טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,309 נושאים בפורום הזה
-
דוושת גז קשה בלאנטיס 1 2
מאת Shahaf- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום! לאחרונה קיבלתי רשיון ואחרי אינספור שנים של ציפייה התחלתי לנהוג בלאנטיס שלנו.. אבל הדוושה של הגז מאוד מעצבנת אותי!! היא מאוד קשה בהתחלה.. (שזה בעצם התחום שצריך להשתמש בו בנסיעה.. רק כשהמנוע היה מכובה לחצתי עד הסוף וראיתי שבהמשך היא בסדר) ובגלל שהיא קשה צריך ללחוץ טיפה יותר חזק כדי שהיא תגיב ואז הרכב מגיב באגרסיביות. זה די מעצבן! כי זה גורם לנסיעה לא חלקה וזה מציק לי.. מישהו מכיר את זה? כי כמה אנשים אמרו לי שזה ככה בכל המאזדות.. בכל מקרה.. אשמח לשמוע חוות דעת ואולי עצות. אגב, הלאנטיס מודל 1996... תודה, שחף.
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין להרכיב אור בלם אחורי בסובארו לאונה שלי. לאן מחברים את זרם החשמל לפנס? מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט? כמה עולה הפנס? לא יותר מ30 40 נכון?...... זה עניין מסובך להרכיב אותו? בקיצור תאמרו לי בבקשה כל מה שאתם יודעים לגבי ההתקנה של זה. תודה, יוסי. (מיותר לציין שביצעתי חיפוש בפורום אך ללא תוצאות מתאימות).
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 1 תגובות
- 708 צפיות
אני רוצה להחליף אמבולייזר יש דבר כזה שיש את כל ב3 במפתח אחד?? כלומר אני יודע שיש אמבולייזר שיושב על המפתח ...שהשאלה היא אם יש מפתח שיש בוא את 3 הדברים -הזעקה אמבולייזר ומפתח אם כן מה המחיר בערך???
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
מנוע בעל 2 שסתומים לצילינדר יתן מומנט גבוה בסל"ד נמוך. מנוע בעל 4 שסתומים לצילינדר יתן הספק גבוה בסל"ד גבוה. מישהו יכול להסביר לי למה???
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
היי, לחבר שלי יש רנו ויש לו בזמן האחרון בעיה - האוטו נכבה לו ברמזורים ועצירות (הטורים יורדים עד קרטוע וכיבוי) מה זה יכול להיות? האם משחק עם הבורג של הגז יכול לעזור? תודה.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תשמעו סיפור קטן. אתמול אני נוסע להנאתי בפוקוס החדשה של העבודה, 1460 ק"מ על השעון. לפתע, בלי שום סימנים מוקדמים/נורות אזהרה/חום מנוע, המנוע התחיל להשמיע רעש זוועתי של צלצולים, כמו טרקטור דיזל בלי אגזוז, והרכב איבד סחיבה כמעט לחלוטין. עצרתי בצד, כולי נדהם איך דבר כזה קורה ברכב שבקושי 3 שבועות על הכביש... בניוטרל אין רעש מורגש, אבל בנסיעה אפילו עם גז חלש ביותר - זוועה. נתתי לרכב קצת להתקרר אך ללא הועיל. למזלי לא הייתי רחוק מהבית, הצלחתי לקרטע ולהזמין את הגרר של ניו קופל, שבאו די מהר ונתנו לי אופטרה חליפית. נו, עד האופטרה אפשר להגיד רק דבר אחד טוב - הכיסא של הנהג מתכוונן לתנוחה יותר נוחה מאשר בפוקוס, כל היתר לא משהו : המנוע גס ומרעיש כמו בלאנוס, עיצוב הפ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
אני מחפש מוסך בחיפה שיוכל לשים עין על ספיידר 88 שאני מתעניין בה. מישהו מכיר? מישהו יכול לתת לי המלצות מה קריטי לבדוק? (ברור שגג, למשל ). תודה!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 2 תגובות
- 866 צפיות
א. היום יצא לי לנסות פעם ראשונה ב140 לאורך קטע כביש ארוך למדי ושמתי לב שכשאני מגיע ל140 ואז מחזיק את הדוושה של הגז בערך באמצע כדי להשאר במהירות הזו, האוטו מתחיל לגמגם אחרי כמה שניות עד שאני עוזב או נותן יותר גז. ב. כמו כן, אחרי נסיעה אינטנסיבית (למשוך קצת הילוכים וכו') האוטו מגמגם כשאני מתחיל לסוע בהילוך ראשון, אלא אם אני תונן ממש הרבה גז, יחסית למה שצריך בד"כ. עכשיו השאלה היא האם זה נורמלי? אם כן, למה זה ככה? ואם לא, מה ניתן לעשות? וסתם כוכבית קטנה, מה זה שאסי?
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום הלכנו לראות פורד פיאסטה יד שניה, במודעה היה כתוב שעשה 125,000 ק"מ. בפועל היה המונה על 25,000. לשאלתי ענה שברכב הזה, המונה מתאפס כל 100,000 (!) האם זה נכון בכלל, ואם כן איך אפשר בכלל לדעת אם זה 100, 200 או 900 אלף ? ועוד שאלה בנושא... האם זה דורש הרבה עבודה במוסך להזיז את המונה אחורה? תודה...
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
-
- 8 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אהלן חברה אני חדש בפורום שמי גבי ויש לי טיפו 1400 (דיי ישנה אבל אני מטפח אותה טוב טוב ולאט לאט..) יש לי שאלה.. בזמן האחרון היא שותה המון דלק.. (חולון יהוד יותר מרבע טנק), נאמר לי שיכול להיות שיש לעשות כיוון קרבורטור. הבנתי שהכיוון הוא משחק פשוט עם שני ברגים, שאלתי היא האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי איך עושים את זה, או שיש פה למישהו הפנייה לאתר שמסביר על קרבורטורים (אני יודע שזו תורה שלמה בפני עצמה) ??? דיי מעניין אותי איך עובד כל העסק הזה של הקרבורטור.. תודה רבה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ממתי שיש לי רישיון (שנה וקצת), יש לי מין הרגל כזה שאני אף פעם לא לוחץ על הקלאצ' כדי לשחרר הילוך, וזה לא שאני נלחם עם הגיר כדי לשחרר הילוך הוא משתחרר לי בלי בעיה ואני לא מרגיש שאני מפעיל לחץ, אני מדבר על העיניין שאני רואה מרחוק שיש רמזור אדום אז אני נותן לאוטו לגלוש קצת עד האדום ואז עוצר. האם העיניין מזיק לתיבת ההילוכים בצורה משמעותית???
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם כפי שאתם יודעים יש לי סובארו DL .. (מודל 82 יד ראשונה הילוכים) בשבוע האחרון אני לא מצליח להכניס לראשון על ההתחלה אני צריך להחזיר לנוטרול להרים את הרגל מהקלץ ללחוץ שוב להכניס לראשון וכך זה חוזר על עצמו מספר פעמים עד שפתאום זה ניכנס. יש עוד דרך שאני מדרדר את הרכב טיפה אחורה או קדימה ואז אני מצליח נהדר או שפשוט אני מתחיל משניה (אני יודע זה לא בריא !!!) הלכתי למוסך והוא אמר שזה בעיה בגיר הוא לא ידוע מה בדיוק ולכן הוא ממליץ על שיפוץ הגיר אבל לדעתו לא כדי לי לעשות את זה כי מחיר הרכב הוא רק 3 אלף וזה כלום...... אז .. מה אתם אמורים ? יש רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלנו באופן זמני לנטיס מחברת הליסינג (אם זה האוטו שכל עם ישראל בחר בו, צריך לשלוח את עם ישראל להסתכלות פסיכיאטרית, אבל לא זו הנקודה). האוטו כמובן לא שלי, ואני לא מתכוון לטפל בו, אבל יש בו תקלה שמסקרנת אותי - שריקה קבועה ומעצבנת, להערכתי מאיזור התמסורת, שמוגברת מאד בכל פעם שלוחצים חזק על הגז - נראה שהיא תלויה בעומס המנוע או בסל"ד. דומה מאד לשריקת טורבו במנועי טורבו-דיזל, אבל חזק יותר. אני די בטוח שאין טורבו במאזדה-ליסינג... יש למישהו רעיון ממה יכולה לנבוע שריקה כזאת ? האוטו עשה רק 41000 ק"מ.
הודעה אחרונה מאת or213, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום שמתי לב לרעש מוזר כאשר אני נוסע הרעש בא מהגלגל הימיני אחורי רעש של כמ וחריקה כזאת מזה יכול להיות???
הודעה אחרונה מאת amore, -
- 13 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אתמול בלילה יצאתי עם הרכב (לאנסר 2005) צבע כסף ועמדתי לצד הכביש וחבר שלי התקדם אלי ואז באה משטרת תנועה וצעקה ברמקול מה קורה פה, וחבר שלי נלחץ מהמשטרה והמשיך ושפשף לי את הטמבול בצד שמאל של הנהג. הטמבון מפלסטיק צבע כסף ויש שתי שריטות שחורות כאלה של קילוף צבע. מה עושים במצב כזה? מחליפים טמבון? צובעים אותו? אם כן זה יצא יפה או מכוער ויראו שצבעו אותו? וכמה יעלה בערך הטיפול הזה? תודה רבה אשמח אם תענו לי בהקדם אני לחוץ מאוד
הודעה אחרונה מאת אוהד_מ, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
שלום יש לי מזדה 323 שנת 97 אוטומט, תמיד טופלה במוסך המרכזי מורשה מזדה בת"א והמחירון שלהם יחסית יקר לטיפול שוטף כ 700- 800 שקל. אמרו לי שטיפול שוטף צריך לעלות כ 300 שקל... האם כדאי ללכת למקום אחר? ומישהו יוכל להגיד כמה צריך לעלות טיפול? תודה.
הודעה אחרונה מאת Terminator, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
העם יש מקום שבו אני יכול לקנות פנסי דרך (הראשיים) מעל 55w?(את המנורה עצמה) המקסימום שראיתי בחנויות שהן עושות כאילו אור לבן/כחלחל שעושה את הפנסים יותר בהירים זה 55w איפה אפשר למצוא יותר מזה?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
בפיאט שלי הפנסים הקידמיים הינם נורות רגילות ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף לנורות הלוגן(אם אני לא טועה זה השם) כיוון שאור אצלי חלש. חלק אמרו לי שאני לא יכול כיוון שההלוגן מספק חום רב והרפלקטור עלול להישרף. תודה רבה למשיבים
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם. הבגאז אצלי משום מה הפסיק להינעל. שסוגרים את הרכב עם השלט שומעים "את ה טרק" את הנורמלי מהבגאז, אך הוא נשאר פתוח שסוגרים עם המפתח את הבגז, הוא ננעל. יש לכם מושג איפו יכולה להיות הבעיה? שלוחצים על השלט אני מרגיש שאני שם את היד על המנועל של הבגאז שיש מין "רטט" תחושה של כאילו הוא מנסה לנעול ולא הצליח. איפו צריכים בדיוק לפרק? תודה.
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
-
עזרה באוטו דיפו 1 2
מאת אייל ג-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הי. הסובארו שלי ברשותי כבר שבוע, וחשבתי שהגיע הזמן לעשות קניות. אז נסענו (אני והסובארו) לאוטו דיפו, שם מילאנו עגלה בכל טוב. כיסוי להגה, עץ ריח, צילונים לקדימה, אחורה ולצדדים. מים לשפריץ ו- שמן מנוע 20*50 ב- 100 ש"ח. זה טוב? היו המון זולים יותר (מיכל 4 ליטר), המון - של דלק וכו'. אני לקחתי את הכי יקר ( לא זוכר איזה סוג) ב- 100 ש"ח. עכשיו, הסובארו זה האוטו הראשון שלי (6 שנים עם ליסינג, לא יודע איפה בודקים שמן, נסע...) והפעם הראשונה שאני קונה דברים כאלה. אז שאלה - באמת זה משנה? שמן למנוע ב-100 ש"ח או ב-30? שאלה שניה - תוסף לדלק ב- 100 ש"ח? 100 ש"ח? בקבוקון קטן? אני אפילו לא זוכר איך קוראים לזהב הזה... WX44 או משהוא כזה. קניה נבונה? זה עובד? ישפר את תצרו…
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי 106 XS 1600 אוטו' 96 3 דלתות אני צריך לעשות ניקוי רדיאטור- יש המלצות למוסכים טובים וזולים בפ"ת? בנוסף התחלתי להתעניין בפילטר אוויר פתוח - עשיתי חיפוש- ומצאתי הרבה מאוד נושאים, אבל לא מצאתי לגבי האוטו שלי (כל מה שמצאתי הם על XSI וכו')- איזה פילטר הכי מתאים לו? איפה אפשר לקנות בזול? ומה ההבדל בין כל הסוגים? אני מעוניין שייתן כמה שיותר רעש... וכמובן שיתרום כמה שיותר כוח למנוע.. תודה רבה מראש על העזרה!
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת כמה אמור להיות הלחץ בצמיגים ברכב יונדאי קופה הסתכלתי בספר רכב אבל לא כתוב תודה...
הודעה אחרונה מאת m&t, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני כשבוע החלפתי לבד פלאגים באוטו, הפלאגים הם NGK שנבחרו לפי הקטלוג בהתאם לסוג הרכב שיש לי (106 GTI). מאז אני שומע בקפיירים כמו בועות שעולות ממתחת למים ועושות בלו בלו כזה (לא בומים רציניים כמו באופנועי שטח). הבקפייר מגיע מאחורי הרכב, והוא מופיע או בעזיבת הגז, או כשלוחצים על הגז בהאצה איטית בפקקים למשל. בלחיצה של נסיעה רגילה או לחיצה רצינית אין בקפייר! הרכב הוא 106 GTI בלי כבלי הצתה. מה האפשרויות שעולות לגבי הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Charde 88, -
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
הדלת האחורית שמאלית באוטו שלי חולת נפש סכיזופרנית... כשבא לה היא ננעלת וכשבא לה היא נשארת פתוחה... ועכשיו ברצינות: הכל היה בסדר גמור ("בסדר גמור" משמעו שהדלת לא נעולה כשהכפתור מורם ונעולה כשהכפתור מורד) עד שהדלת הפסיקה להינעל. הייתי נועל את הרכב עם המפתח או אפילו סוגר ישירות את הכפתור של הדלת הנ"ל והיא היתה נשארת פתוחה (ואני הייתי צריך לקוות שאף אחד לא יגלה את זה...). אחרי זמן מה היא ננעלה , אבל הבעייה שהיא ננעלה לצמיתות. ז"א שלא עזר כלום אבל הדלת לא יכלה להיפתח , עד שיום אחד , באופן מיסטי משהו , היא נפתחה למרבה הפלא... הסיפור חזר על עצמו כמה פעמים - תקופה שהדלת נעולה , תקופה שהדלת לא נעולה וחוזר חלילה. אין לי מושג מה יכול לגרום לכזאת בעייה והייתי ש…
הודעה אחרונה מאת עומרי, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב בלאנטיס אצלנו יש בעיית קירטועים מרגיזה בהחלט כאשר האוטו נמצא בעלייה קטנה או עלייה חדה לא משנה או לפעמים אפילו סתם ככה בנסיעה רגילה האוטו מקרטע ...זה כמו שהמנוע נכבה לאלפית השניה וחוזר לעצמו ....הבעיות הנוספות זה שבזמן שהברקס לחוץ וההילוך נמצא ב-די האוטו מנסה למשוך אותך בכל הכוח אפילו שהברקס עד סופו גם בשיוט רגיל על 100 קמ''ש יש משחק בטורים שהם עולים במאתיים יורדים במאתים ועל מנת לשחרר את זה יש צורך בלחיצה על הגז. מישהו יודע מה יכול להוות גורם הבעיה לכל התקלות האלו? שכחתי לציין הלאנטיס הינה מודל 2000 ועברה כ- 140k
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 996 צפיות
מחפש גומיות לדלתות וחלון "משולש" לרכב בשיפוץ מדגם "פורד אנגליה" 67 תודה למוסר מידע או כתובת לרכישה שלום
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פונטו SX 75 שנת 95 לאחר התראד הקודם שלי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=45292 קיצור הלכה לי כל מ"ע הפלטה קטלילי, החלק השני והשלישי. עלות התיקון גבוהה מאוד. חשבתי לעצמי אולי זה ישמע דיי מגוחך אבל לשים אגזוז פטוח במקום מה שיש לי. אולי זה נשמע מאוד מגוכך אבל בכל זאת רעיון שעלה בראשי. מה אתם אומרים? תודה L.A
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי רנו קליאו 95 ויש לי שתי תופעות די "מפחידות" הייתי אומר : א. כאשר הגיר מעביר להילוך שלישי ישנה נקישה . ב. הגיר מושך את ההילוך השלישי ולוקח זמן לעביר לרביעי. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? והאם זה עלול להיות יקר? תודה
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
אני מחפש מוסך בחיפה שיוכל לשים עין על ספיידר 88 שאני מתעניין בה. מישהו מכיר? מישהו יכול לתת לי המלצות מה קריטי לבדוק? (ברור שגג, למשל ). תודה!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
מישהו יודע מה הדרך הטובה ביותר לבדוק שמן כאילו כמה זמן לחכות אחרי נסיעה עם האוטו ??
הודעה אחרונה מאת pasparto,