Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה יצאתי עם הרכב (לאנסר 2005) צבע כסף ועמדתי לצד הכביש וחבר שלי התקדם אלי

ואז באה משטרת תנועה וצעקה ברמקול מה קורה פה, וחבר שלי נלחץ מהמשטרה והמשיך ושפשף לי

את הטמבול בצד שמאל של הנהג.

הטמבון מפלסטיק צבע כסף ויש שתי שריטות שחורות כאלה של קילוף צבע.

מה עושים במצב כזה?

מחליפים טמבון?

צובעים אותו? אם כן זה יצא יפה או מכוער ויראו שצבעו אותו?

וכמה יעלה בערך הטיפול הזה?

תודה רבה

אשמח אם תענו לי בהקדם אני לחוץ מאוד :(

פורסם
חדי עין יוכלו לראות, אם בגלל הבדלים קטנים בצבע, או משהו טיפה לא תקין, אבל לא משמעותית.
עדיף להשאיר אתה זה אם הנזק לא גדול

כך אתה לא צריך לתת הסברים למה הטמבון צבוע

שאתה בא למכור

פורסם
עדיף להשאיר אתה זה אם הנזק לא גדול

כך אתה לא צריך לתת הסברים למה הטמבון צבוע

שאתה בא למכור

אשמח לקבל עוד חוות דעת בענין :|

הדבר הכי כואב שהרכב רק שבוע על הכביש וכבר זה... ובנוסף אני לא אשם בסיפור..

יש על האוטו אחריות נכון? אפשר להחליף טמבון בגדר האחריות? אם כן כמה זה יעלה?

ואם בכלל מומלץ?

פורסם

מי יחליף לך טמבון מהאחריות ?

אתה דפקת אותו

אם ישברו לך בקלית

גם את זה תדרוש מהביטוח ?

או אם ילך לך מנוע , גם את זה תדרוש מהביטוח ?

תקנה את האלה השומרים על הפינות של הפגוש ב40 שקל באוטו דיפו

ותדביק על השריטה

ככה לא יראו אותה

ויהיה לך מין מגן לפעמים הבאות

פורסם

אחריות - על פגמים בייצור

ביטוח - תאונות וגניבות. מתאים למצב שלך, רק שהשתתפות עצמית עולה פי כמה מעלות התיקון שלך ולכן לא שווה להפעיל אותו.

האם הפגוש שלו שחור? יכול להיות שירד צבע מהפגוש שלו לפגוש שלך ואין לך שריטה (תסתכל ממש מקרוב) אם כן, וקס יפתור לך את הבעייה (לא פוליש - כי יש לך צבע מטאלי).

יובל.

פורסם

אף אחד לא שואל כשאתה מוכר את האוטו למה צבעת את הטמבון!

ויש סיכוי שזה ירד לך עם פוליש (אם זה לא הוריד לך צבע מהטמבון)

פורסם

לא רק שאף אחד לא שואל למה צבעת, גם אין דרך וודאית לבדוק את זה.

בדרך כלל בודקים אם אותו נצבע באמצעות מד עובי צבע, שיכול למדוד רק עובי צבע שצבוע על מתכת.

על צבע בטמבון יכולים לראות גוונים, אבל לך תוכיח, וזה סובייקטיבי מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אחריות - על פגמים בייצור

ביטוח - תאונות וגניבות. מתאים למצב שלך, רק שהשתתפות עצמית עולה פי כמה מעלות התיקון שלך ולכן לא שווה להפעיל אותו.

האם הפגוש שלו שחור? יכול להיות שירד צבע מהפגוש שלו לפגוש שלך ואין לך שריטה (תסתכל ממש מקרוב) אם כן, וקס יפתור לך את הבעייה (לא פוליש - כי יש לך צבע מטאלי).

יובל.

יכול להיות,וגם יכול להיות כמו שאמרו קנה מגיני פגושים(כמה שזה מכוער,טוב גם לעתיד)אם השפשוף במקום ששמים אותם,באמצע בדרך כלל...

צביעה מקומית לא תהיה הכי יפה ואת זה גם יאמר לך פחח מקצועי שמבין עניין

צביקה

פורסם

אם זו שריטה קטנה ולא עמוקה, יש גם צבעי רכב שעושים תיקוני צבע עם מכחול וזה יוצא לא בולט לעין...

בקשר לנושא הסחירות בעתיד- סתם בולשיט, זה לא ישפיע בכלל, כל מכונית משתפשפת בעיקר בחלק הזה, אבל אם אתה ממש מודאג לך על בטוח ותעשה מה שאי עשיתי כשצבעתי את הגג, מכסה המנוע, ושתי הכנפיים האחוריות- צלם את החלק הפגוםפ לפני! ככה תראה להם שמדובר בעניין שטחי של צבע, וזה אפילו ימצא חן בעיני הקונים- לדעתי יתפסו ממן יותר כאחד שדואג דווקא לאוטו ולא מזניח אותו (ובאמת במקרה שלי זה ככה).

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...