקה כדי לראות אם יש לי עילה לתביעה וזה מה שכתוב שם : העברת כח - חופש ידית , רעש מיסבים , ק ,פ. ומצויין שיש נזילות שמן לא ברור מאיפה אז השאלה היא קודם כל מה זה לעזעזל ק ו פ ( ואיך לא שאלתי את זה את הבוחן ... ) והאם יש לי עילה לתביעה ? …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם... יש לי פיאט טיפו 1.6S הזרקה דיגיטלית חד נקודתית ונקרע לי הצינור נשם ... באתי לקנות אחד חדש ורוצים עליו משהו כמו 130 ש"ח... (לעזאזל זה כולה צינור השקייה מגומי....) אם למישהו יש צינור כזה יד שניה ... או שמכיר מחיר יותר אטרקטיבי ... שיודיע לי בפרטי... תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Maverick85, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם... יש לי מדבקה על הבגאז' של האוטו של איזה חברת מזגנים... שהיא כל כך ישנה שהיא כבר נהייתה חלק אינטגרלי מהצבע.. למישהו יש מושג איך מסירים דבר כזה תוך כדי פגיעה מינימלית בצבע?! מצפה לתשובות בהקדם ...
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע כל כמה זמן מחליפים שמן גיר ?
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מאזדה 626 2000 סמ'ק מודל 94 אוטומטית. עכשיו, האוטו ממש צורך הרבה שמן ברקס מיכל כזה בכל שלושה שבועות... יורד לו מידי פעם הכמות של המיכל בשמן ברקס. האוטו בעל מערכת ABS ויש לו צלחות הכל ה 4 גלגלים. זה לא נראה לי נורמלי... וגם בכל לחיצה בברקס נדלקות שתי נורות אדומות אחת של ההאנדברקס והשניה נורה אדומה עם סימן קריאה שנדלקת גם כן קבוע מתי שחסר השמן, ואני דואג למלא והיא נכבת. מדוע זה ככה למישהו יש פיתרון? תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
הצמיגים שלי במאזדה זה 14R 65 195 מותר לי לשים מאחורה מידה יותר רחבה אבל אותו קוטר ואותו חתך? לדוגמא: 14R 65 205 אם כן איך זה ישפיע על הרכב?
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם אני יכול להשתמש באציטון על פח הרכב או שזה הורס אותו ? ( כדי להוריד מדבקה )
הודעה אחרונה מאת delta integrale, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל מחפשי הצמיגים באשר הם. היום רכשתי צמיגים חדשים לרכב שלי (קומהו אקסטא סופרה למי ששאל...) ונתקלתי בבעל מקצוע מצויין לדעתי. * יחס סבלני (בדק לי הרבה דגמים של צמיגים ומחירים) * שירות יעיל (צמיג הגיע אליו תוך פחות מ-24 שעות מרגע ההזמנה) * מחיר מצויין! הכי זול מכל המקומות שבדקתי באזור המרכז. * שוב פעם סבלני (נענה בהבנה לבקשתי להסיר את כל משקולות האיזון הישנות והתקנת כאלו לאיזון אך ורק מהצד הפנימי של החישוק) * עובד עם רוב חברות הצמיגים ולא רק עם חלק כמו רוב חנויות הצמיגים. בקיצור...אני מרוצה מצורף קישור לאתר החנות. אין בו הרבה מידע ספציפי ולכן כדאי להתקשר. www.tires1.co.il
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם אלו אותם בלמים בדיוק? קדמיים מאוורר 147 מ"מ ואחורי רגיל-מה הקוטר בדיוק? האם הם שונים? חוץ מהתוספת של ה- ABS כמובן
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
אז ככה, אתמול בלילה הכל היה תקין, יצאתי לנסיעה בתוך העיר, הניע בפעם הראשונה, אחרי שניה של סיבוב סוויץ' (כרגיל) . לפני כמה דקות אני נכנס לרכב כהרגלי, מכניס את המפתח מסובב, אנ ישומע את הסטרטר מסתובב (הכל תקין) אבל הרכב לא מניע! נסיתי כמה פעמים, פעם ראשונה היית עם גז, בפעמיים האחרות ללא גז בכדי לא להציף. פתחתי מכסה מנוע, בדקתי שכל החוטי הצתה מחוברים (הכל תקין) הסטרטר תקין. יש דלק! כחצי טנק. אם אני לא טועה הבעיה בהתנעה יכולה לנבוע בכשל ב 2 מערכות. 1. מערכת החשמל 2. מערכת הדלק החוטי הצתה חדשים, הפלאגים כ 10 חודשים על הרכב, כמו כן החלפתי פחמים במפלג. פילטר דלק אני לא החלפתי, ואני לא יודע מתי הוא הוחלף! ד"א הפילטר דלק נמצא בקצה העליון הש…
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם היום היה לי טיפול 75 אלף ל106GTI הכול טוב חוץ מהברקסים שאני גומר אותם כל פעם עכשיו רפידות קידמי ואחורי בסביבות 300 חריטה של הדיסקים קידמי ואחורי 300 ועובדה 200 שק"ל המחירים הם לא מדויקים ולא כוללים מע"מ ועבודה מיתבצעת במוסך מורשה מה אתם אומרים על המחירים ואם כבר אני משקיע לא עדיף כבר לשפר את הברקסים דיברתי אם קובי "extreme tuning" הוא המליץ לי על רפידות של OMP שהמחירים הם 600 ומשהו שק"ל לקידמים ואחורים ובקשר לדיסקים מה אתם אומרים תודה מראש על העזרה מיכאל
הודעה אחרונה מאת m&t, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו מכיר? ליד תחנת הדלק דור שבכניסה לקיבוץ יקום יש מתקן שטיפה. הבעלים טוען שמדובר במכונה עם ספוגים ולא עם ג'ילדה - מה שאומר ניקוי יותר טוב ללא שריטות בכלל. שטפתי אצלו פעם-פעמיים ובינתיים אכן הרכב נראה ללא שריטות - האם זה אמור להופיע בשלב מאוחר יותר? האם אכן קיים מתקן שיכול לנקות את הרכב בלי השריטות הקטנות והמעצבנות? כמו כן - האם הניגוב עצמו לא פוגע בצבע גם כן? אחרי הכל משתמשים שם בבדים יחסית פשוטים (אם כי די רכים עם שטח פנים גדול).
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מסתבר שגם בארה"ב יש חפרים....מספר טיפים לבדיקות חפוזות למבינים בלבד *****עקב קשיים בהעברת המלל , צרפתי קובץ WORD להנאתכם***** "FOOL PRESSURE CHART" (For those who refuse to use a pressure gauge) Due to the fact that most technicians do not want to take the time to correctly test the fuel pressure, we have developed the following... With the engine running, either push the schrader valve in or loosen the fuel line THEN IF: Fuel does not come out of the test area... Pressure is approx 0 psi Fuel hits the hood insulation... Pressur…
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום התוודע לי בביקור בטסט כי יש לי חור בדוד האחורי. עברתי בדרך במוסך אגזוזים רק כדאי לדעת מה הם מציעים, בעל המוסך אמר שהבעיה הזאת מוכרת בסובארו ג'סטי (שברשותי), וכי לא ניתן לרתך את החור, וצריך להחליף את כל הדוד, דבר שעולה בסביבות 300-400 ש"ח. אז בעל המוסך רוצה לעשות עלי קצת כסף? או שבאמת יש את הבעיה הזאת בסובארו ג'סטי? מה שלא נראה לי.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
לפי מה שידוע לי מקדם הצתה גורם לדיסטבוטור לקבל נטיה קטנה נגיד שהאוטו מתאמץ בעליות וכך מקדם את ההצתה במנוע .. מישהו יכול להסביר איך בדיוק עובד כל העסק הזה ?? ואיך יודעים אם יש דבר כזה ברכב ?? תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי סובארו ליאונה (DL 93'), תמיד כשאני נכנס לתחנת התידלוק (בדר"כ בשירות עצמי) אני מתדלק בסוג דלק 96'. אתמול שכני המוסכניק נסע איתי ברכב לאחר פיטפוטים הוא שאל אותי איזה סוג דלק אני מתדלק? מיד אמרתי לו את סוג הדלק בו אני מתדלק מאז קניית הרכב, הוא ענה לי בכך שאמר שעלי להחליף את סוג הדלק ל95' , הוא לפי זיכרוני אמר שזה יותר "בריא/ טוב" לקרבורטור, וכי הוא שומע גם רעשים אשר מקורם מין הקרבורטור כתוצאה מאי התאמת דלק (כאמור 96) האם זה נכון, מה ששכני אמר לי? האם עלי לתדלק 95, כי כאשר קניתי את הרכב בעל הרכב בזמנו אמר לי שמאז שהוא קנה את הרכב מהחברה הוא מתדלק רק 96'. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום האוטו הוא כאמור יונדאי אקסנט 96 והעזאקה לא ממש עובדת(המקורית): אם דופקים אל האוטו היא לא עובדת, שפותחים דלתות ויושבים באוטו גם לא אבל לפעמים כן,ואם מכניסים את האמבוליזר אז היא עובדת. אז אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אני ישמח? או שאם מישהו יודע איפה יושב הראש של העזאקה שאני יראה אולי יש איזה חוט רופף? תודה.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 1 תגובות
- 976 צפיות
יש לי כל מיני שריטות מרגיזות על האוטו ובזמן האחרון זה גם מתחיל להוציא חלודה מישהו פה ממליץ על חומר שעובד בדוק ?
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב. ברצוני לקנות ספרי סקאיי לניקו הפלסטיקה ברכב, אבל שמעתי שהספרי והשמש לא הולכים ביחד והספרי גורם לדשבורד להתחמם בצורה בעלולה לגרום לנזק. זה נכון ? כדאי להשתמש בסקאי ? אם לא .. מה אתם ממליצים לניקוי הדשבורד ? בתודה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת feel, -
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
למי שמכיר את המחלה שיש לסיויק 92-95 בסאנרוף (המקורי) אם אפשר שזאת תהיה המלצה על מישהו שאתם יודעים שמכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לטפל בה. רצוי באיזור תל אביב.
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כשהרכב קר ואני בא להתניע אותו אני מסובב את הסוויץ והוא מנסה להניע אבל רק אחרי כמה שניות (5-6 לפחות!) לוקח לו עד שהוא מניע. יש ריח של דלק בתא הנוסעים (הערכה היא שמדובר בצינורית יבשה?!?!) אבל מה עם ההנעה? משאבת דלק חדשה. המצבר ישן אבל עדיין עובד... זה קורה רק כשהרכב קר, כשהוא חם לוקח לו כשנייה או שתיים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתכוון גם ברכבים שאין דגמים חדשים יותר שיש להם ABS. לפי מה שהבנתי הבעיה זה לא הבלמים והחיישנים אלא המחשב ומערכת החשמל. מישהו פעם התנסה בהתקנת ABS ברכב שאין לו במקור ABS ??? לא כ"כ משנה לי אם המהלך דוושה או הרגש בדוושה יפגעו כתוצאה מההחלפה.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב הוא הונדה סיויק DX שנת 95 והייתי מעוניין להחליף לו פגושים. הנוכחים נראים זוועה - חבוטים וחבולים קשות. ההחלפה עצמה היא לא בעייתית , כבר פירקתי מספר פעמים את הפגושים... הבעייה היא איפה קונים פגושים (קדמי ואחורי , בצבע לבן) וכמה הם אמורים לעלות?? בתודה מראש , עמרי
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כעיקרון שמן דיפרנציאל ברכב מסוג סובארו לאונה הוא שמן של תיבת גיר רגיל 80-90? כמו כן אם אני רוצה לשים תוסף,אני יכול לשים תוסף של תיבת גיר רגיל?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אמנם דובר על כך בקישור אחר לפני מספר חדשים. אבל אני מחפש מקום שמוכר את מנגנון הסלונואיד כ"קיט" או רק את הסלונואיד להרכבה עצמית. מישהו מכיר מקום בו אפשר למצוא מנגנון כזה? למי שלא סגור על מה אני מדבר, אני מצרף קישור לאתר שנימרוד היפנה בזמנו: http://www.julianos.com/power_trunk.html תודה. דני.
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 17.9 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי אתמול מרצדס ויטו 2.3 טורבו 98 שמתי לב היום כשאני נוסע שהמנורה של ה SRS נדלקה מה זה אומר הSRS ? מה אומרת המנורה הזאת ? תודה לעונים אבי
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי נושא שדיי חשוב לי, ואינני יודע אם אני פונה למקום הנכון. אני יותר בקטע של סטראו לרכב, ויש לי מספר בניות ברכב שיצרתי. צירפתי תמונות שלהן, יש גם בנייה של מחשב נייד ברכב. הבניות של הרמקולים, עשויות מדבק אפוקסי, ודבק שפכטל. ואותם צבעתי עם מספר סוגים של צבע. צבע ספריי לדוגמא, וצבע שחור מבריק של טמבור. יש לי שני בעיות, הבעיה הראשונה היא שהצבע אינו מושלם, (אני קצת פרפקטציוניסט) אינני יודע אם אינו מושלם בגלל סוג הצבע, או בגלל שאינני מקצועי, (זאת צביעה ראשונה שלי, זה לא התחום שלי ואין לי כל ניסיון בזה) הבעיה השניה, שהבניות האלה יושבות ברכב, קרובות לשמשה, הבעיה פה שהשמש פוגעת בבניות, וגורמת לחלק שנוגע בשמשה, להישאר עליה. רציתי לדעת אם יש דרך לה…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, האם למישהו יש ניסיון וחוות דעת בטיפול במוסך המורשה של פיאט ביהוד? ברשותי פונטו HGT והייתי מעוניין לדעת אם כדאי להתקרב למוסך הזה והאם הם מבינים שם מה הם עושים שכן מדובר ברכב שלא נכנס לשם כל היום כמו כל שאר הפונטואים הסטנדרטיים. תודה מראש על העזרה..
הודעה אחרונה מאת 3lad,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,561 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- asael_10
- daniel.asu
- malcishua
- avizaz
- FuriousLift
- פאר האורה
- daido1
- orsh99
- Pika007
- nir eli
- elihershko